Asociat de știință în managementul ospitalității și restaurantelor
Mt. San Antonio College
Informatie cheie
Locația campusului
Los Angeles, Statele Unite ale Americii
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
2 years
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
USD 362 / per credit *
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
* pe unitate de învățământ pentru studenți în afara statului - 46 USD / pe unitate de școlarizare rezidenți din California
Introducere
Acest Asociat de Știință în Managementul Ospitalității și Restaurantului pregătește studenții pentru poziția de nivel mediu sau Manager-In-Training în industria ospitalității. Studenții obțin o pregătire practică și de management în domeniul siguranței și al igienizării alimentelor, producției de alimente, gestionării serviciilor de sufragerie, supravegherii, controlului costurilor, contabilității financiare, gestionării cazării și legislației ospitalității. Studenții care completează cu succes cerințele pentru acest grad vor câștiga, de asemenea, certificarea managerului de protecție a alimentelor de la Asociația Națională de Restaurante la trecerea examenului ServSafe. Acest program este conceput să se articuleze cu Colegiul Collins de Management al Ospitalității din Cal Poly Pomona, precum și cu alte universități. Studenții care intenționează să se transfere trebuie să se consulte cu coordonatorul de management al ospitalității și consiliere pentru a discuta despre opțiunile de transfer.
Acest grad necesită finalizarea cursurilor de învățământ general, plus următoarele:
Rezultatele învățării programului
După finalizarea cu succes a acestui program, un student va putea:
- Localizați un loc de muncă de ospitalitate curent, scrieți un raport asupra potențialului angajator, scrieți o scrisoare de întâmpinare și reluați-vă.
- Identificați un lider recunoscut al ospitalității și descrieți cu exactitate tipul de stil de conducere adoptat de acest lider și caracteristicile care i-au făcut succes.
- Determinați prezența unui focar de boli provocate de alimente.
- Identificați agenții patogeni alimentari, sursele lor și bolile și simptomele rezultate.
- Diferențiați între diferitele stiluri de servicii, inclusiv american (pre-placat), engleză (familie), rusă (platou), franceză (Gueridon).
- Identificați practicile de siguranță și igienizare a alimentelor în cadrul unui centru de servicii alimentare.
- Planificați un program de producție a alimentelor și asamblați instrumentele, echipamentele și ingredientele necesare pentru a produce o rețetă într-un mod organizat și eficient.
- Cunoașterea, exactitatea și execuția rețetelor: Urmați procedurile de rețetă pentru a produce mâncare la temperatura, consistența, textura, aroma și în timp util.
- Identificați stilurile de conducere și recunoașteți tehnicile motivaționale de succes.
- Analizați performanța operațională și controlul costurilor unui restaurant.
- Efectuați o analiză de pauză pe o instalație de alimente și băuturi și efectuați o analiză a volumului de costuri pentru a determina numărul de clienți necesari pentru a obține profiturile dorite.
- Calculați costul rețetei unui meniu întreg.
- Analizați popularitatea și rentabilitatea unui meniu.
- Dezvoltați un plan de afaceri pentru o afacere de catering și înțelegeți enormitatea planificării și deschiderii unei afaceri mici.
- Studenții se vor putea întâlni cu clienții potențiali și vor planifica toate elementele unui eveniment special.
- Elaborați o declarație de venit (P&L) pentru o operațiune de ospitalitate.
- Elaborați un bilanț pentru o operațiune de ospitalitate.
- Identificați și diferențiați cele patru surse de drept
- Analizați un caz civil de ospitalitate și determinați faptele, elementele de neglijență, consecințele posibile și rezultatele.
- Identificați nevoile de personal pentru o recepție a hotelului în funcție de gradul de ocupare, nivelul de activitate și restricțiile bugetare.
- Stabiliți tarifele de cameră pe baza profiturilor dorite folosind formula Hubbart.
- Dezvoltarea obiectivelor de învățare bazate pe abilități măsurabile, pe care le vor atinge la sfârșitul perioadei de experiență profesională.
- Demonstrați competența abilităților specificate în obiectivele măsurabile.
Experiență de muncă
Titlul V al Codului Educației din California permite colegiului să extindă sala de clasă dincolo de campus la locul de muncă. Prin programul Experiență de lucru, studenților li se oferă posibilitatea de a câștiga credit academic în timp ce câștigă experiență practică în domeniul lor de carieră, sub îndrumarea specialiștilor din industrie. Angajatorii stabilesc o relație de cooperare cu colegiul, oferind o oportunitate de a influența educația profesională și de a aborda nevoile de formare a industriei. Instructorul și supraveghetorul de lucru acționează ca „coeducatori” pentru a ajuta elevul să definească și să atingă obiective de învățare măsurabile.
