Filter
Associate of Applied Science
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Caută 126 Postliceale de Științe Aplicate 2019/2020

Un Postliceal de Științe Aplicate (AAS) constă în primul rând din cursuri care se concentrează pe pregătirea studentului pentru un loc de muncă la nivel de intrare după obținerea diplomei. Spre deosebire de programele Postliceale de Arte sau cele de Științe, care ajută la punerea bazelor pentru credite transferabile la studiul universitar de patru ani, studenții care oprează pentru un AAS preferă să înceapă să lucreze cât mai repede după absolvire și nu au nici nu plan imediat de a urma studii academice superioare. În plus, un Postliceal de Științe ”Aplicate” este numit așa pentru că implică o instruirea mai practică și/sau muncă de laborator în loc de predatul în sala de clasă și lucrările scrise. O altă diferență majoră între un AAS și un AS sau AA este accea că programele Postliceale de Științe/Artă se concentrează pe cursuri de arte liberale care pot sau nu pot fi relevante domeniului de studiu al studentului.

Beneficiile unei diplome Postliceale de Științe Aplicate

Studenții care învață mai bine în mod practic se descurcă de obicei bine la un program de Studii Postliceale de Științe Aplicate. Un AAS le oferă studenților care trebuie să înceapă să lucreze cât mai repede posibil capacitatea de a se pregăti pentru locuri de muncă ce necesită abilități specializate, cunoștințe și un grad înalt de competență de muncă.

Care sunt costurile pentru un Postliceal în Științe Aplicate?

Taxele de școlarizare pentru un program AAS pot fi mai mici decât cele pentru programele Postliceale de Arte sau de Științe pentru că programele AAS nu durează doi ani pentru a fi completate. Cu accent pe învățarea practică în laboratorii și curriculumuri bazate pe stagii, costurile pentru ore/cursuri și manuale sunt reduse în mod semnificativ.

Oportunități de angajare disponibile pentru studenții cu diplome de Postliceal de Științe Aplicate

Deoarece AAS se orientează în jurul valorii de a lucra bine mai mult decât în jurul studiilor academice, locurile de muncă precum tehnician AutoCAD, asistent de profesor de comportament, tehnician auto body și pozițiile de justiție penală preferă obsolvenții de AAS, în loc de cei ai programelor de AA sau AS.

De ce să faci o Postliceală de Științe Aplicate Online?

Cu un studiu academic minim și mai multă pregătire practică în curriculumul de AAS, studenții care urmează un curs de AAS online consideră că acesta este mai intereseant și mai ușor de completat decât prezența la cursuri la un colegiu comunal tradițional sau la o școală tehnică.

Cum să aplici pentru un program de Studii Postliceale de Științe Aplicate?

 

Caută programul tău mai jos și contactează în mod direct biroul de admitere al școlii alese, completând formularul nostru online.

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Paralegal

Associate de Studii Aplicate în Studii Paralegal oferă studenților cu educație și formare cuprinzătoare, de fond și de competențe în pregătirea pentru a intra în profesia ... [+]

Associate de Studii Aplicate în Studii Paralegal oferă studenților cu educație și formare cuprinzătoare, de fond și de competențe în pregătirea pentru a intra în profesia Paralegal .

Elevii își pot începe studiile online sau în campus. Clasele tradiționale se întâlnesc săptămânal sau sâmbătă. Clasele online se întâlnesc săptămânal pentru o cursă interactivă live, în care studenții pot vedea, auzi și întreba întrebările instructorilor lor. Vă aducem clasa pentru tine.

Studenții de la Centrul pentru Studii Juridice Avansate beneficiază de următoarele:

Facultatea calificată - Cursurile de specialitate în drept sunt predate de avocații cu experiențăServicii de carieră - Sprijin dedicat pentru asistență în căutarea unui loc de muncă după absolvireCanvas LMS - Sistem de management al învățării inovatoare și intuitivBlackboard Collaborate Ultra - Consultați, auziți și discutați cu instructorii și colegii de clasă în timp realWestlaw - Premier online serviciu de cercetare juridică pentru avocați și profesioniști din domeniul juridicProDoc - Software avansat pentru producția automată de documente legaleMicrosoft Office 365 - include Word, PowerPoint, Excel, Outlook și multe altele@ Paralegal .edu e-mail - Adresa dvs. de e-mail profesională pentru a păstra după absolvire... [-]
Statele Unite ale Americii Houston
Septembrie 2020
Engleză
Part time
21 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Sullivan County Community College

Business Administration Association of Applied Science le oferă elevilor cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lua decizii și a rezolva problemele din organizarea ... [+]

Business Administration Association of Applied Science le oferă elevilor cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lua decizii și a rezolva problemele din organizarea de afaceri de astăzi. Elevii învață cum să folosească pachete software populare, comerciale.

Facultatea de la Sullivan sunt profesioniști de afaceri, mulți dețin diplome de MBA. Un câștigător al Premiului Național de Excelență în Predare este, de asemenea, pe personal. Acest program este acreditat la nivel național de Consiliul de acreditare pentru școlile și programele de afaceri (ACBSP).

Cerințe de absolvire (60-62 credite)

După completarea cu succes a cerințelor Administrației de Afaceri (AAS), un student trebuie să fie pregătit să:... [-]

Statele Unite ale Americii Loch Sheldrake
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 găsește juris doctor
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
SUNY Clinton Community College

Tehnologia calculatoarelor și electronicii (C ... [+]

Tehnologia calculatoarelor și electronicii (C

Misiunea programului

Misiunea programului de AAS cu privire la tehnologia informatică și electronică este de a pregăti studenții pentru ocuparea forței de muncă în domeniul tehnologiei informației și a domeniilor electronice și / sau pentru urmărirea unor diplome avansate în tehnologia informatică sau electronică prin educarea acestora în concepte fundamentale, și practicile în sistemele informatice și electronice.

Obiectivele programului

Programul va:

pregătiți elevii să dobândească cunoștințe și competențe practice în domeniile majore ale domeniului Calculatoare și Electronică, permițând o mare varietate de oportunități de carieră.să pregătească studenții să efectueze cercetarea necesară pentru a finaliza cu succes proiectele legate de calculator și electronică, în concordanță cu practicile actuale de afaceri / industrie la nivelul ucenicilor.pregătiți elevii pentru a demonstra cunoștințele fundamentale ale circuitelor electrice.pregătiți elevii pentru a demonstra cunoștințele fundamentale ale circuitelor electronice analogice și digitale.pregătiți elevii să demonstreze cunoașterea limbajelor de programare pe calculator.pregătiți elevii să demonstreze cunoștințele și utilizarea corectă a echipamentului de testare electrică.să pregătească studenții pentru a lucra ca tehnicieni la nivel de computer și electronică sau pentru a continua studiile în domeniu la instituțiile necesare învățământului superior.pregătiți elevii să comunice eficient atât pe cale orală cât și în scris, precum și să interacționeze eficient în mediul de lucru.pregătiți elevii pentru a rezolva problemele matematice întâlnite în mod obișnuit în industria de calculatoare și electronică.... [-]
Statele Unite ale Americii Plattsburgh
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Mid Michigan College

Gradul nostru Asociat în BIS echipează absolvenți pentru intrarea într-un număr mare de cariere, inclusiv asistent administrativ, asistent manager, birou operațiuni de as ... [+]

De ce să alegeți MMCC?

Calea ta de a deveni un profesionist de birou începe aici Ai de organizat și eficient? Pot să vă dezvoltați procese, această poziție o echipă și un birou pentru succes? Dacă este așa, ați putea fi un candidat ideal pentru programul nostru de BIS și pentru o carieră în informații de sprijin și de birou administrativ.

Asistenții de birou oferă servicii esențiale care mențin întreprinderile care rulează fără probleme. Pentru că industriile au nevoi specifice, MMCC oferă formare într-o varietate de abilități care pregătesc absolvenți pentru succesul în mediile de birou medicale, juridice, cat si celor corporate.

Gradul nostru Asociat în BIS echipează absolvenți pentru intrarea într-un număr mare de cariere, inclusiv asistent administrativ, asistent manager, birou operațiuni de asociat, și reprezentant al serviciului pentru clienți.... [-]

Statele Unite ale Americii Harrison Muntele plăcut
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lake Tahoe Community College

Programul de educație timpurie a copiilor de la Lake Tahoe Community College este conceput pentru a oferi studenților cunoștințele și instruirea care vor promova înțelege ... [+]

Prezentare generală

Programul de educație timpurie a copiilor de la Lake Tahoe Community College este conceput pentru a oferi studenților cunoștințele și instruirea care vor promova înțelegerea lor privind dezvoltarea copilului de la naștere până la vârsta de opt ani.

Clasele vor pregăti elevii să înțeleagă și să interacționeze cu succes cu copiii și să intre într-o varietate de profesii care deservesc copiii și familiile lor. Mulți dintre instructorii din acest program gestionează în prezent școlile proprii, oferind astfel informații practice și experiență, precum și predarea unei baze teoretice excelente. Experiența în domeniu este necesară prin cursuri pentru a oferi o experiență educațională solidă și profundă.... [-]

Statele Unite ale Americii South Lake Tahoe
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Delaware County Community College

Programul de Management al Hotelului și al Restaurantului (HRM) este conceput pentru persoanele care caută o pregătire specializată și cunoștințe ca pregătire pentru o ca ... [+]

Programul de Management al Hotelului și al Restaurantului (HRM) este conceput pentru persoanele care caută o pregătire specializată și cunoștințe ca pregătire pentru o carieră în vasta industrie a ospitalității. Absolventul de succes poate intra în industrie la un nivel de supraveghere și poate îndeplini funcții și îndatoriri de gestionare a acestei industrii.

Programul Rezultate

După finalizarea cu succes a acestui program, studenții ar trebui să poată:

Aplicați legi și reglementări federale, de stat și locale specifice acestei industrii; Utilizați practicile contabile general acceptate în funcționarea eficientă și rentabilă a întreprinderii; Comunicați eficient cu angajatorii, angajații, clienții, vânzătorii și comunitatea utilizând tehnologia adecvată; Conștientizarea terminologiei, a seturilor comune de competențe de supraveghere și a necesității unei planificări de carieră pe tot parcursul vieții pentru succes; Utilizarea tehnicilor de vânzări și marketing pentru a spori acceptarea produsului / serviciului furnizat de industrie. ... [-]
Statele Unite ale Americii Philadelphia
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Stanton University

Programul asociat de științe aplicate în arte culinare, cu un accent în bucătăria coreeană este un program de 92 de unități definit de curriculum cu cursuri de pregătire ... [+]

Program și obiective

Programul asociat de științe aplicate în arte culinare, cu un accent în bucătăria coreeană este un program de 92 de unități definit de curriculum cu cursuri de pregătire riguroasă culinară, managementul afacerii alimentare și studiul aspectelor sociale și științifice ale alimentelor. Acest program se concentrează pe furnizarea de experiență practică a practicilor culinare coreene, împreună cu o înțelegere profundă a naturii produselor și ingredientelor coreene. Pentru finalizarea cu succes a programului, studenții îndeplinesc 24 de unități de învățământ general cerință în domeniile de engleză, științe sociale, umanitate și matematică și știință respectate de cerințele instituției instituționale de educație generală pentru programele de gradul asociat. Pentru studenții care vorbesc fluent limba coreeană, se va renunța la cerința de competență engleză. (Programul este pregătit în limba engleză și coreeană).... [-]

Statele Unite ale Americii Garden Grove
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Henry Ford College

Asociatul de Științe Aplicate în Sistemele Informatice de Informatică oferă studenților abilități și cunoștințe aprofundate într-o gamă largă de discipline IT incluzând p ... [+]

Descriere

Asociatul de Științe Aplicate în Sistemele Informatice de Informatică oferă studenților abilități și cunoștințe aprofundate într-o gamă largă de discipline IT incluzând programarea, dezvoltarea bazelor de date, reparația PC-urilor, rețelele, sistemele de operare, securitatea, dezvoltarea web și analiza și designul sistemelor. Cursurile din programul CSI includ activități extinse de laborator practicate în tehnologia și software-ul din industria actuală, cum ar fi PHP, MySQL, Oracle, .NET, Java și Dezvoltarea aplicațiilor mobile. HFC este, de asemenea, un membru al programului Microsoft MSDN Academic Alliance, care permite colegiului să ofere studenților multe dintre instrumentele lor de dezvoltare la un cost accesibil.... [-]

