Ne-am reînnoit nostru Advanced Project Management Cursul-şi includ acum de proiect de management al riscului. Desigur Same mare; profunzime doar mai mult. Proiectul de management al riscului filtre de felul său pe tot parcursul, dar are un modul intensiv dedicat la subiect, de asemenea.

Dacă gestiona proiecte în fiecare zi şi au nevoie de abilităţi avansate, acest curs este al doilea pas pentru dezvoltarea în continuare pentru orice manager de proiect. Pentru beneficiu maxim de curs, vă recomandăm insistent să participe la dezvoltarea abilitatilor de management de proiect sau un curs echivalent şi să aibă cel puţin un an de experienţă practică de management de proiect. Participanţii ar trebui să revizuiască principiile de management de proiect înainte de a participa la acest curs.

Acest curs este un curs fundatie cheie pentru Project Management Professional (PMP ®) de certificare. Participanţii primesc Ghid pentru Project Management Body of Knowledge (PMBOK), precum şi alte materiale clasă.

Subiectele includ:

  • Înapoi la bază: imaginea de ansamblu, domeniul de aplicare şi parametrii de proiect, triunghiul realitate, proiectul & produs ciclului de viaţă, flux de lucru, procese de management de proiect, şi fazele comune a unui proiect.

  • Structura Perfect: fluxul de munca de organizare, linia tradiţională, sau o organizaţie produs pur, avantajele şi dezavantajele în poziţiile standard matrice, în curs de dezvoltare integrarea in munca, centru de expertiză management de proiect, de direcţie forma de organizare, unitate strategica de afaceri de management de proiect, şi-PMO cauzele de căderea lor.

  • Gestionarea în lumea reală: şcoli de gândire de management, autoritatea de proiect, leadership proiect, influenţe interpersonale, obstacolele în calea dezvoltării echipei de proiect, regie, de monitorizare si control, capcane şi managementul conflictelor.

  • Controlul Big Picture: măsurare de bază de performanţă, ciclu de exploatare, diagrame Schmidt, programul de control, de rulare în procesul de dezvoltare val

  • De management al riscului: de gestionare a riscurilor, pentru riscul de toleranţă, procese de risc, arbori de decizie

  • Global Proiecte: aspectele unice in proiecte globale, echipele virtuale, impactul cultural pe domenii de cunoştinţe Pombo, proiecte globale factori lista de verificare, interne & externe care afectează management de proiect

  • Noţiuni de bază la nivelul următor: management de proiect model de maturitate, în curs de dezvoltare documentaţie eficientă procedurale, metodologii de management de proiect, metoda lantului critic, subiecte pentru includerea PMG, îmbunătăţirea continuă, Six Sigma, gestionarea mai multe proiecte şi proiecte moştenit.Publicul ţintă


Managerii de proiect care cunosc elementele de bază ale managementului de proiect, dar trebuie să dezvolte în continuare competenţele acestora; planificarea cineva să urmărească PMP ® naţionale de certificare

Vezi 31 mai multe cursuri de la University of Tulsa College of Business Administration »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
3 zilele
Part time
Price
1,895 USD