Pathway contabilitate BA / BA (Hons)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Pathways GCU

Studenții de Pathway se înscriu la contabilitatea de licență BA (Hons) de la Universitatea Glasgow Caledonia. În primii doi ani, veți studia contabilitatea HND la Glasgow Clyde College în timp ce vă pregătiți pentru anii 3 și 4 (pentru Onoruri) a diplomei la GCU.

Absolvenții de contabilitate BA (Hons) se bucură de perspective excelente de carieră în calitate de contabili profesioniști, pregătind situații financiare și înregistrează tranzacțiile de afaceri, urmăresc performanțele financiare și participă la fuziuni, achiziții și managementul calității.

Alegeți Pathway studiului de contabilitate dacă:

 • te interesează economie, contabilitate și finanțe
 • vrei să devii o parte importantă a lumii afacerilor
 • te bucuri de munca practică practică
 • lucrezi cel mai bine cu multă interacțiune din partea personalului didactic
 • îți place să lucrezi la obiective clare, cu un sentiment de realizare la sfârșitul fiecărui an de studiu

Ce veți studia

 • Anul 3: Audit, Probleme curente, Finanțe publice, Strategie, Cercetare
 • Anul 4: include subiecte de specialitate, subiecte avansate de contabilitate și finanțe, opțiuni dintr-o gamă mai largă de subiect, plus disertarea onorurilor din zona aleasă

"Cele trei surori și fratele meu au participat cu toții la GCU și am ales să studiez Contabilitatea aici, întrucât am fost întotdeauna intrigat și captivat de lumea afacerilor. Mă bucur din plin de programul meu, deoarece există o astfel de varietate de module și învăț mereu lucruri diferite. În această vară am avut un job de stagiu de vară la BNP Paribas, ceea ce a adăugat experiența mea. " Aminah Din, BA Contabilitate

Cerințe de intrare

Toate cerințele de intrare enumerate aici trebuie să fie utilizate ca ghid și reprezintă minimul necesar pentru a fi luate în considerare pentru intrare. Solicitanții care fac o ofertă condiționată de un loc pot fi rugați să obțină mai mult decât este declarat.

Anul 1

 • SQA Superior: BBC sau echivalent, inclusiv engleza și matematica.
 • Vă rugăm să rețineți: Cursurile de Pathway sunt destinate numai solicitanților cu domiciliul scoțian

Progresie

Progresul către anul 3 de la Glasgow Clyde College cu contabilitate HND cu AAA în unități gradate.

limba engleza

Un scor IELTS academic de 6,0 (sau echivalent) fără niciun element sub 5,5

informatii suplimentare

Alte calificări academice și profesionale

Fiecare cerere la GCU este luată în considerare individual. Dacă nu aveți calificările de intrare academică tipice, dar puteți demonstra experiența profesională relevantă și / sau credite de la organisme profesionale recunoscute, puteți fi eligibil (ă) să accesați acest curs prin intermediul schemei de recunoaștere a învățării anterioare a Universității.

Pathways internaționale

Dacă nu îndepliniți cerințele în limba engleză, puteți fi eligibil pentru programul nostru pre-sesional de engleză, care este predat în campusul nostru din Glasgow.

Taxe și finanțare

Taxele de școlarizare pe care le plătiți sunt în cea mai mare parte determinate de statutul de taxă. Care este statutul meu de student?

Taxe de scolarizare 2020/21

 • Bazat pe colegiu: TBC
 • GCU: 1.820 £ *

* Taxele de școlarizare ale studenților din Scoția și UE sunt supuse confirmării de către guvernul scoțian și pot fi modificate odată confirmate.

Taxele pot fi modificate și publicate aici doar pentru orientare. Taxe și politica de rambursare.

În calitate de student la Universitate, există taxe și costuri suplimentare care pot fi valabile sau nu pentru dvs., dar de care ar trebui să știți.

burse de studiu

Oferim educație de înaltă calitate la un preț echitabil; ca și Universitatea pentru Binele Comun, ne angajăm să oferim educație superioară accesibilă elevilor talentați, menținându-și taxele de școlarizare scăzute și oferind un pachet generos de burse de peste 2,5 milioane de lire sterline pe an.

Acreditare profesională

Acest program este acreditat de principalele organisme profesionale de contabilitate din Marea Britanie, inclusiv ICAS, ICAEW, ACCA, CIMA și CIPFA.

Metode de evaluare

Pentru primii doi ani de studiu, veți participa la Glasgow Clyde College și urmați instrucțiunile de predare și evaluare pentru contabilitatea HND.

În anii 3 și 4 veți face studii la GCU. Ca program acreditat profesional, abordarea noastră de învățare, predare și evaluare este adaptată nevoilor profesiei și cerințelor organismelor profesionale.

Folosim o gamă largă de metode de învățare și predare pentru a ne asigura că studenții noștri vor dobândi cunoștințele necesare și înțelegerea contabilității, dar și că își vor dezvolta abilitățile intelectuale și personale.

Metode de predare

Pentru primii doi ani de studiu, veți participa la Glasgow Clyde College și urmați instrucțiunile de predare și evaluare pentru contabilitatea HND.

În anii 3 și 4 veți face studii la GCU.

Folosim o varietate de metode de învățare și predare pentru a ne asigura că programul nostru este atât vocațional, cât și provocator academic. Predarea noastră este susținută de o evidență puternică în activitatea de cercetare, consultanță și activități relevante.

Toate modulele noastre utilizează GCULearn, mediul virtual de învățare al universității, care oferă materiale de curs, resurse de lectură, evaluări și feedback sunt disponibile online. De asemenea, este utilizat pentru a permite studenților să întreprindă activități și sarcini online, să asculte podcast-uri, să fie implicați în grupuri de discuții online și să ia parte la bloguri și activități de învățare bazate pe Twitter. Această abordare este combinată cu mai multe tradiționale de contact, tutorial și seminarii. Invităm în mod regulat invitați din industrie să le arate studenților noștri relevanța practică a materialului academic pe care îl acoperă.

Curriculum-ul nostru este conceput pentru a promova capacitatea de angajare, programa noastră fiind dezvoltată în conformitate cu cerințele organismelor profesionale în vederea obținerii acreditării și a scutirilor de subiect.

Programul este, de asemenea, conceput pentru a permite absolvenților acces la o gamă largă de cariere în sectoarele de afaceri și publice și în mediul academic.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, ... Citeste mai mult

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, while delivering social benefit to local and global communities. Citește mai puţin