close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Studii de Curs în Tehnologii alimentare Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Americii 2021/2022

Un program Postliceal de Arte le oferă studenților bazele educației lor în artele liberale. Diploma poate fi obținută după 60 de ore semestriale de colegiu. Materiile pot include limba engleză, istorie, matematică și științe. După obținerea diplomei, studenții se pot înscrie la facultate.Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și… Citeste mai mult

Un program Postliceal de Arte le oferă studenților bazele educației lor în artele liberale. Diploma poate fi obținută după 60 de ore semestriale de colegiu. Materiile pot include limba engleză, istorie, matematică și științe. După obținerea diplomei, studenții se pot înscrie la facultate.

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

Contactează Universități Cele Mai Bune Programe Postliceale de Artă în Tehnologii alimentare Part time în Statele Unite ale Americii 2021/2022

Citește mai puţin
Citește mai multe despre studiul în Statele Unite ale Americii
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
Maysville Community and Technical College
Maysville, Statele Unite ale Americii

Programul Culinary Arts este conceput pentru a vă pregăti pentru cariere în artele culinare, managementul alimentelor și băuturilor, managementul restaurantelor, alimentația p ... +

Programul Culinary Arts este conceput pentru a vă pregăti pentru cariere în artele culinare, managementul alimentelor și băuturilor, managementul restaurantelor, alimentația publică, serviciul alimentar instituțional și bucătarii profesioniști. -
Asociat în Arte
Normă întreagă
Frecvență redusă
Engleză
Campus