Prezentare generală

Programul de educație timpurie a copiilor de la Lake Tahoe Community College este conceput pentru a oferi studenților cunoștințele și instruirea care vor promova înțelegerea lor privind dezvoltarea copilului de la naștere până la vârsta de opt ani.

Clasele vor pregăti elevii să înțeleagă și să interacționeze cu succes cu copiii și să intre într-o varietate de profesii care deservesc copiii și familiile lor. Mulți dintre instructorii din acest program gestionează în prezent școlile proprii, oferind astfel informații practice și experiență, precum și predarea unei baze teoretice excelente. Experiența în domeniu este necesară prin cursuri pentru a oferi o experiență educațională solidă și profundă.

115120_115088_EarlyChildhoonEd.jpg

Rezultatele învățării programului

  • Evaluați nevoile, caracteristicile și multiplele influențe asupra dezvoltării copiilor de la naștere până la vârsta de opt ani în ceea ce privește îngrijirea și educația de înaltă calitate a copiilor de vârstă mică.
  • Proiectați, implementați și evaluați mediile și activitățile care sprijină jocul pozitiv, dezvoltarea și rezultatele învățării pentru toți copiii.
  • Aplicați strategii eficiente de orientare și interacțiune care să sprijine învățarea, identitatea și încrederea în sine ale copiilor tuturor copiilor.
  • Elaborați strategii care să promoveze parteneriatele între programe, profesori, familii și comunitățile acestora.
  • Demonstrați standardele etice și comportamentele profesionale care aprofundează înțelegerea, cunoașterea și angajamentul față de profesia timpurie a copilăriei.
Program predat în:
  • Engleză
Lake Tahoe Community College

Vezi 5 mai multe cursuri de la Lake Tahoe Community College »

Ultima actualizare Mai 13, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2020
Duration
Price
18,720 USD
După locații
După dată
Start Date
Sept 2020
Termen limită de aplicare

Sept 2020