Citește Descrierea Oficială

aukland

Prezentare generală

Studiul privind calitatea vieții Mercer din 2015 a clasat pe locul trei în Auckland calitatea vieții. Cu vulcani frumoși și fluxuri de lavă, un amestec dinamic de influențe europene, asiatice și Pacific, rezidenți prietenoși și priveliști de coastă uluitoare, veți cădea pentru farmecul unic al orașului Auckland.

Programul nostru de studii în străinătate din Auckland vă oferă posibilitatea de a vă înscrie direct la Universitatea din Auckland, o universitate de cercetare de prestigiu care are cursuri în peste 150 de discipline. Universitatea are o multitudine de opțiuni în studiile Māori și are un marae (teren sacru Māori) în campus, care indică diversitatea Auckland și patrimoniul Māori din Noua Zeelandă. Auckland va fi clasa ta. Vizitați Muzeul Memorial de Război din Auckland pentru a explora colecțiile sale din istoria naturală și umană. Aflați despre geografia diversă a orașului Auckland de la câmpul vulcanic Auckland la izmutul pe care se află Auckland. Tot ceea ce faceți și vedeți face parte din educația voastră internațională.

De la Auckland, veți avea multe oportunități de a explora frumoasa țară din Noua Zeelandă. La începutul programului, participați la o orientare pe insula spectaculoasă Waiheke, unde stați la o marae și aflați mai multe despre cultura Māori. Fanii trilogiei Lordul Inelelor și seria Hobbit pot vizita Hobbiton din apropiere, unde au fost filmate scene din filme. Pe Insula de Sud, la doar o scurtă distanță, puteți face drumeții sau puteți schia în magnificele Alpii de Sud. Cu Auckland ca și casa ta, te afli într-un loc perfect din care să experimentezi atât minunile culturale, cât și cele naturale din Noua Zeelandă.

Vrem să vă simțiți acasă în Auckland, deci facem tot ce putem pentru a vă ajuta să vă integrați în viața din oraș. De la locuințe la evenimente culturale, treaba noastră este să vă asigurați că aveți experiența cea mai autentică în străinătate posibilă. Vă încurajăm să profitați de numeroasele cluburi și organizații ale Universității - dintre care multe includ sporturi și activități în aer liber - unde puteți întâlni studenți locali care împărtășesc interese similare.

Idei sumare

 • Centrul: IES Abroad Auckland
 • Oraș: Auckland
 • Țară: Noua Zeelandă
 • Credite program: 14-16 pe semestru (de obicei 4 cursuri)
 • Limba de instruire: engleză
 • Premisele limbajului: Niciuna

Datele programelor

După ce sunteți admis, consultați secțiunea Datele de călătorie din informațiile Predeparture din contul MyIESabroad înainte de a călători.

Primăvara anului 2018

16 februarie-26 iunie

Toamna anului 2018

6 iulie - 13 noiembrie

Termenele de depunere viitoare:

Primăvara 2019 - 01 noiembrie 2018

Toamna 2019 - 01 noiembrie 2018

Academicienii

Misiunea IES Abroad este simplă: să vă oferim cel mai bun program de studii în străinătate posibil - care include experiențele academice și culturale de cea mai bună calitate. De aceea am colaborat cu Universitatea din Auckland.

Universitatea din Auckland

Universitatea din Auckland, fondată în 1883, este singurul membru din Noua Zeelandă din prestigiosul Universitas 21, un consorțiu mondial de universități majore implicate în cercetare, schimb academic și benchmarking de calitate. Cu aproximativ 40.000 de studenți (inclusiv 4.000 de studenți internaționali din 93 de țări), universitatea promovează un mediu academic divers și provocator. În 2014, Universitatea din Auckland a fost singura universitate din Noua Zeelandă inclusă în primele 200 de universități din lista mondială de către The Times Education Supplement. Asociația Fundației de Cercetare de la Universitatea Rim Pacific Pacific a clasat, de asemenea, prima universitate din Noua Zeelandă, cu cel mai mare număr de cercetători cu experiență A din țară. Universitatea este situat central în inima orașului Auckland și acoperă un impresionant teren de 39 hectare. Campusul orașului are acces ușor la facilitățile culturale și comerciale ale celui mai mare oraș al țării, în timp ce priveliștile din port și parcurile din apropiere adaugă atractivitatea acestuia. Programul IES Abroad este eliminat din Biroul Internațional, situat convenabil în campus lângă biblioteca din Sala Corală Veche.

