ACADEMICCOURSES

Studii Postliceale de Științe de Top în Mass-media

Oferit de instituții tehnice, școli profesionale și colegii comunitare, un asociat al științei, în general, cere ca studenții să urmeze cursuri care se concentrează pe subiecte legate de știință. Aceste programe de obicei durează doi ani și pot pregăti studenții pentru programe de gradul de patru ani.

Ce este un asociat al științei în mass-media? În acest program, elevii învață despre mass-media din mai multe perspective. Multe programe permit elevilor să exploreze atât designul, cât și producția de materiale media. Elevilor le-ar putea fi oferite oportunități de a se implica și în mass-media din perspectivă analitice. Clasele se pot referi la marketing, film, știri, istorie, comunicații, tehnologie media și social media. În plus, poate fi acoperită arta vizuală, producția audio, animația și formarea bazată pe calculator.

Elevii din program pot dezvolta capacități de gândire creativă și pot învăța modalități de a comunica eficient. O altă abilitate utilă include învățarea modului în care se utilizează cele mai recente tehnologii și programe media.

Costul câștigării unui asociat al științei în mass-media variază în funcție de program și de școală. Pentru a afla despre prețul oricărui program de interes, studenții potențiali trebuie să contacteze instituțiile direct. Personalul acestor instituții va putea, de asemenea, să răspundă la orice întrebări suplimentare legate de participare sau curriculum.

Există multe posibilități de carieră pentru cei care au câștigat un asociat al științei în mass-media. Cu ajutorul informațiilor și instrucțiunilor practice oferite în acest tip de program, absolvenții pot deveni regizori, regizori, producători, ingineri audio, tehnicieni, marketeri, fotografi, editori de imagini sau animatori. Elevii pot deveni, de asemenea, consilieri de design, designeri audio, designeri de site-uri, designeri grafici sau designeri de iluminat. În plus, este posibil să lucrați în publicitate sau ca administrator sau supervizor în cadrul industriei media.

Câștigarea acestui grad online este o opțiune excelentă pentru cei care caută oportunități educaționale flexibile fără a participa la un campus fizic. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

3 Rezultate din Mass-media Filter

Ca grad - media / tehnologia digitală multimedia

North Florida Community College
Asociat în Științe
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Asociat în Science în Digital Media / Tehnologie Multimedia pregătește studenții pentru o carieră în design grafic digital. Elevii folosesc o varietate de software de nivel pr ...

Citeste mai mult

AS în producția de artă digitală și multimedia

Florida SouthWestern State College
Asociat în Științe
Sept 2021
Engleză
Campus

Programul Asociat în Știință (AS) în Arte Digitale și Programul de Producție Multimedia oferă o Pathway către abilitățile și pregătirea pentru munca profesională în industria ...

Citeste mai mult

AS în mass-media și design digital

Florida Gateway College
Asociat în Științe
Sept 2021
Engleză
Campus

Digital Media and Design AS îi pregătește pe studenți să devină creatori de conținut digital într-o lume care este în mod constant modelată de tehnologie. Veți studia arta dig ...

Citeste mai mult