Statele Unite ale Americii Detroit
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lorain County Community College

Fabricarea digitală este un proces care utilizează echipamente software de prototipare rapidă și CAD / CAM pentru a crea obiecte din desenele CAD. Programul de fabricație ... [+]

Asociat de științe aplicate în tehnologii de fabricație digitală - Fabricare digitală

Fabricarea digitală este un proces care utilizează echipamente software de prototipare rapidă și CAD / CAM pentru a crea obiecte din desenele CAD. Programul de fabricație digitală vă oferă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lucra ca tehnician la nivel de intrare. Veți obține experiență practică atât cu instrumente de fabricare digitală subtractivă cât și aditivă pentru sarcini precum prototipare, explorare a probelor de concept și instrumente rapide. De asemenea, veți aplica design 2D, 3D și electronice pentru a crea sisteme electromecanice integrate.

CurriculumPrimul an... [-]
Statele Unite ale Americii Elyria
August 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Parkland College

Managementul restaurantului implică aspecte legate de relații publice, inventar, relații cu personalul, servicii pentru clienți etc. Managerii trebuie să se asigure că re ... [+]

Managementul restaurantului implică aspecte legate de relații publice, inventar, relații cu personalul, servicii pentru clienți etc. Managerii trebuie să se asigure că restaurantul funcționează eficient și profitabil. Trebuie să fie atât de afaceri și creativi. Uneori, un proprietar de restaurant se va dubla, de asemenea, ca manager de restaurant. Un manager puternic este esențial pentru succesul restaurantului - el sau ea este, în mod normal, persoana care se ocupă atât de personal, cât și de problemele clienților.

Programul de management al restaurantului pregătește studenții pentru posturi de carieră în domeniul restaurantelor, alimentației publice și serviciilor alimentare. Cursuri specializate sunt oferite în cantitatea de preparate alimentare; supraveghere; alimentația, băuturile și controlul costului forței de muncă; și planificarea meniurilor în industria alimentară.... [-]

Statele Unite ale Americii ținut șes
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
North Iowa Area Community College

Programul Information Technology Specialist grad pregătește studentul să înțeleagă componente de rețea, reparatii calculatoare personale, depanare și de gestionare a staț ... [+]

Programul Information Technology Specialist grad pregătește studentul să înțeleagă componente de rețea, reparatii calculatoare personale, depanare și de gestionare a stațiilor de lucru și sisteme de servere. Specialistul demonstrează abilitățile necesare pentru a dezvolta, stabili, înființat, întreține și repara orice problemă care ar putea apărea în timp ce utilizatorii desfășoară concepte legate de muncă, inclusiv teoria de protecție de bază asupra virușilor, a programelor malware și spyware, care ar putea intra intr-un sistem informatic în timpul utilizarea de zi cu zi.

Acest program oferă studenților posibilitatea de a urmări certificatele enumerate mai jos:... [-]

Statele Unite ale Americii Mason City
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The New School

Pe măsură ce vă gândiți la o schimbare de carieră în designul de modă, probabil că sunteți conștient de faptul că Parsons a lansat cariera multora dintre cei mai de succe ... [+]

Parsons School of Design din New York - recent numită cea mai bună școală de artă și design din SUA și clasată pe locul 2 în lume - a oferit abordări inovatoare pentru educația de design încă de la fondarea sa în 1896. Astăzi, Parsons este singura majoritate americană școală de artă și design în cadrul unei universități cuprinzătoare: The New School . La Parsons, puteți să stabiliți practici creative consacrate și să stârniți altele noi în timp ce studiați la toate disciplinele universitare.

Despre

Pe măsură ce vă gândiți la o schimbare de carieră în designul de modă, probabil că sunteți conștient de faptul că Parsons a lansat cariera multora dintre cei mai de succes designeri de modă din lume. Dar realizările absolvenților de la AAS Fashion Design de la Parsons depășesc numele boldface. Absolvenții programului sunt la fel de impresionați pentru contribuția lor la industrie la toate nivelurile - de la inovația de lider în domeniul tehnologiei durabile de modă la dezvoltarea afacerilor locale pentru a construi branduri la nivel global.... [-]

Statele Unite ale Americii New York
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
College of du Page

Fiecare afacere de succes foloseste serviciile agentiilor de publicitate, graphic designeri, ilustratori și să promoveze și să informeze în economia globală de astăzi. Ab ... [+]

Fiecare afacere de succes foloseste serviciile agentiilor de publicitate, graphic designeri, ilustratori și să promoveze și să informeze în economia globală de astăzi. Absolvenții programelor de studii sau certificat de design grafic găsi de lucru în agențiile de publicitate, studiouri de design, departamente in-house corporative de proiectare / promovare, sau ca liber profesioniști, de manipulare o varietate de proiecte creative și campanii.

Studii recente arată că perspectivele pentru publicitate, design grafic si activitati conexe este excelent. Câmpul este considerat a fi una dintre primele 25 de alegeri profesionale.

Domenii majore de angajare

Graphic Designer Web Designer Creative Director Art Director Ilustrator Senior Designer Pachetul Designer Artist Layout Artist calculator Programul de Informații ... [-]
Statele Unite ale Americii Glen Ellyn
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
HIWASSEE COLLEGE

Asociat de Stiinte Aplicate în Justiție penală (Homeland Security) program se pregătește studenții pentru a deveni profesioniști calificați în domeniul aplicării legii, c ... [+]

Suntem incantati te gandesti despre a deveni parte a comunității Hiwassee! Suntem aici pentru a va ajuta cu nimic și tot ce ai nevoie. Ne-ar plăcea să răspundă la orice întrebări ați putea avea cu privire la Colegiul de la cadre universitare la accesibilitate și dincolo.

Campusul nostru a crescut de la o simpla șapte acri la un campus mare, compus din optsprezece clădirilor situate pe 400 de acri.

O paralelă program Associate Universitatea conține primii doi ani de un colegiu sau universitate program tipic de patru ani. Studenții înscriși în acest program sunt cei care se așteaptă să se transfere la o altă instituție de conducere în urma absolvirii acestora din Hiwassee College. Asociat de Arte sau asociat al Science este acordat. Facultatea și personalul de Hiwassee Colegiul lucra îndeaproape cu studenții noștri și cu colegii învecinate și universități pentru a asigura un transfer lin și precis de credite. Colegiul susține feluri bycourse mese de echivalență de transfer cu multe colegii și universități pentru a ușura transferul și pentru a ajuta elevul și / consilierul său cu dezvoltarea program academic de patru ani. În consultare cu consilierii, elevii pot concepe un program individual de studiu pentru a se potrivi obiectivele și interesele lor în domenii cum ar fi Allied Health, afaceri, educație, Arte Liberale, Muzică, Știință, și pre-profesional. Paralel Programul Associate Universitatea oferite de Colegiul pot fi modificate pentru a răspunde mai bine nevoilor elevului și pentru a se adapta cerințelor instituției senior la care studentul se așteaptă să... [-]

Statele Unite ale Americii Madisonville
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Taylor Business Institute

Programul de facturare și codificare medicală pregătește absolvenți pentru o varietate de oportunități de carieră în domeniul asistenței medicale. Elevii sunt introduși î ... [+]

Faceți parte din lumea schimbătoare a asistenței medicale

Potrivit AAPC; Procesul de facturare medicală este o parte esențială a industriei de asistență medicală, iar odată cu evoluția software-ului pentru colecționari și coderi, se vor ocupa și locurile de muncă ale profesioniștilor din aceste posturi. Dacă sunteți interesat de o carieră de succes în domeniul asistenței medicale, atunci programul de facturare medicală și codificare specializată TBI este ceea ce căutați. Elevii înscriși în acest program sunt pregătiți pentru poziții la nivel de intrare în spitale, cabinete medicale și companii de asigurări. Ce mai astepti? Faceți primul pas către o carieră plină de satisfacții.... [-]

Statele Unite ale Americii Chicago
Septembrie 2020
Engleză
60 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză