Associate de Științe Aplicate în Administrarea Afacerilor

Generalități

Programul de descriere

Business Administration Association of Applied Science le oferă elevilor cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lua decizii și a rezolva problemele din organizarea de afaceri de astăzi. Elevii învață cum să folosească pachete software populare, comerciale.

Facultatea de la Sullivan sunt profesioniști de afaceri, mulți dețin diplome de MBA. Un câștigător al Premiului Național de Excelență în Predare este, de asemenea, pe personal. Acest program este acreditat la nivel național de Consiliul de acreditare pentru școlile și programele de afaceri (ACBSP).

Cerințe de absolvire (60-62 credite)

După completarea cu succes a cerințelor Administrației de Afaceri (AAS), un student trebuie să fie pregătit să:

 • Demonstrați o înțelegere a naturii generale, a structurii și a funcționării unei organizații de afaceri.
 • Utilizați abilități de cercetare și comunicare pentru pregătirea diferitelor prezentări de afaceri, rapoarte și documente.
 • Demonstrați capacitatea de a gândi critic, de a rezolva problemele și de a lua decizii în mod independent.
 • Utilizați abilitățile interpersonale pentru a funcționa eficient ca membru al echipei în evaluarea problemelor de afaceri.
 • Aplicați diverse concepte și teorii de afaceri pentru activitățile de afaceri.
 • Integrați utilizarea calculatoarelor într-o varietate de activități de afaceri.

Admitere

Studenții care doresc admiterea la programe de credit (programe de licență și certificat) trebuie să aibă una dintre următoarele:

 • O diplomă de liceu standard de la un liceu acreditat regional sau un liceu nepublic înregistrat în SED;
 • A completat echivalentul substanțial al unui curs de studii de liceu de patru ani, așa cum este certificat de
  Superintendentul Școlilor sau un administrator școlar local similar;
 • O diplomă de echivalență a liceului (TASC / GED);
 • Competență demonstrată în studiile postsecundare de credit universitar, definită ca orice student care solicită admiterea și care a primit o diplomă asociată (AA, AS, AAS) sau superioară de la o instituție acreditată regional de învățământ superior;
 • Ați trecut și a completat toate cerințele pentru următoarele cinci examene de regenti NYS: engleză,
  Matematică, istorie și guvernare a Statelor Unite, știință și istorie globală și geografie; sau
 • Aprobare pentru admitere timpurie / înscriere dublă la liceu.

Toate transcrierile oficiale ale liceului ar trebui să enumere data absolvirii sau data primirii diplomei. Transcrierile sunt considerate oficiale numai dacă sunt depuse de un funcționar școlar (cum ar fi un consilier); transcrierile depuse de student nu sunt considerate oficiale decât dacă sunt trimise prin poștă într-un plic semnat, sigilat. Solicitanții care au obținut o diplomă de dezvoltare generală a educației (GED) trebuie să depună transcrieri oficiale de la un departament de învățământ al statului.

Candidații de transfer trebuie să depună, de asemenea, toate transcrierile oficiale ale colegiului de la toate instituțiile participate.

învățământ

121761_ScreenShot2019-09-25at10.52.24AM.png

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Welcome to SUNY Sullivan, a comprehensive community college in the SUNY (State University of New York) system. We’re committed to helping you prepare for the future whether you’re getting your first j ... Citeste mai mult

Welcome to SUNY Sullivan, a comprehensive community college in the SUNY (State University of New York) system. We’re committed to helping you prepare for the future whether you’re getting your first job, transferring to a four-year college or university or enhancing your personal and professional skills. Citește mai puţin