$close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Studii de Curs în Tehnologii alimentare Part time în America de Nord 2021/2022

Un program de Postliceal de Arte le oferă studenților cunoștințe de bază legate de domeniul de studiu pe care l-au ales. Cu o diplomă Postliceală de Arte studenții pot să își caute de lucru sau să își continue studiile pentru a obține o diplomă de Licență.Statele Unite ale Americii numit în mod obișnuit în Statele Unite, este o republică federală formată din cincizeci de st… Citeste mai mult

Un program de Postliceal de Arte le oferă studenților cunoștințe de bază legate de domeniul de studiu pe care l-au ales. Cu o diplomă Postliceală de Arte studenții pot să își caute de lucru sau să își continue studiile pentru a obține o diplomă de Licență.

Statele Unite ale Americii numit în mod obișnuit în Statele Unite, este o republică federală formată din cincizeci de state și un district federal. Cele 48 de state învecinate și districtul federal din Washington, DC sunt în primul America de Nord, intre Canada si Mexic. Starea de Alaska este în nord-vestul Americii de Nord, la vest de Canada și de la est de Rusia peste strâmtoarea Bering, iar starea de Hawaii este un arhipelag din Pacificul de mijlocul de Nord. Această țară are, de asemenea, cinci teritorii populate și nepopulate nouă în Pacific și Caraibe.

Contactează Universități Cele Mai Bune Programe Postliceale de Artă în Tehnologii alimentare Part time în America de Nord 2021/2022

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
Maysville Community and Technical College
Maysville, Statele Unite ale Americii

Programul Culinary Arts este conceput pentru a vă pregăti pentru cariere în artele culinare, managementul alimentelor și băuturilor, managementul restaurantelor, alimentația p ... +

Programul Culinary Arts este conceput pentru a vă pregăti pentru cariere în artele culinare, managementul alimentelor și băuturilor, managementul restaurantelor, alimentația publică, serviciul alimentar instituțional și bucătarii profesioniști. -
Asociat în Arte
Normă întreagă
Frecvență redusă
Engleză
Campus