Atelier de instruire în designul și testarea experienței utilizatorilor

Imparture

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Atelier de instruire în designul și testarea experienței utilizatorilor

Imparture

Privire de ansamblu asupra curs

Acest curs intensiv de două zile oferă o bază solidă în designul și testarea experienței utilizatorului, de la primele principii până la analiză și înțelegere. Veți învăța tehnici practice, precum și teoria din spatele lor, pregătindu-vă să profitați de avantajele unei experiențe bine concepute de utilizatori în proiectele web și digitale.

Beneficii cheie

Luați aceste ieșiri de învățare departe:

  • Design-ul centrat pe utilizator

    Aflați procese dovedite

Înțelegerea comportamentului utilizatorului

Faceți cunoștință cu cele mai bune practici în profunzime despre tehnicile de utilizare a utilizatorilor, vitale pentru succes

Obțineți rezultate superioare

Planificați o strategie de experiență a utilizatorilor care să creeze un avantaj competitiv

Program de workshop

Experiența utilizatorilor (UX) este în centrul fiecărui proiect de dezvoltare web sau de optimizare a site-urilor web, cu o capacitate dovedită de a genera ROI semnificativ. Ca disciplină, UX continuă să se dezvolte rapid, dat fiind faptul că vederile bazate pe date conduc la crearea de noi tehnici și a instrumentelor de aplicare a acestora.

Acest atelier de formare de două zile vă va învăța principiile cheie ale designului centrat pe utilizator și al planificării scenariilor de experiență pentru utilizatori, atât pentru utilizatorii de dispozitive mobile, cât și pentru utilizatorii de desktop. Tendințele și informațiile despre industria actuală sunt discutate în detaliu, precum și testarea experienței utilizatorilor, cu studii de caz și exerciții practice pentru a demonstra cele mai bune practici.

Cadrele și sistemele dovedite de arhitectură de informații sunt acoperite în profunzime, oferindu-vă cunoștințele practice pentru a crea structuri elegante, robuste și structuri de pagini care să corespundă comportamentului și așteptărilor audienței dvs.

Până la sfârșitul antrenamentului dvs., veți avea încredere în capacitatea dvs. de a crea o strategie de proiectare UX și de a efectua testarea experienței utilizatorilor pentru a îmbunătăți angajamentul și satisfacția.

Rezervați-vă locul în acest atelier intensiv de astăzi pentru a obține abilitățile practice de care aveți nevoie pentru a aplica experiența utilizatorilor pentru o ROI superioară în proiectele dvs. digitale.

Marturii

Laura Leonard
Footsqueek
A fost frumos să avem un grup mic, toți am interacționat bine. Sarcinile au fost cu adevărat utile și interesante. Mi-a învățat noi modalități de a trăi. Formatorul a fost plin de informații și a făcut cele două zile să meargă fără probleme. A fost un curs foarte bun și o voi recomanda altora.
Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare October 16, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Aug. 2019
Duration
Durata
2 zilele
Cu normă întreagă
Price
Preţ
1,845 USD
Atelierele au loc în diverse locații, iar prețurile variază în consecință.
Locations
Regatul Unit - London Borough of Camden, England
Data începerii : Aug. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Aug. 2019
Regatul Unit - London Borough of Camden, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala