Associate of Applied Science (AAS) Computer Networking Systems

Generalități

5 locații disponibile

Programul de descriere

Programul Associate of Applied Science in Computer Networking Systems îi pregătește pe studenți să caute o carieră în rețeaua de computer. Specialiștii în rețele planifică, coordonează și implementează sistemele de rețea ale unei organizații. Programul de diplomă în rețea de computere include administrarea Windows Active Directory, concepte de cloud computing, cursuri de dezvoltare a aplicațiilor și cursuri de educație generală în comunicare orală și scrisă, etică, sociologie, matematică și științe ale mediului.

Programa pregătește studenții pentru examenele IT de certificare TestOut Pro, care le pot câștiga șase certificări în cadrul cursurilor de sisteme de rețea computerizată. Testarea certificărilor este o parte integrantă a programului Computer Networking Systems. Studenții pot relua testele singuri dacă nu obțin certificare în timpul programului.

Certificările IT sunt foarte apreciate ca fiind calificate pentru angajare în domeniul IT. 91% dintre angajatori consideră că certificările IT joacă un rol cheie în procesul de angajare și sunt un predictor fiabil al unui angajat de succes și 72% necesită certificări IT pentru anumite locuri de muncă.

La finalizarea programului nostru de diplomă în rețea de computere, studenții ar putea căuta sau obține locuri de muncă de bază la rețele de calculatoare sau în sisteme de informare.

Ultima actualizare Ian 2021

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Charter College is a private, independent institution of higher education that emphasizes a new direction for education. Charter College is not a liberal arts college or university. Instead, Charter C ... Citeste mai mult

Charter College is a private, independent institution of higher education that emphasizes a new direction for education. Charter College is not a liberal arts college or university. Instead, Charter College takes the best elements from each of these respected educational institutions to create a unique and innovative experience that meets our students’ needs. Citește mai puţin
Vancouver , Plaja lunga , Pasco , Los Angeles , Sandy + 4 Mai mult Mai Puțin