Citește Descrierea Oficială

Acest program este predat în EAU

REVIZUIT DE NIVEL athe 7 CALIFICARE MANAGEMENTUL STRATEGIC: Octombrie în 2016.

Această pagină este pentru suita revizuită de calificări, pe care am lansat 01 octombrie 2016. Dacă doriți să vizualizați 2011 suita de calificări la nivel de management 7, atunci vă rugăm să verificați site-ul nostru.

Principalele caracteristici ale 2016 calificări de nivel 7 Managementul strategic

Aceste calificări furnizează o rută flexibilă pentru elevii care au obținut deja calificări de management la un nivel inferior, cât și pentru cei care învață, care nu au calificări de afaceri sau de conducere, dar pot avea calificări în alte domenii și / sau experiență de management prealabilă în locul de muncă. Progresia de sprijin calificări pentru a studia în continuare, de exemplu, la început până la un MBA sau la angajare.

Am răspuns la feedback-ul de la furnizorii de învățământ superior și a centrelor și a inclus o serie de noi caracteristici în calificările revizuite.

 • Toate unitățile vor fi, meritoriu și distincție și cursanții vor primi un grad general de trecere, merit sau distincție.
 • Am revizuit unități existente, ca răspuns la feedback-ul și am adăugat noi unități, cum ar fi International Finance
 • Am dezvoltat căi care vor permite studenților să se specializeze într-o zonă de alegerea lor, în cazul în care o preferă. Aceste căi sunt:
  • Generală (unendorsed)
  • finanțe
  • marketing
  • Gestionarea Oameni
  • Internațional
 • Noi am creat două dimensiuni de calificare - 60 de credite și 120 de credite

Centrele pot livra calificările într-un mod care se potrivește cel mai bine elevii lor, oferindu-le cea mai bună șansă de succes.

"Este clar pentru mine că noile calificări extinde și aprofunda acoperirea existentă a cheie cunoștințe, competențe și abilități necesare pentru a managerilor contemporane în economia globală dinamică și în schimbare rapidă de astăzi. Elevii vor fi bine deservite de aceste calificări, indiferent dacă acestea caută să se mute la cursuri universitare de nivel superior (multe dintre care au acorduri de progresie explicite cu athe) sau pentru a crește profilul lor de angajare și eficacitate în cadrul unei organizații actuale sau viitoare. "

Stuart de perete,
Profesor de Business și Economie Educație,
Centrul Cambridge International Education (CIEC)

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare