Prezentare generală

Tel-Hai College are plăcerea de a vă invita la un curs intensiv de șase zile pe teren, care va avea loc într-o cale de migrație majoră

 • Datele cursului: 3-8 noiembrie 2019
 • Locație: Tel-Hai College și Centrul de cercetare Hula
 • Termenul limită de depunere a cererilor: 23 august 2019
 • Data notificării acceptării: 30 august 2019
 • Înregistrare curs deschis: 30 august 2019
 • Înscriere la curs închisă: 6 septembrie 2019
 • Cerere de subvenție de călătorie datorată: 6 septembrie 2019
 • Notificare de subvenție de călătorie: 13 septembrie 2019
 • Credite de la Tel Hai: 3 puncte de credit academic

Studenții pot obține puncte de credit sub rezerva aprobării instituției de origine.

Facultate

Dr. Amanda Hund, Departamentul de Ecologie, Evoluție și Comportament, Universitatea din Minnesota, Minnesota, SUA.

Scopul cercetării Dr. Hund este de a înțelege modul în care interacțiunile dintre gazde și paraziți pot modela modele pe scări spațiale, de la variația între indivizi la schimbarea tiparelor între populații. Cercetările ei se întind pe domeniile de evoluție, ecologia comportamentală și parazitologie. În prezent, lucrează cu mai multe sisteme de studiu, inclusiv înghițiri de hambar, înghițiri pacifice, rețetele și în curând fluturi.

Dr. Alfonso Rojas Mora, Laboratorul de Ecologie și Epidemiologie a Paraziților, Institutul de Biologie, Universitatea Neuchatel, Neuchatel, Elveția - Interesele Dr. Rojas sunt evoluția trăsăturilor comportamentale și ecologice. Din perspectivă fiziologică, el își propune să înțeleagă motivele apropiate pentru care speciile au trăsături și / sau comportamente specifice istoriei vieții. Concret, este interesat de procesele fiziologice și ecologice care reglementează expresia diferitelor etape ale istoriei vieții și evoluția unor astfel de mecanisme. Cercetările sale actuale se concentrează pe relația dintre paraziți și procesul fiziologic și comportamental, cum ar fi comportamentul de oprire

Dr. Yoni Vortman, Centrul de cercetare Hula, Departamentul de Științe ale Animalelor, Tel-Hai College , Israel - Cercetarea Dr. Vortman se concentrează asupra ecologiei comportamentale de teren. El examinează modul în care selecția sexuală, navigația și migrația facilitează specializarea la speciile aviare. Pentru a afla mai multe despre Centrul de cercetare Hula din Tel-Hai și cercetarea lui Vortman, consultați linkul: https://researchagmon.wixsite.com/website/ Tel-Hai -centrul de cercetare

Prezentare generală a atelierului

Acest curs își propune să introducă și să revizuiască subiecte majore legate de parazitologia aviară, migrația și biologia reproducerii. Acesta va avea loc în Valea Hula a Israelului, o locație apreciată internațional pentru observarea păsărilor și un important punct de oprire migratorie pentru milioane de păsări migratoare din Orientul Mijlociu, Europa, Africa și Asia. Acest curs intensiv de o săptămână pe teren va reuni mai multe subiecte într-un cadru integrativ și comparativ, inclusiv parazitologie, ecologie migratorie, ecologie comportamentală și ornitologie. Aceasta va implica atât activități active în clasă, care se vor concentra pe literatura primară și studii de caz pentru a acoperi teoria și teoria relevante, precum și abilități practice de laborator și teren. Studenții vor fi expuși la metode de câmp și laborator care permit identificarea și cuantificarea paraziților aviari și caracterizarea morfologiei aviare, fiziologiei, imunității și comportamentului. Acest curs este potrivit pentru studenții absolvenți timpurii care sunt interesați să urmărească proiecte pe teren și pentru studenții absolvenți mai avansați care doresc să aprofundeze înțelegerea migrației aviare și a parazitologiei.

Eligibilitate

Atelierul este destinat studenților absolvenți, postdocurilor, cercetătorilor de cercetare și reprezentanților industriei.

* Cursul va fi predat în engleză.

Plată

Taxa de cerere (nerefundabilă)

20 USD USD

Taxa de curs

650 USD USD

Locuință: număr limitat de camere disponibile

180 NIS (pe noapte / persoană)

 • Călătoria este separată (sunt disponibile subvenții).

Politica de anulare

Primul standard: „Anularea participării cu până la o lună înainte de prima zi a atelierului - rambursare de 100% (mai puțin taxe de transfer bancar / card de credit și taxe de cerere).

Anulare de participare cu două săptămâni înainte de prima zi a atelierului - rambursare de 70% (mai puțin taxe de transfer bancar / card de credit și taxe de cerere)

Anularea participării cu mai puțin de două săptămâni înainte de prima zi a atelierului - fără restituire. "

119435_AvianParasitologyonaMigratoryFlyway.jpg

Program predat în:
 • Engleză
Tel-Hai College

Vezi 1 mai multe cursuri de la Tel-Hai College »

Ultima actualizare August 8, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Nov 3, 2019
Duration
6 zilele
La zi
Price
650 USD
După locații
După dată
Start Date
Nov 3, 2019
End Date
Nov 8, 2019
Termen limită de aplicare

Nov 3, 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Nov 8, 2019