Keystone logo

1 Postliceal de Științe Aplicate Programe în Procesarea alimentelor și a băuturii 2024

Filtre

Filtre

  • Postliceal de Științe Aplicate
  • Studiul produselor alimentare și al băuturilor
  • Produse alimentare și băuturi
  • Procesarea alimentelor și a băuturii
Domenii de studiu
  • Studiul produselor alimentare și al băuturilor (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

    Popular degree type

    Popular study format

    Popular education type

    Postliceal de Științe Aplicate Programe în Procesarea alimentelor și a băuturii

    O diplomă asociată expune, de obicei, studenții la cunoștințe mai profunde decât în ​​mod obișnuit în cadrul unui curriculum de învățământ general. Un grad de aplicație științifică asociat oferă de obicei elevilor formarea profesională și metodologia bazată pe știință de care au nevoie pentru a-și desfășura cariera în afaceri sau pentru a urma cursuri de învățământ superior. Aceste programe durează, de obicei, aproximativ doi ani până la finalizare.

    Oricine caută informații despre o industrie aflată în creștere poate întreba: ce este un asociat al științei aplicate în procesarea alimentelor și băuturilor? Cu o populație mereu în creștere, întreprinderile, grupurile nonprofit și guvernele caută în mod constant modalități de a obține alimente și băuturi sănătoase consumatorilor. Cei care studiază prelucrarea alimentelor și băuturilor iau cursuri care implică siguranța alimentară, ambalarea, tehnologia și alte subiecte similare. De asemenea, aceștia pot învăța despre alimentația și aprovizionarea cu alimente din partea personalului din industrie și a profesorilor.

    Absolvenții programelor asociate de științe aplicate au, de obicei, abilitățile tehnice, de gestionare a proiectelor și de gândire analitice de care au nevoie pentru a reuși în industria alimentară și a băuturilor. Unele persoane utilizează aceste capacități importante pentru a excela în programele de bacalaureat sau în alte cursuri educaționale.

    Calculul costului total pentru obținerea unui asociat al științei aplicate în prelucrarea alimentelor și a băuturilor poate fi o provocare. Școlile determină costurile prin analizarea multor factori diferiți, cum ar fi cererea elevilor, locația programului și durata programului. Pentru o idee mai bună despre taxele și taxele generale, elevii potențiali discută cheltuielile cu oficialii școlii înainte de a fi de acord să participe la un program.

    Absolventizarea cu un asociat al științei aplicate în prelucrarea alimentelor și a băuturilor oferă adesea accesul persoanelor la o varietate de poziții de intrare în industria alimentară și a băuturilor. Absolvenții lucrează de obicei ca lucrători de linie, supervizori de linie, asistenți de producție sau manageri de podea. Alte persoane desfășoară activități în sectorul nonprofit sau guvernamental, obținând locuri de muncă ca agenți de extindere, consilieri economici acasă, consultanți în lanțul de aprovizionare sau directori executivi. Cei care nu intră în forța de muncă imediat se înscriu adesea în programele de licență.

    Școlile profesionale, colegiile comunitare, instituțiile online și universitățile de corespondență oferă frecvent programe asociate de științe aplicate în programele de prelucrare a alimentelor și a băuturilor. Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.