Arte culinare
Culinary Institute Kul IN
Informatie cheie
Locația campusului
Sisak, Croaţia
Limbi Străine
Engleză, Italiană
Formatul de studiu
În campus
Durata
12 weeks
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
EUR 9.250 / per course *
Termen limită de aplicare
02 Sep 2024
Cea mai devreme dată de începere
12 Nov 2024
* TVA inclus
Introducere
În timpul acestui program de trei luni, studenții primesc o educație largă în gătit profesional și în fabricarea de patiserie de bază. Programul de curs dinamic este conceput pentru persoanele care doresc să-și îmbunătățească abilitățile culinare sau să se orienteze către o carieră în gastronomie profesională.
Programul are o abordare practică a tehnicilor de gătit, cu laboratoare zilnice de gătit suplimentând lecțiile, precum și mai multe excursii pe teren la centrele locale de producție alimentară și prelegeri ale invitaților de la bucătari croați și internaționali în vizită.
Studenții vor primi cunoștințele de bază necesare pentru a începe să lucreze în profesia culinară. Elevii vor învăța despre prelucrarea termică și mecanică a alimentelor, identificarea calității ingredientelor, cuplarea condimentelor, lucrul cuțitului, crearea de meniuri de restaurant de calitate, aranjarea și servirea mâncărurilor, standardele profesionale de gătit, porțiile de mâncare, conservarea alimentelor și istoria gastronomiei. Alături de abilitățile profesionale pe care studenții le învață în timpul acestui program, ei vor avea, de asemenea, oportunitatea de a întâlni bucătari de succes care lucrează în gastronomia contemporană și de a se alătura unei rețele de profesioniști din industrie.
Curriculum
Practici culinare
Deoarece credem că gătitul se învață cel mai bine prin experiență practică, programa noastră este concepută astfel încât 80% din timpul de clasă să fie dedicat practicum-urilor.
Excursii
Excursiile pe teren la restaurante, hoteluri și furnizori îi ajută pe studenți să înțeleagă mai bine restaurantele și afacerile hoteliere, lanțul de producție al industriei alimentare, precum și tehnicile de preparare și depozitare. Excursiile pe teren sunt o oportunitate excelentă de a crea relații cu colegii și entuziaștii din industrie.
Informații suplimentare despre program
- Timp de curs: 5 ore pe zi, luni-vineri
- Limba folosită în clasă: engleză
- Lecturi și materiale (digitale): furnizate de Kul IN
- Uniforme: furnizate de Kul IN
După finalizarea cu succes, fiecare student va primi un certificat de la Kul IN pentru un bucătar culinar profesionist.
OPȚIUNI DE EDUCAȚIE DUPĂ PROGRAM
Management culinar la Școala de Economie și Management din Zagreb
Pe lângă programul nostru de Arte Culinare, vă oferim oportunitatea de a vă dezvolta abilitățile antreprenoriale cu acest program comun între Kul IN și Școala de Economie și Management din Zagreb!