Dacă sunteți un artist muzical deja experimentat, atunci programul Artist Development este modalitatea perfectă de a vă perfecționa muzica și marca în pregătirea pentru o muncă profesională.

În multe privințe, este ca și cum ai lucra cu A

EVALUAȚI ACTUL DUMNEAVOASTRĂ

Analizați obiectiv repertoriul, marca și publicul.

REFINE MUSICUL DUMNEAVOASTRĂ

Dezvoltați repertoriul viu și înregistrat și învățați cum să comunicați și să vă distrați.

DEZVOLTAREA BRANDULUI

Îmbunătățiți imaginea mărcii dvs. și comunicările cu publicul.

EVENIMENTAȚI ACTUL DUMNEAVOASTRĂ

Prezentați rezultatele procesului de dezvoltare și pregătiți-vă pentru o activitate profesională sau pentru un studiu ulterior.

PORNIREA CARIERII CREATIVE

Alegerea acestui curs de dezvoltare a artiștilor de nivel 4 este o modalitate de reglare fină a călătoriei dvs. în industriile creative.

Sectorul creativ este una dintre zonele cu cea mai rapidă creștere din economia Regatului Unit și un loc minunat și interesant în care să lucrezi.

Acest curs de dezvoltare a artiștilor poate duce la:

 • Ocuparea forței de muncă sau desfășurarea de activități independente în industriile creative. Acesta poate fi un artist muzical, un producător sau un compozitor, sau poate fi într-o altă zonă a industriei muzicale sau creative.
 • O ucenicie creativă ca piatră de temelie pentru a lucra.
 • Poate, cu studii suplimentare, să conducă la o diplomă de creație la universitate, unde puteți obține abilități suplimentare în pregătirea pentru muncă. Aceasta poate fi o diplomă de muzică sau un alt subiect care îți ia fantezia.

GET EXPERIENȚA INDUSTRIEI

A fi la Acces este mult mai mult decât să faci un curs. Veți avea șansa de a obține o experiență de primă mână a industriei muzicale și creative.

Iată câteva dintre oportunitățile pe care le puteți profita:

 • INDUSTRY INPUT: Consiliere și îndrumare de către profesioniști din industrie prin eticheta ADD Music.
 • EVENIMENTE: Veți avea oportunități unice de a vă prezenta munca. Acestea variază de la un concert local la șansa de a participa la o etapă a festivalului la evenimente precum Latitude organizat de partener, Festival Republic.
 • MUSIC GLUE: Music Glue este o platformă globală direct-to-fan utilizată de 26.000 de artiști din întreaga lume pentru a vinde bilete, mărfuri, muzică și mai mult direct către publicul lor de pe un site personalizabil.
 • DISTRIBEAT: Un parteneriat cu distribuitorul global, Distribeat, care vă permite să vă comercializați muzica prin toate magazinele importante, inclusiv iTunes.
 • MASTERCLASSES: Accesul promovează clasele de masterat ale industriei de către artiștii reprezentați prin Tri-Tone și 19pm Management. Acestea vă permit să obțineți sfaturi și îndrumări de la muzicieni și producători de lucru.
 • TWINE: Toți elevii noștri beneficiază de statutul de Membru gratuit, care este o platformă online care permite oamenilor creativi să colaboreze pe proiecte și să câștige bani!
 • FOCUSRITE: Accesul este mândru de parteneriatul său cu Focusrite. Veți avea șansa de a vă pune mâna pe peste 500 de lire sterline gratuite de pluguri audio Focusrite, susținute de ateliere speciale Focusrite.

GASITI O CALIFICARE

După finalizarea cu succes, veți obține o calificare recunoscută pe care o puteți adăuga în CV-ul dvs. creativ:

 • Diplomă de un an pentru RSL de nivel 4 pentru practicienii creativi.
 • Se compune din patru unități care generează 64 de credite de zece ore.
 • Echivalent de studiu la primul an de studii universitare de licență.

DURATĂ

 • Cursul de dezvoltare a artiștilor durează un an.
 • Acesta este de obicei livrat de două până la patru zile pe săptămână din septembrie până în iunie (în timpul zilei). Cât timp vă aflați la facultate va depinde de ce sesiuni suplimentare de engleză și de matematică trebuie să participați.
 • Dacă aveți vârsta de 17-18 ani la 31 august 2018 și / sau la începutul cursului pentru dezvoltarea artiștilor, atunci cursul este GRATUIT
 • Dacă împliniți vârsta de 19 ani la 31 august 2018 și / sau la începutul cursului pentru dezvoltarea artiștilor, atunci va trebui să plătiți 4425 de lire sterline pe an. Cu toate acestea, puteți aplica pentru un împrumut avansat de învățare pentru a acoperi costul acestui curs. Va trebui doar să rambursați împrumutul atunci când începeți să câștigați peste 21.000 de lire sterline pe an.

Cerințe de intrare

Aplicarea pentru acest curs de dezvoltare a artistului este ușoară.

Tot ce trebuie să faceți este să completați formularul nostru online de solicitare și vom reveni la legătura cu câteva date sugerate despre momentul în care ne putem întâlni pentru a discuta mai departe.

 • Vârsta: Trebuie să aveți cel puțin 17 ani pentru a aplica.
 • COMPETENȚE DE COMPETENȚE: Îți prețuim pasiunea și abilitățile creative mai presus de toate. Ar trebui să aveți o calificare de nivel 3, cum ar fi o diplomă subsidiară RSL sau BTEC. Ca un ghid, acest curs este pentru muzicieni mai experimentați, cu o experiență de performanță și de lucru cu ceilalți. Ar trebui să puteți demonstra că aveți potențialul de a lucra la Nivelul 4. Solicitanții cu calificări și / sau experiență non-standard sunt încurajați să aplice și vor fi luați în considerare dacă pot demonstra capacitatea adecvată prin aplicare. Vă rugăm să rețineți că nu veți putea să vă înscrieți dacă veți avea vârsta sub 16 ani pe data de 31 august. Aplicațiile de la persoane care nu au această vârstă sunt încă binevenite, dar vor fi amânate până în anul următor.
 • INTERVIU: Veți fi invitat la o audiție / interviu. Vă rugăm să pregătiți:
  • 2 sau 3 piese originale, fie pentru audiție live, fie pentru redare și discuții. Nu ezitați să aduceți alte materiale de suport, cum ar fi video, sau să furnizați linkuri către conținut online (de exemplu, Soundcloud).
  • O rațiune a muzicii dvs. și cum vedeți că se dezvoltă.
  • Orice material de susținere care vă reprezintă artistul, de exemplu legături către un site web sau pagină de social media, lucrări CD, postere, fotografii, video etc., cu o apreciere a brandului / imaginii pe care încercați să o creați.
  • Idei pentru strategia dvs. de afaceri ca artist. Acest lucru ar putea fi în jurul dezvoltării bazei dvs. de discuții și a potențialilor parteneriate cu jucători din industria muzicală (de exemplu, manageri, agenți, etichete etc.). În cazul benzilor, membrii vor trebui să identifice roluri individuale în cadrul strategiei de afaceri.
Program predat în:
Engleză

Vezi 9 mai multe cursuri de la Access Creative College »

Ultima actualizare July 3, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
1 an
La zi
Price
4,425 GBP
pe an, dacă aveți vârsta de 19 ani pe 31 august 2018. Gratuit pentru studenții cu vârsta cuprinsă între 17 și 18 ani.
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
End Date
Iunie 30, 2019
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Iunie 30, 2019
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date