Artele de coacere și patiserie
St. Louis Community College
Informatie cheie
Locația campusului
St. Louis, Statele Unite ale Americii
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
Contactează şcoala
Durata
Contactează şcoala
Ritm
Contactează şcoala
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Sep 2023
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Acest program va permite studenților să dobândească cunoștințele teoretice și practice necesare pentru a deveni un profesionist de patiserie de succes. Concepte de teorie de coacere și nutriție; pâine, chifle și brutării; tehnici de patiserie de producție; iar producția și decorarea torturilor vor pune bazele abilităților esențiale legate de patiserie.
Cursuri avansate de pâine artizanală și decorativă; înghețată și deserturi congelate; bomboane de ciocolată și praline; deserturi placate contemporane; iar piesele de spectacol și arta de cofetărie vor permite pregătirea specializată în domenii specifice de concentrare pentru aspirantul patiser. Cursul final, Baking and Pastry Arts Capstone, va oferi studentului o simulare din lumea reală a ceea ce se poate aștepta la absolvire.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Premiul de competență în panificație și patiserie
- Santa Barbara, Statele Unite ale Americii
Asociat de Știință Aplicată în Coacere și Arte de Patiserie
- Lynnwood, Statele Unite ale Americii
Diplomă în managementul artelor de panificație și patiserie
- Online Canada
- Toronto, Canada