Arhitectură și urbanism

La Salle Almere

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Arhitectură și urbanism

La Salle Almere

Un curs în două orașe! Cursul analizează Arhitectură și Urbanism a două orașe europene (Barcelona și Almere), cu un fundal cultural și istoric foarte diferit. Barcelona a fost fondat ca un oraș roman și a fost în creștere a lungul veacurilor; Almere este cel mai tanar oras din Țările de Jos și a sărit direct în viitor. Dar există ceva ce au în comun: ambele pus inovarea în perspectivă și au durabilitate în activitatea de bază a dezvoltării lor.

Datele și programul

Săptămâna 1: de la 06.07.2015 până la 10.07.2015 Săptămâna 2: de la 13.07.2015 până la 17.07.2015

Nivelul cursului: De bază la Intermediar

CREDITE: Acest curs oferă 2,5 ECTS pe scena + Certificat de participare Clădirile și site-uri care urmează să fie vizitate sunt un exemplu de utilizare eficientă a tehnologiei și de economisire a energiei. Acestea sunt toate parte a schimbării în modelul arhitectural care contribuie la îmbunătățirea vieții de zi cu zi a cetățenilor, precum și gestionarea servicii de oraș.

Barcelona a fost întotdeauna un important centru de afaceri și de cultură și astfel trăsături pot fi urmărite în urbanism și arhitectura: de la colonie romană, Barcino, iar pereții încă rămase în orașul varsta mijlocie, cu constructiile revoluționare din catalană stil gotic. De extinderea orașului în secolul al XIX-lea cu planul Cerda, care a fost cadrul în care modernismul a fost dezvoltat, la sfârșitul secolului XX, când orașul sa reinventat din nou cu Olimpic vilei și 22 @ cartier.

Almere a stabilit o reputatie internationala ca un leagăn de arhitectură modernă. Unele dintre cele mai renumite arhitecti din lume au lăsat amprenta durată asupra orașului. Creațiile lor ambițioase și inovatoare au transformat orașul într-o vitrină de design urban din secolul 21, cu clădiri relevante și proiectele de locuințe experimentale.

Experții Fedde Huistra și Bas Ten Brinke.

Metodologie Sesiunile de pe Urbanism și Arhitectură: Aspecte ale Durabilitatea va fi cea mai mare parte predate pe site-ul, cu sprijinul unor cursuri in-house pentru a oferi cadrul necesar și prezentarea generală. Elevii sunt încurajați să pună întrebări, să participe activ la discuții, și comentarii asupra materialelor de lectură atribuite.

Obiective Știu prima mana cum noile tehnologii sunt aplicate în clădiri inteligente și orașe inteligente experiență ce arhitecții și urbaniștii fac pentru a crea un mediu mai durabil Înțelegerea beneficiile pe care le poate oferi orașul prin trecerea de la o tradițională la un model durabil și inteligent Cine ar trebui să participe? Toți cei interesați într-o abordare durabilă a arhitecturii și a dezvoltării orașului, cu sau fără fundal limitate în acest domeniu de expertiză

Pret pe scena *

€ 750 - Curs + Curs materiale * O reducere se va aplica în cazul în care participă ambele etape. În acest caz, taxa totală este de € 1250

Notă importantă

Modulul va fi deschis numai în cazul în care a fost realizat numărul minim de participanți. Toti participantii inregistrati vor fi informați cu privire la go / nu decizie luată ultimele 24 de ore după termenul limită de înregistrare modul prin e-mail. Participanții sunt rugați să nu pentru a rezerva bilete de avion lor până a fost primit decizie formală merge.

Categorie

arhitectură

Tip de curs

Scoala De Vara

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Iulie 2019
Duration
Durata
2 săptămâni
Cu normă întreagă
Price
Preţ
750 EUR
* O reducere se va aplica în cazul în care participă ambele etape. În acest caz, taxa totală este de € 1250
Information
Deadline
Contactează şcoala
Week 2: from 13.07.2015 to 17.07.2015
Locations
Ţările de Jos - Almere, Flevoland
Data începerii : Iulie 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Week 2: from 13.07.2015 to 17.07.2015
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Iulie 2019
Ţările de Jos - Almere, Flevoland
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Week 2: from 13.07.2015 to 17.07.2015
Data terminării Contactează şcoala