Programele de asistență medicală reprezintă unul dintre domeniile de carieră cu cea mai rapidă creștere din țară. Departamentul de Asistență Medicală oferă trei opțiuni de program, un grad și două programe de certificare.

  • Asistent medical
  • Programul de certificare a asistenței medicale clinice
  • Biroul de Asistență Medicală Programul de Certificat

Aceste trei programe de asistență medicală pregătesc studenții pentru funcțiile de intrare în cabinetele medicilor și alte instituții medicale. Aceste cursuri ajută la dezvoltarea abilităților necesare pentru a excela în industria asistenței medicale.

Asistenții medicali vor învăța eticheta telefonică adecvată, cum să salute pacienții, tehnicile adecvate de înregistrare și de înregistrare, procesarea asigurărilor, procesarea de text, e-mail, planificarea programării și tratarea pacienților din procesul de înregistrare prin examen. Asistenții medicali vor fi pregătiți să lucreze în spitale, cabinete medicale, ambulatorii și clinici.

Ocuparea forței de muncă pentru asistenții medicali este de așteptat să crească cu 23% în 2014 până în 2024, raportat de Biroul Statistic al Muncii al Statelor Unite. † Acest lucru este mult mai rapid decât rata medie de creștere pentru alte ocupații. Asistenții medicali continuă să fie în mare cerere, deoarece devin din ce în ce mai dependenți ca un avantaj important pentru echipa medicală și ca practicile medicilor să treacă la înregistrările electronice. Aici, în Regiunea Capitalei, există multe oportunități potențiale pentru plasarea în carieră.

Asistență medicală Program Benefits

Participarea la Mildred Elley înseamnă că nu numai că beneficiați de o experiență de învățământ superior de calitate, dar, de asemenea, înseamnă că beneficiați de cea mai avansată formare de asistență medicală disponibilă. Mildred Elley oferă, de asemenea, numeroase beneficii diferite pentru studenții de asistență medicală.

  • Ajutor financiar
  • Asistență pentru plasarea locului de muncă pe toată durata vieții
  • Program flexibil de școală
  • Aprobat pentru beneficiile educației pentru veterani
  • Evaluare gratuită a carierei
  • Studenții internaționali sunt bineveniți

Asistență pentru plasarea locului de muncă pe toată durata vieții

Există multe oportunități potențiale pentru plasarea în carieră. După absolvirea Mildred Elley cu o diplomă sau certificat se bucură de asistența noastră de plasare a forței de muncă de-a lungul vieții și sunt gata să urmeze o carieră plină de satisfacții în asistența medicală.

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Mildred Elley »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare