brutărie

Dacă vă place te ca urmatoarea Maria Berry, atunci acesta este cursul pentru tine. Această serie intensiv trei zile te duce prin principiile-cheie ale prăjituri, produse de patiserie și pâine. În fiecare zi vă veți bucura de un mic dejun ușor de bunuri proaspăt coapte înainte de a de a lucra pentru a învăța tehnici și abilități, să se pregătească ingrediente și rețete și găti un meniu variat. La sfârșitul fiecărei clase va sta jos pentru a mânca un prânz ușor și să încerce tot ceea ce ați făcut, precum recapitulare retete cu bucătari.

Ziua 1: Torturi & Prajitura dulce

În această sesiune, veți face o SUCREE pate, o patiserie dulce care trebuie răcit înainte de coacere; bezele - inteleg albușuri de ou dvs. și face macaroons delicate; prajituri - explora tort copt, se uită la prăjituri unt, prăjituri pe bază de ulei și prăjituri rapide. Ia SUCREE dvs. pate și să-l într-o plăcintă cu mere și o tarta de fructe de sezon, înainte de terminarea sesiunii de pregătirea și adăugarea topping la prăjituri dvs. proaspăt coapte. Odată ce se face acest lucru, veți fi gata să se așeze să mănânce.

Ziua 2: Pies & conferă gust Patiserie

Clasa a doua noastră se concentrează pe produse de patiserie crusta scurt și produse de patiserie. Veti face propriul foetaj și crusta scurt pentru a lua acasă și experimenta cu mai mult. Folosind ambele tehnici va face un quiche de legume, pasties Cornish și de pui si placinta de ciuperci cu crustă scurt, o tarta de rosii provensal, role de mezeluri, brânză și paie palmiers franceze dulci cu puf. După tot ce va sta la masă!

Ziua 3: Pâine rapidă, drojdie Pâine și Cruasane

Incepand cu pâine rapidă vom îngropa în principiile face scones, brioșe și pâine de porumb. Aflați mai multe despre paine drojdie, aceasta va include face o hambar și pâine integrală, să înțeleagă versatilitatea pâine albă și să facă pâine plat, focaccia și pizza aluat. Coace un împletite pâine tradițională Chollah, și în cele din urmă, utilizați procesul de învățare din ziua 2 și 3 și rola și să dețineți croissant. Masa de prânz și o recapitulare finală a celor trei zile vor încheia cursul.

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Cookery School at Little Portland Street »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
3 zilele
Part time
Price
575 GBP
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date