Divizia de afaceri oferă în prezent experiență de muncă în următoarele discipline:
- Contabilitate (inclusiv finanțe)
- Asistent Administrativ
- Managementul afacerilor (inclusiv resurse umane)
- Dezvoltarea copilului
- Rețele de calculatoare
- Programare pe calculator
- Securitatea calculatorului
- Arte culinare
- Familia și științele consumatorului
- Vânzare și vânzare cu amănuntul de modă
- Managementul ospitalității și restaurantelor
- Design interior
- Managementul marketingului
- Nutriție și dietetică
- parajurist
- Programare web
Studenții înscriși în experiența de muncă pot câștiga o unitate de credit academic pentru fiecare 60 de ore neplătite sau 75 de ore de muncă plătite pe termen, câștigând 1 - 4 unități pe termen.
Ore minime necesare
Unități de înscriere | Neplătit | Plătit |
1 | 60 de ore | 75 de ore |
2 | 120 de ore | 150 de ore |
3 | 180 de ore | 225 Ore |
4 | 240 de ore | 300 de ore |
Un maxim de șaisprezece unități de experiență de muncă poate fi obținut în timpul carierei academice a unui student.
Cursurile de experiență profesională se aliniază termenului:
- Semestrul toamna / primavara = 16 saptamani
- Semestrul de iarnă / vară = 6 săptămâni
- Nu toate cursurile pot fi oferite în fiecare termen
Admitere
Orice persoană care are 18 ani și nu este înscrisă în prezent la liceu sau orice persoană care deține o diplomă de liceu sau echivalentul acesteia este eligibilă pentru admiterea la Mt. San Antonio College . Admitere la Mt. San Antonio College include depunerea unei cereri de admitere de către student și depunerea de transcrieri de la liceu sau colegiu (elevi) elevul la care a participat anterior. Este responsabilitatea studentului să solicite transcrieri oficiale de la ultimul liceu la care a participat și orice colegiu (ele) la care a participat. Transcrierile vor fi revizuite pentru a determina eligibilitatea pentru cursurile la Mt. SAC.
Admitere
Rezultatul programului
Rezultatele învățării programului
După finalizarea cu succes a acestui program, un student va fi capabil să:
- Găsiți un loc de muncă actual în domeniul ospitalității, scrieți un raport despre viitorul angajator și scrieți o scrisoare de intenție și un CV.
- Identificați un lider de ospitalitate recunoscut și descrieți cu acuratețe tipul de stil de conducere adoptat de acest lider și caracteristicile care i-au făcut să aibă succes.
- Determinați prezența unui focar de boală alimentară.
- Identificați agenții patogeni de origine alimentară, sursele acestora și bolile și simptomele rezultate.
- Faceți diferența între diferitele stiluri de servicii, inclusiv americane (preplacat), engleză (de familie), rusă (plată) și franceză (Gueridon).
- Identificați siguranța alimentară și practicile de salubritate în cadrul unei unități de servicii alimentare.
- Planificați un program de producție alimentară și asamblați instrumentele, echipamentele și ingredientele necesare pentru a produce o rețetă într-un mod organizat și eficient.
- Cunoașterea rețetei, acuratețea și execuția: Urmați procedurile rețetei pentru a produce alimente la temperatura, consistența, textura, aroma adecvate și în timp util.
- Identificați stilurile de conducere și recunoașteți tehnicile motivaționale de succes.
- Analizați performanța operațională și de control al costurilor unui restaurant.
- Efectuați o analiză a pragului de rentabilitate la o unitate de alimentație și băuturi și efectuați o analiză a volumului costurilor pentru a determina numărul de clienți necesar pentru a obține profiturile dorite.
- Calculați costul rețetei unui întreg meniu.
- Analizați popularitatea și rentabilitatea unui meniu.
- Elaborați un plan de afaceri pentru o afacere de catering și înțelegeți enormitatea planificării și deschiderii unei afaceri mici.
- Studenții vor putea să se întâlnească cu potențiali clienți și să planifice toate elementele unui eveniment special.
- Elaborați o declarație de venit (P&L) pentru o operațiune de ospitalitate.
- Elaborați un bilanț pentru o operațiune de ospitalitate.
- Identificați și diferențiați cele patru izvoare ale dreptului
- Analizați un caz civil de ospitalitate și determinați faptele, elementele de neglijență, consecințele posibile și rezultatele.
- Identificați nevoile de personal pentru recepția unui hotel pe baza gradului de ocupare, a nivelului de activitate și a constrângerilor bugetare.
- Stabiliți tarifele camerelor pe baza profiturilor dorite folosind formula Hubbart.
- Dezvoltați obiective măsurabile de învățare bazate pe abilități, pe care le vor atinge la sfârșitul perioadei de experiență profesională.
- Demonstrați competența abilităților specificate în obiectivele măsurabile.