Articole de patiserie franceze
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Informatie cheie
Locația campusului
Yssingeaux, Franţa
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
2 months
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
EUR 10.770 / per course *
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
* preturi nete.
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Un curs conceput pentru cei pasionați de patiseria franceză și de deserturile la modă. Ghidat de experți, vei fi călătorit într-o călătorie dulce pentru a descoperi texturi, arome și tehnici unice, precum și secretele patiseriei franceze.
Cu o teorie aplicată răspândită în întregul program, plus o excursie pe teren și sesiuni dedicate proiectării și fotografiei, veți dobândi abilitățile de a vă pregăti și de a vă prezenta produsele de patiserie.
Oportunități de angajare și carierer:
- Antreprenor
- Patiserie bucătar
- Design de patiserie
- Producție de laborator
- furnizor
Structura programului:
Tehnici fundamentale de patiserie franceză: 4 săptămâni
Paine & Viennoiserie: 1 saptamana
Ciocolată și entremete: 2 săptămâni
Deserturi de restaurant: 1 săptămână
Durată: antrenament hands-on intensiv de 2 luni
Datele:
6 iulie 2020 - 28 august 2020/1 martie 2021 - 23 aprilie 2021
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Certificat în artele de coacere și patiserie (BAKE)
- Barrie, Canada
- Online
Tehnicile fundamentale și avansate ale patiseriei franceze
- Ferrières-en-Brie, Franţa
Certificat în panificație – Preangajare
- Toronto, Canada