$close

Filtre

Vezi rezultatele

Caută Programe Postliceale de Artă în Tehnologii alimentare Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Kentucky Statele Unite ale Americii 2021/2022

Un program Postliceal de Arte este pentru mulți studenți o piatră de temelie. După concentrarea pe un anumit domeniu de studiu timp de doi ani la un colegiu profesional, tehnic sau comunitar, studenții pot să își găsească locuri de muncă mai bune sau să studieze pentru o diplomă superioară.Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și… Citeste mai mult

Un program Postliceal de Arte este pentru mulți studenți o piatră de temelie. După concentrarea pe un anumit domeniu de studiu timp de doi ani la un colegiu profesional, tehnic sau comunitar, studenții pot să își găsească locuri de muncă mai bune sau să studieze pentru o diplomă superioară.

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

Solicită Informații Programe de Postliceal de Arte în Tehnologii alimentare Part time în Statele Unite ale Kentucky în Statele Unite ale Americii 2021/2022

Citește mai puţin
Citește mai multe despre studiul în Statele Unite ale Americii
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
Maysville Community and Technical College
Maysville, Statele Unite ale Americii

Programul Culinary Arts este conceput pentru a vă pregăti pentru cariere în artele culinare, managementul alimentelor și băuturilor, managementul restaurantelor, alimentația p ... +

Programul Culinary Arts este conceput pentru a vă pregăti pentru cariere în artele culinare, managementul alimentelor și băuturilor, managementul restaurantelor, alimentația publică, serviciul alimentar instituțional și bucătarii profesioniști. -
Asociat în Arte
Normă întreagă
Frecvență redusă
Engleză
Campus