Asociat de științe aplicate în managementul ospitalității și turismului

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Programul Asociat în domeniul managementului turismului în domeniul științelor aplicate și al turismului oferă un fundal solid în industrie. Cursurile de management în diverse domenii de afaceri, turism și servicii de ospitalitate oferă studenților abilitățile necesare pentru a avea succes în lumea corporativă.

Fiecare student este desemnat un consilier al facultății care să ajute la selectarea alegerilor potrivite pe baza intereselor studentului. Absolvenții sunt angajați în multe fațete ale industriei ospitalității și turismului, inclusiv hoteluri, spa-uri, cazinouri, restaurante, cluburi de țară, organizații de turism și turism, facilități de luat masa corporative și companii de transport.

Programul de management al ospitalității și turismului AAS oferă oportunități de transfer la școlile de patru ani pentru acei studenți care mențin media corespunzătoare punctului de clasă.

Cerințe de absolvire (62-64 credite)

După completarea cu succes a cerințelor de management al ospitalității și turismului (AAS), un student ar trebui să fie pregătit să:

  • Demonstrați o cunoștință de lucru a industriei ospitalității, turismului și planificării evenimentelor
  • Utilizați abilități de cercetare și comunicare pentru pregătirea diverselor prezentări, rapoarte și documente de ospitalitate și turism.
  • Demonstrați capacitatea de a gândi critic, de a rezolva problemele și de a lua decizii în mod independent.
  • Utilizați abilitățile interpersonale pentru a funcționa eficient ca membru al echipei în evaluarea problemelor de ospitalitate și turism.
  • Aplicați diverse concepte și teorii de afaceri pentru activitățile de ospitalitate și turism.
  • Integrați utilizarea calculatoarelor într-o varietate de activități de ospitalitate și turism.

122497_photo-1558959357-685f9c7ace7b.jpgProxyclick Sistem de gestionare a vizitatorilor / Unsplash

Cerințe educaționale generale

În continuarea învățământului postliceal, studenții sunt așteptați să dobândească o stăpânire a subiectului ales, fie că este în arte liberale, științe sau una dintre o serie de discipline profesionale. Cu toate acestea, este, de asemenea, unul dintre scopurile primare ale învățământului postliceal pentru lărgirea perspectivei studentului asupra lumii. Aceasta implică expunerea la idei noi, provocări la punctele de vedere consacrate sau menținute anterior și introducerea în moduri necunoscute și interesante de a privi și de a trata cu gândirea. Prin această expunere la o educație generală mai largă, elevii stabilesc abilități care oferă o bază pentru studiul și munca ulterioară. Astfel de abilități includ gândirea critică, analiza unui argument, abordări metodologice adecvate, diversitatea înțelegerii, încorporarea tehnologiei și obiceiuri fundamentale de muncă. O astfel de fundație oferă, de asemenea, studenților un cadru împotriva căruia ei pot înțelege și aprecia mai bine domeniul ales de studiu ales.

În acest spirit, Consiliul de Administrație al SUNY a aprobat o cerință de educație generală în decembrie 1998. Această cerință necesită cel puțin treizeci (30) de credite de studiu în diferite domenii academice cheie pentru toți studenții care urmează să absolve o instituție SUNY cu un grad de bacalaureat. În acest scop, SUNY a stabilit următoarele zece rezultate ale învățării studenților:

Rezultatul învățării 1 Matematică
Rezultatul învățării 2 Stiintele Naturii
Rezultatul învățării 3 Stiinte Sociale
Rezultatul învățării 4 Istoria americană
Rezultatul învățării 5 Civilizația vestică
Rezultatul învățării 6 Alte civilizații mondiale
Rezultatul învățării 7 umanistică
Rezultatul învățării 8 Artele
Rezultatul învățării 9 Limbă străină
Rezultatul învățării 10 Comunicare de bază

Pe lângă acestea, candidații de succes trebuie să demonstreze și competență în două domenii:

Gândire critică (raționament)
Administrarea informației

Un rezultat de învățare a studenților în gândire critică este inclus în fiecare curs de educație generală pentru care se acordă un credit pentru rezultatele învățării studenților, doi până la șapte (2-7) și rezultatul învățării studenților 10. Managementul informațiilor este predat în întregul curriculum.

Cerințele generale pentru educația SUNY au intrat în vigoare pentru toți studenții care și-au început studiile în toamna anului 2000 sau mai târziu. În 2010, Consiliul de Administrație al SUNY a modificat cerințele generale privind educația și, în 2013, a inclus în continuare recomandări specifice pentru punerea în aplicare a acestora către colegiile comunitare care sunt destinate să faciliteze transferul perfect al studenților în instituțiile SUNY de 4 ani. SUNY Sullivan se angajează să-și asiste elevii în îndeplinirea cerințelor actuale de educație generală prevăzute de SUNY. Spre acest scop, SUNY SULLIVAN necesită ca fiecare student care absolvă o diplomă asociată în arte (AA) sau un grad asociat în știință (AS) să completeze treizeci de credite în minimum șapte din cele zece domenii de educație generală și să demonstreze competență în gândirea critică și managementul informațiilor. În ceea ce privește aplicarea practică, această politică impune ca fiecare beneficiar de AA și AS să fi demonstrat:

  1. Cunoștințe și abilități în două domenii necesare, Comunicare de bază și Matematică;
  2. Cunoștințe și abilități în cinci dintre următoarele opt domenii: Științe naturale, științe sociale, istorie americană, civilizație occidentală, alte civilizații ale lumii, umanități, arte și limbi străine; și
  3. Competență în două domenii necesare, gândirea critică și managementul informațiilor.

învățământ

121761_ScreenShot2019-09-25at10.52.24AM.png

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Welcome to SUNY Sullivan, a comprehensive community college in the SUNY (State University of New York) system. We’re committed to helping you prepare for the future whether you’re getting your first j ... Citeste mai mult

Welcome to SUNY Sullivan, a comprehensive community college in the SUNY (State University of New York) system. We’re committed to helping you prepare for the future whether you’re getting your first job, transferring to a four-year college or university or enhancing your personal and professional skills. Citește mai puţin