* Dezvoltarea perspectiva de management general
* Forge o agendă de conducere şi o strategie pentru funcţia de HR
* Punerea în aplicare a practicilor care adauga valoare la deciziile cheie de afaceriCui se adreseaza

Dacă sunteţi un executiv HR senior sau de un director general care îşi dă seama de importanţa HR pentru succesul afacerii tale, veţi găsi acest program de valoare extraordinară. profesioniştii din domeniul HR de la companii mari, care sunt susceptibile de a avea roluri HR senior în termen de trei până la cinci ani sunt, de asemenea, candidaţii potriviţi.Obiectivele de învăţare

Advanced Resurselor Umane Executive Programul va spori în mod substanţial de cunoştinţe şi competenţe pentru a efectua roluri dual ca un membru al echipei de conducere, şi ca un lider de funcţia de resurse umane.Caracteristici unice

Advanced Resurselor Umane Executive Programul este considerat programul de proeminentă pentru a directorilor executivi resurselor umane. Veţi interacţionează strâns cu cercetătorii de renume mondial şi profesori în domeniul managementului resurselor umane.

Materialul prezentat în program se bazează pe un studiu cuprinzător premiat, realizat de Ross School of Business facultate Wayne Brockbank şi Ulrich David, examinarea modului în care practicile de resurse umane şi profesionişti joacă un rol tot mai important in sustinerea un avantaj competitiv în afaceri. Acum, în runda a patra, acest studiu include cele mai recente informaţii despre competenţe şi tendinţele pe baza datelor colectate de la profesioniştii din domeniul HR de peste 20.000, în sute de companii din intreaga lume.

Rezultatele de Resurse Umane Studiu de competenţă vă oferă cele mai recente idei cu privire la modul de a construi noi capabilităţi pentru practici de viitor, precum şi competenţele care va defini contribuţia strategică a resurselor umane profesionale.


Vezi 32 mai multe cursuri de la Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
2 săptămâni
Part time
Price
20,300 USD
După locații
După dată
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date