Cursuri

Vă înscrieți direct în cursurile de la Universitatea din Auckland, unde cursurile sunt oferite pe un sistem punctual. O sarcină de curs de 60 de puncte pe semestru este definită ca normă întreagă. IES Abroad acordă unități de credit pe baza numărului de puncte atribuite de Universitatea din Auckland. Un curs de 15 puncte are 4 credite IES Abroad , un curs de 20 de puncte are 6 credite IES Abroad , iar un curs de 30 de puncte are 8 credite IES Abroad . Puteți lua maximum două cursuri de 100 de niveluri în fiecare semestru. Aveți un minim de 14 și un maxim de 16 ore de credit IES Abroad pe semestru. Disciplinele disponibile studenților IES Abroad sunt enumerate mai jos.

Arte

Istorie antică, Antropologie, Istorie artistică, Studii asiatice, Chineză, Studii clasice, Literatură comparativă, Insulele Cook Māori, Scriere creativă (disponibilitate limitată), Criminologie, Croată, Dans, Studii de dezvoltare, Drama,

Afaceri

(Contabilitate acreditată AACSB și EQUIS)

Institutul Național de Artă Creativă și Industrie

(Majoritatea acestor discipline necesită materiale suplimentare de aplicație) Arhitectură, Dans, Arte Plastice, Muzică, Planificare, Arte Vizuale

Educaţie

Educație Curriculum, Educație (Profesional)

Inginerie

Chimic

Lege

Dreptul mediului, diverse alte discipline (intrare limitată)

Științe medicale și medicale

Științe Medicale, Științe Medicale, Nursing, Sănătate Populație

Ştiinţă

Științe Biologice, Chimie, Informatică, Știința Mediului, Geografie, Geologie, Biologie Marină, Matematică, Fizică, Psihologie, Sport

Teologie

Studii biblice, gândire creștină

Cursuri legate de excursii

Universitatea din Auckland oferă numeroase oportunități pentru tine să urmeze cursuri legate de excursii în multe domenii academice, în special arheologie, biologie, ecologie, studii de mediu, geologie, și știința marină. Cursurile care explorează cultura Maori includ, de asemenea, studii de teren importante.

stagii

Internat în timp ce studiați în Auckland vă oferă o experiență de lucru plină de satisfacții, cu o bogăție de beneficii de carieră de lungă durată. Tu vei:

 • Obțineți o mai bună înțelegere a culturii cotidiene din viața reală a țării-gazdă.
 • Adăugați experiență și abilități de lucru globale la CV-ul dvs. sau la cererea dvs. pentru școala postuniversitară.
 • Îmbunătățiți-vă încrederea.

Plasamentele se concentrează în principal în domenii legate de științele umaniste și sociale și 20 de ore de lucru la plasament sunt necesare în fiecare săptămână. Solicitanții care depun cereri ar trebui să fie în juniori sau în vârstă, deoarece acesta este un curs de 300 de niveluri. Toți elevii trebuie să includă împreună cu cererea lor o scrisoare de referință de la un cadru didactic la instituția lor de origine. Rețineți că, deoarece stagiile sunt o opțiune mai recentă disponibilă prin intermediul Universității din Auckland, opțiunile de plasare sunt în creștere, dar totuși oarecum limitate. Ca atare, plasarea este un proces competitiv și plasamentele nu sunt garantate. Dacă sunteți interesat să faceți un stagiu în timpul studiilor în străinătate în Auckland, vă rugăm să indicați cât mai repede posibil interesul pentru consilierul dvs. IES Abroad .

carcasă

Ca parte a serviciilor de înscriere directă IES Abroad , oferim locuințe bine amplasate și confortabile pentru toți studenții, deoarece asigurarea locuințelor independent poate fi o provocare. Opțiunile de locuințe IES Abroad reflectă cultura studenților locali și respectă standardele noastre de siguranță și securitate.

Homestays - Aceasta este cea mai bună modalitate de a cunoaște "Noua Zeelandă" reală și de a experimenta cea mai completă integrare culturală posibilă. Aveți o cameră privată și primiți până la 16 mese pe săptămână. Destinațiile de plasare sunt disponibile în întreg orașul și împrejurimile din împrejurimi. Baza de date a opțiunilor de homestay este suficient de vastă pentru a satisface o gamă largă de solicitări de studenți. Aveți până la 45 de minute de navetă la campus, dar șansa de a trăi cu Kiwis merită bine.

Apartamente - Apartamentele studențești, cum ar fi Carlaw Park, Parnell Student Village și Unilodge sunt apartamente complet mobilate care diferă în funcție de mărime și de numărul de ocupanți. Costurile energiei electrice, gazelor și apei sunt incluse în taxele de cazare. Toate apartamentele sunt self-catering, ceea ce înseamnă că pregătiți mese pentru dvs. Aveți acces gratuit la internetul de bandă largă prin intermediul sistemului University ResNet. Timpul de navetă de la apartamente până la campus variază de la 10 la 30 de minute de mers pe jos până la campus sau la 20 de minute de mers cu autobuzul, toate fiind situate în oraș. Un membru al centrului de recreere este inclus pentru studenții care locuiesc în instituții de învățământ universitar. A trăi într-un apartament oferă un nivel ridicat de independență și este o opțiune bună dacă doriți să puteți găti singur. Apartamentele găzduiesc în principal studenți internaționali din Statele Unite și din alte țări.

