Categorii populare

Programe Postliceale

Există diferite tipuri de programe postliceale disponibile: de la postliceal în arte la postliceal în științe și postliceal în științe aplicate. Programele postliceal pot servi o multitudine de scopuri pentru diferiți studenți: uneori sunt folosite pentru a reduce decalajul între diferitele faze ale studiului academic sau pentru a oferi o antrenare profesională în plus și calificări noi. Există postliceale într-o varietate de subiecte în Arte, dar și în Științe și în multe alte domenii de studiu. Varietatea diferitelor programe postliceale poate fi copleșitoare - nu lăsa să te oprească! Începe-ți căutarea aruncând o privire la cele mai populare programe asociate enumerate mai jos.

Studii Postliceale Recent Adăugate

Illinois Eastern Community Colleges

Diplomă Avansată în Asociere De Producție

Iunie 20, 2018
Gradul avansat de fabricație promovează și îmbunătățește abilitățile studenților, ajutându-i să reușească în cadrul industriei avansate de producție. Acest program necesită cunoștințe tehnice extinse aplicate, combinate cu abilități puternice de comunicare pentru a interacționa eficient cu indivizii, precum și cu grupurile și echipele. Programul repr… [+]ezintă educația și dezvoltarea abilităților față de o teorie de fabricare avansată. [-]

Taylor Business Institute

Contabil Tehnician

Iunie 19, 2018
Associate de Științe Aplicate în Contabilitate Tehnician familiarizează studenții cu fundamentale de contabilitate. Elevii vor învăța funcțiile de înregistrare ale procesului contabil, precum și vor analiza, clasifica și rezuma rapoartele financiare și alte documente similare. În plus față de competențele contabile de bază, elevii din acest program… [+] vor primi o pregătire avansată axată pe contabilitatea costurilor și principiile dreptului afacerilor. [-]

Southwestern Oregon Community College

Asociat Al științei în Chimie

Mai 5, 2018
Associate de gradul de stiinta in chimie la Southwestern Oregon Community College pregateste studentii pentru transferul la o scoala de 4 ani ca juniori fie in chimie sau biochimie majors. Curriculum-ul oferă cunoștințe fundamentale ale domeniilor majore de chimie, acoperind un an întreg atât de chimie generală cât și organică.

Universități în România

Schimbă locația

Ce este un Program Postliceal?

Un program postliceal este un tip de învățământ superior oferit la colegii comunale, școli tehnice și universități care durează de obicei aproximativ doi ani pentru a fi completat. În unele țări, o diplomă postliceală poate fi oferită după ce studentul finalizează primii doi ani de studiu de licență. Unele tipuri convenționale de programe postliceale sunt cele de Postliceal de Arte (AA), Postliceal Științe (AS) și Postliceal de Științe Aplicate (AAS). Programele postliceale reprezintă calificarea în învățământul superior necesară în unele domenii profesionale, pe când în alte sectoare ele oferă un avantaj asupra celor fără diplomă.

Care sunt beneficiile urmării unui Program Postliceal?

Există numeroase beneficii în urmarea unui program postliceal. Absolvirea unui program postliceal oferă studentului experiența de colegiu timp de doi ani. Aceasta dezvoltă o înțelegere mai avansată a domeniului profesional de interes și ajută și la construirea de caracter. Absolvenții programelor postliceale sunt adesea mai bine căutați decât cei fără studii superioare și pot fi eligibili și pentru salarii mai mari. Angajatorii recunosc familiaritatea aprofundată și înțelegerea sporită a subiectului care vine cu un nivel de studiu obținut la un program postliceal.

Ce se studiază la un Program Postliceal?

Programele postliceale de studiu sunt oferite într-o varietate largă de specializări în majoritatea disciplinelor academice. Există programe postliceale în Tehnologie, Afaceri, Arte, Științe Umane, Științe Sociale și Științele Naturii. Programele postliceale sunt oferite la școli din întreaga lume. De exemplu, este posibil să urmezi un Program Postliceal în Decorațiuni Interioare în Australia sau un Program Postliceal în Științe de Asistență Juridică în SUA.

La ce fel de îmbunătățire în carieră te poți aștepta cu un Program Postliceal?

Absolvirea unui program postliceal poate avea un impact semnificativ asupra perspectivelor de carieră - de la competitivitate în căutarea unui loc de muncă la un salariu mai bun și eligibilitate pentru promovare. Companiile ar putea fi mai dispuse să ia în considerare o cerere de promovare venită de la un profesionist cu experiență dacă acesta are și o diplomă. Programele postliceale deschid uși și către continuarea învățământului superior, unele credite putând fi transferate la un studiu de licență sau un program de masterat.

Cât costă urmarea unui Program Postliceal?

Costurile urmării unui program postliceal pot varia de la o țară la alta și de la o școală la alta. Costurile de școlarizare pot varia și în funcție de subiectul programului postliceal. Este important să aduni informații legate de costul unui program postliceal în timp ce alegi care program postliceal este potrivit pentru tine. Poți contacta școala care oferă programul postliceal ales de tine pentru a obține mai multe informații legate de prețurile școlarizării, alte costuri și orice sprijin financiar care se poate acorda (sub formă de burse sau ajutor).

De ce să urmezi un Program Postliceal Online?

Un program postliceal online poate deschide uși spre învățământul superior celor care altfel nu ar avea posibilitatea să studieze datorită conflictelor de programare sau locației. Programele postliceale online folosesc tehnologii de e-learning pentru a aduce sala de clasă la tine în biroul de acasa sau oriunde te-ai afla. A încerca să lucrezi cu un program încărcat poate părea descurajant, dar programele asociate online sunt concepute pentru a te ajuta să îți realizezi obiectivele fără a trebui să renunți la alte angajamente. Profesorii pot comunica direct cu studenții la programe postliceale online. Rezultatul final al absolvirii cu succes a unui program postliceal online este același pe care îl obțin și studenții cu normă întreagă în campus.