Associate de Științe Aplicate în Arte culinare
Virginia Western Community College
Informatie cheie
Locația campusului
Roanoke, Statele Unite ale Americii
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
Contactează şcoala
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Sep 2023
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Știați că Virginia Western Community College oferă o educație culinară de calitate pe care The American Culinary Federation o acredită? Știați că abilitățile de artă culinară sunt solicitate în întreaga lume? Un AAS în arte culinare la Virginia Western Community College vă pregătește pentru alegerea unei cariere culinare interesante.
Acest curriculum este conceput pentru a oferi studenților cunoștințele și abilitățile de bază necesare pentru a reuși în industria culinară.
Obiective ale programului: Absolvenții îndeplinesc cerințele de eligibilitate ale Federației Culinare Americane pentru desemnările Culinarian certificat (CC) și Certificat culinar culinar (CPC).
Acest curriculum pregătește absolvenții să intre pe piața muncii la diferite niveluri în următoarele poziții: Baker, bucătar de pui, expeditor, bucătar prăjit / saltat, cămară, bucătar de patiserie, bucătar de supă și sos, sous bucătar și bucătar de legume. Cu o experiență de lucru de succes, studenții vor putea deveni bucătari șefi și bucătari.
să poată îndeplini toate funcțiile esențiale ale unui culinar:
Comunicați satisfăcător cu clienții, supervizorii, colegii și echipa culinară, inclusiv un grup divers de oameni.
Vedeți și auziți în mod adecvat pentru a reacționa la mediile culinare variate, cum ar fi recepționarea și interpretarea diferitelor semnale ale echipamentului.
Consultați în mod adecvat pentru a citi indicatorii echipamentului pentru a interpreta corect datele afișate.
Fiți pregătiți să participați și să stați în picioare / să vă plimbați în timpul orelor și laboratoarelor în timpul zilei și al serii, cu o durată de la 3 la 9 ore.
Mergeți rapid pentru o perioadă prelungită de la o zonă la alta. Lucrați cu un sentiment de urgență.
Îndoiți-vă sau ghemuiți-vă frecvent.
Asistați la ridicarea sau mișcarea echipamentelor, a oalei și a vaselor de gătit și a ingredientelor alimentare.
Demonstrați o coordonare adecvată ochi / mână pentru dexteritate în manipularea echipamentelor și ustensilelor.
Folosiți mâinile pentru apucare, împingere, tragere și manipulare fină.
Lucrați cu brațele complet extinse deasupra capului pentru perioade scurte.
Diferențați spectrul de culori pentru pregătirea și prezentarea corectă a preparatelor preparate.
Posedați acuitatea vizuală pentru a citi corect cererile scrise de mână, a comanda, a primi rapoarte, rețete și a oferi siguranță clienților.
Trebuie să poată ridica minimum 50 de lire sterline.
Fiți capabil să efectuați mai multe sarcini și să păstrați un „cap nivelat” atunci când vă expuneți la situații extrem de stresante și solicitante în setările de laborator și stagiu.
Lucrați în spații apropiate lângă un grup divers de oameni.
Rezista la temperaturi ridicate pentru perioade lungi de timp.
Lucrați ca membru al unei echipe coezive.
În ciuda celor precedente, o persoană calificată cu handicap care poate îndeplini aceste funcții esențiale cu acomodări rezonabile va fi luată în considerare pentru admitere și alți solicitanți calificați.
Deși acest program nu este conceput pentru transfer, pot exista acorduri cu instituții specifice.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Asociat de știință în panificație și patiserie
- Oakland, Statele Unite ale Americii
Licenta asociat in Arte culinare
- Appleton, Statele Unite ale Americii
Asociat de Știință în Arte Culinare (ACA)
- Louisville, Statele Unite ale Americii