Viață de student

Orientare

Proiectat special pentru studenții cu studii directe, programul de orientare IES Abroad vă oferă ocazia de a cunoaște colegii și personalul IES Abroad , analizează diferențele academice dintre Statele Unite și Noua Zeelandă și vă prezintă programul, Universitatea și la Auckland. Programul începe cu o orientare specială pe insula nordică și o excursie pe teren de două zile. Printre momentele trecute s-au numărat călătoriile spre Insula Waiheke și petrecerea peste noapte pe o marae, unde studenții au învățat Māori haka, meșteșugurile și tradițiile culturale. În plus, CORE ™, orientarea complexă a IES Abroad

Universitatea din Auckland Orientare

Orientarea IES Abroad este urmată de orientarea studentului universitar la Universitatea din Auckland și de orientarea generală pentru toți noii studenți. Rugați în parte de către studenți, programul vă oferă o perspectivă asupra culturii studenților de la Kiwi (local) și vă ajută să vă integrați în viața universitară. Programul oferă, de asemenea, o orientare universitară universitară oficială, care vă va introduce în continuare facilitățile și serviciile de la Universitatea din Auckland, cum ar fi sprijinul academic, grupurile sportive și oportunitățile sociale.

Activitati extracuriculare

În timp ce sunteți în Auckland, aderarea la un club social sau sportiv este o modalitate excelentă de a întâlni studenții Kiwi. Aveți acces la facilitățile Universității, inclusiv biblioteci, cafenele, servicii de sănătate, galerii de artă, un teatru și un centru de recreere. Asociația Studenților din Auckland are multe cluburi și societăți culturale, de interes și sportive. Universitatea din Auckland oferă, de asemenea, excursii opționale la un cost rezonabil pentru alte părți ale Noii Zeelande, cum ar fi Wellington și Alpii de Sud, și găzduiește în mod curent evenimente culturale și lecții de oaspeți pentru corpul general al elevilor și pentru cursuri individuale. În plus, Auckland găzduiește peste 300 de evenimente pe lună, inclusiv evenimente sportive internaționale și evenimente culturale precum Pasifika și Festivalul chinezesc Lantern. Puteți găsi întotdeauna un eveniment care să se potrivească intereselor dvs.

Cerinte de eligibilitate

 • 18 ani
 • În bună stare la școala ta acasă
 • 3.0 GPA sau mai bine pe o scară 4.0 (GPA-urile de la 3.0 pot fi luate în considerare de la caz la caz, cu decizia finală venită de la Universitatea din Auckland, sunt necesare materiale adiționale de mai jos)
 • Sophomore, junior sau posturi înalte necesare
 • Decizia de admitere finală revine Universității din Auckland

Pașaport

Este necesar un pașaport valabil cel puțin șase luni după data de încheiere a programului, cu cel puțin două pagini goale. O viză de student este obligată să intre în Noua Zeelandă. La admitere, veți primi mai multe informații despre procesul de depunere a cererilor și despre eventualele taxe aferente. Procesul de solicitare a vizelor pentru cetățenii non-SUA poate fi extrem de lung, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.

Cost

Toamna anului 2017

 • Taxa de școlarizare: 15.360 dolari
 • Locuințe: 4.450 de dolari
 • Asigurare: 490 dolari
 • Total: 20.300 $

An academic

 • Pregătire: 27.635 dolari
 • Locuințe: 8.900 de dolari
 • Asigurare: 980 USD
 • Total: 37.515 dolari

Luați în considerare aceste prețuri ca punct de plecare. Vă încurajăm să contactați biroul dvs. de studii din străinătate pentru a determina costul real pentru dvs. atunci când factoring în ajutor financiar, burse, politicile de școală acasă și alți factori.

Program predat în:
Engleză
IES Abroad

Vezi 132 mai multe cursuri de la IES Abroad »

Ultima actualizare May 20, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Iulie 2019
Feb. 2020
Duration
1 - 2 semestre
La zi
Price
20,300 USD
Costul programului toamna 2018
După locații
După dată
Start Date
Iulie 2019
End Date
Noem. 30, 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Feb. 2020
End Date
Iunie 30, 2019
Termen limită de aplicare

Iulie 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Noem. 30, 2019

Feb. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Iunie 30, 2019