ACADEMICCOURSES

Studii Postliceale de Științe de Top în Tehnologie Mass-Media

O diplomă asociată pregătește, de obicei, studenții să urmărească oportunități educaționale suplimentare sau să se alăture forței de muncă într-o poziție de intrare. Programul asociat al științei îi ajută pe indivizi să dobândească o bază de cunoștințe științifice și competențe de cercetare. Finalizarea unui program asociat de știință durează de obicei aproximativ doi ani, deși durata programului variază.

Oricine se gândește la învățământul superior poate întreba: ce este un asociat al științei în tehnologia media? Cei care se înscriu în aceste programe învață despre metodele de producție, difuzare, editare și utilizare a materialelor media. Cercetătorii deseori lucrează cu calculatoare și tehnologie. Ele pot, de asemenea, să obțină informații despre design grafic, frecvențe de difuzare, animație pe calculator și alte subiecte legate de mass-media. Majoritatea programelor includ profesori și alte cadre didactice care sunt lideri în sectorul mass-media. Înainte de absolvire, participanții deseori finalizează cu succes examenele academice, pregătesc lucrări de cercetare și completează proiecte la scară largă.

Completarea unui asociat al științei în tehnologia mass-media expune participanții la program la o varietate de aptitudini care îi ajută atât în ​​eforturile personale, cât și în cele profesionale. Participanții la programe învață deseori să gestioneze proiecte complexe, să creeze emisiuni convingătoare și să finanțeze în mod eficient timp și finanțe. Aceste abilități pregătesc, de obicei, absolvenții fie pentru studii superioare, fie pentru angajări.

Bugetarea pentru înscrierea în programul Associate of Science in Media Technology poate fi oarecum dificilă. Costurile variază în funcție de instituție, durata programului și alți factori. Este recomandabil să discutați cheltuielile globale înainte de a vă angaja la un program asociat.

Cei care absolvesc cu un asociat al științei în domeniul tehnologiei media adesea concurează pentru o varietate de oportunități interesante de angajare. Unii funcționează ca asistenți difuzați sau producători media în industria divertismentului. Alții își pun abilitățile să lucreze în domeniul medical, alegând un loc de muncă ca tehnician medical sau asistent veterinar. Cei care nu continuă activitatea după absolvire adesea decid să urmeze alte oportunități educaționale prin înscrierea într-un program de bacalaureat.

Elevii au opțiuni pentru a câștiga un asociat al științei în tehnologia mass-media. Unii participanți la program aleg să ia cursuri obișnuite într-un cadru colegiu tradițional. Între timp, alții profită de flexibilitatea cursurilor online. Pentru mai multe informații, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

1 Rezultate din Tehnologie Mass-Media Filter

Ca grad - media / tehnologia digitală multimedia

North Florida Community College
Asociat în Științe
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Asociat în Science în Digital Media / Tehnologie Multimedia pregătește studenții pentru o carieră în design grafic digital. Elevii folosesc o varietate de software de nivel pr ...

Citeste mai mult