Asociat de Știință în Managementul Artelor Culinare
Mt. San Antonio College
Informatie cheie
Locația campusului
Los Angeles, Statele Unite ale Americii
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
2 years
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
USD 362 / per credit
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
Introducere
Programul pregătește studenții pentru oportunități de carieră în restaurante, catering, hoteluri, parcuri tematice și alte afaceri de servicii alimentare. Elevii dobândesc pregătire practică în utilizarea echipamentelor comerciale și dobândesc abilitățile necesare pentru a avea succes în domeniul artelor culinare, cum ar fi: abilități de cuțit, producția de alimente, prezentare, elaborarea meniului, controlul porțiilor, controlul costurilor, planificarea meniului și nutriția . Studenții care îndeplinesc cu succes cerințele pentru această diplomă vor obține, de asemenea, certificarea de manager de protecție a alimentelor.
Galerie
Admitere
Curriculum
Cursuri obligatorii
- CUL 101 Fonduri de ten profesionale pentru gatit, 3 unitati
- CUL 102 Gatit Profesional I, 3 Unitati
- CUL 103 Gătit profesional II, 3 buc
- CUL 104 Garde Manger, 3 Unitati
- CUL 105 Coacerea și patiserie I, 3 buc
- CUL 111 Exploring Beverages, 3 Unit
- HRM 52 Siguranța alimentelor și igienizarea, 2 unități
- HRM 56 Supraveghere ospitalitate, 3 unități
- HRM 57 Controlul costurilor de ospitalitate, 3 unități
- Planificarea meniului HRM 61, 3 unități
Operațiuni de restaurant (trebuie luate împreună)
- CUL 91 Experiență de lucru culinară, 5 unități
- CUL 114 Management Serviciu Sufragerie, 3 Unitati
- CUL 115 Operatii Restaurant, 3 Unitati
Opțiuni necesare: 3 unități
Selectați una dintre următoarele opțiuni:
- CUL 106 Coacerea și patiserie II
- CUL 107 World Cuisines
- CUL 108 Gătit pentru diete speciale
- CUL 109 Macelarie & Charcuterie
- CUL 110 Street Foods
- CUL 112 Sustenabilitatea în artele culinare
- HRM 62 Planificarea evenimentelor și catering
- HRM 72 Achiziții și achiziții în domeniul ospitalității
Total unități: 43
Rezultatul programului
Rezultatele învățării elevilor
*Rezultatele învățării studenților includ abilități generale, cunoștințe sau aplicații pe care studenții trebuie să le demonstreze după finalizarea unui curs sau program de studiu. Facultatea de disciplină responsabilă pentru un curs sau program dezvoltă aceste rezultate, precum și măsoară sau evaluează studenții pentru a determina dacă rezultatele sunt îndeplinite. Scopul evaluării rezultatelor învățării studenților este de a ajuta la îmbunătățirea cursurilor, a curriculumului, a succesului studenților și/sau a instruirii. Rezultatele învățării elevilor la nivel de curs nu trebuie să fie cuprinzătoare, ele se pot concentra pe un anumit aspect al unui curs, iar măsurătorile acestor evaluări nu fac neapărat parte din notele studentului la cursuri. Rețineți că rezultatele învățării studenților nu reprezintă neapărat tot materialul și obiectivele care trebuie învățate într-un curs.