ACADEMICCOURSES

Studii Postliceale de Științe de Top în Mass-Media digitală

De obicei, luând doi ani pentru a finaliza, un asociat al științei cere ca studenții să se înscrie în cursuri de educație generală pe lângă elementele legate de știință. Aceste grade sunt destinate să pregătească studenții pentru carieră sau programe de licență. Ele pot fi obținute la colegii comunitare, școli profesionale și școli tehnice.

Ce este un asociat al științei în mediile digitale? Acest tip de program instruiește studenții în multe aspecte ale designului grafic și interacțiunii digitale. Elevii pot lua cursuri de design tradițional, de editare și optimizare a imaginilor, de fotografie, de afaceri, de etică a calculatorului și de dezvoltare a paginilor web. Elevii pot învăța, de asemenea, despre designul jocului, producția și editarea video, codarea computerelor și tehnicile de compoziție. Pe lângă cursurile primare din domeniul mass-mediei digitale, vor exista probabil cursuri de educație generală care acoperă subiecte precum compoziția engleză, științele sociale, știința socială, sănătatea și științele naturale.

Elevii care au câștigat un Associates of Science în Digital Media pot spera să dezvolte abilități în colaborare și comunicare. Absolvenții acestui program pot, de asemenea, dezvolta și / sau îmbunătăți abilitățile lor artistice.

În timp ce majoritatea acestor programe pot fi finalizate în doi ani, costul variază de la școală la școală și se poate schimba anual. A ajunge la instituțiile care oferă acest program este o modalitate eficientă de a obține o perspectivă asupra cursului curent.

După câștigarea unui asociat al științei în mass-media digitale, persoanele pot ocupa o varietate de poziții. Absolvenții pot lucra în oricare dintre următoarele roluri: designer de proiect, designer de web, ilustrator, specialist multimedia, editor de desktop, designer de interfață, creator de conținut, manager de proiect și designer grafic. Alte posibilități includ cariere în medii de imprimare, publicitate sau publicare. Profesiile în publicarea de software sau sistemele informatice reprezintă posibilități suplimentare pentru absolvenți.

Programele de studii online permit studenților să participe la programe educaționale fără a renunța la responsabilități prealabile legate de muncă sau de familie. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

2 Rezultate din Mass-Media digitală Filter

Ca grad - media / tehnologia digitală multimedia

North Florida Community College
Asociat în Științe
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Asociat în Science în Digital Media / Tehnologie Multimedia pregătește studenții pentru o carieră în design grafic digital. Elevii folosesc o varietate de software de nivel pr ...

Citeste mai mult

AS în mass-media și design digital

Florida Gateway College
Asociat în Științe
Sept 2021
Engleză
Campus

Digital Media and Design AS îi pregătește pe studenți să devină creatori de conținut digital într-o lume care este în mod constant modelată de tehnologie. Veți studia arta dig ...

Citeste mai mult