O mare călătorie întotdeauna începe cu un prim pas.

Italia: sinonim cu minunea, în special pentru noile generații care trăiesc în străinătate și care doresc să intre în contact cu cultura și sistemul educațional pe care Țara Frumoasă le poate oferi. Scenariul asumat de RUFA pentru a contacta studenții atrase de Made in Italy pornește de la această ipoteză nu numai ca un semn de distincție și stil, ci și ca o abordare calitativă a vieții.

Tocmai în acest context, anul fundației se încadrează în: un curs suplimentar de 60 de credite, cu durata de un an, al cărui obiectiv este de a iniția elevul în subiecte culturale, de design, istorice și artistice pe care le vor întâlni, într-un mod mai profund în anii următori. Datorită acestei căi de învățământ, studenții străini cu o durată de 11 ani de școlarizare vor putea să integreze condiția minimă a celor 12 necesari, înainte de a accesa sistemul universitar, completându-și cunoștințele despre subiectele de bază pentru dezvoltarea multimedia artistice, audiovizuale, multimedia și cunoștințe de proiectare. Participanții vor putea, de asemenea, afla despre metodele de formare RUFA, interacționând cu profesorii, prin integrarea metodelor practice și teoretice, explorând conceptele de cercetare și producția artistică și cele mai bune practici legate de proiectare.

Care este scopul Anului Fundației?

 • Pentru a obține 60 de CFA-uri suplimentare pentru înscrierea la Universitatea italiană
 • Pentru a suplimenta cerința minimă de 12 ani de școlarizare

Anul de înființare permite participanților să construiască fundațiile pentru a întreprinde orice program de gradul întâi, inclus în așa-numita "experiență RUFA". În acest context, studenții se pot pune la încercare, își pot îmbunătăți relația cu limba, pot intra în contact cu universitatea și excelența academică națională și pot genera relații profesionale cu profesorii. Sunt oferite cinci subiecte diferite: limba și cultura italiană, atelier de scris, istorie de artă, design și stil italian, un curs specific în fotografie, video, artă și design, un test final și o certificare CILS / B2.
Vor fi 485 de ore de studiu în total, împărțite în 20 de ore pe săptămână. Cele 60 de credite de formare obținute vor permite studenților să acceseze RUFA - sau orice altă instituție - cursuri academice de nivel înalt și nu vor fi recunoscute în scopul reducerii sarcinii didactice prevăzute de cursurile de studii ulterioare.

Subiect (T = teoretic • TP = teoretic-practic)

165 Limba

75 Cultură

Atelier de scris (TP) 2 25 Istoria artei, designului și stilului italian (T) 8 60 Curs specific (TP) 12

50 Foto / Video

50 Art

50 Design de bază

Test final 2 10 Certificat CILS / B2 4 Total 60 485

Anul Fundației RUFA este în limba italiană sau în limba engleză, în funcție de opțiunea aleasă. Participarea este deschisă tuturor studenților, indiferent de nivelul limbii la intrare, chiar dacă este preferabil unui B1.

Informatii generale

 • Perioada: din octombrie 2019 până în iunie 2020
 • Limba: italiană sau engleză
 • Cerințe de limbă: de preferință nivelul B1
 • Termen limită de înscriere: 30 septembrie 2019
 • Cost: € 6,500.00 *
 • Titlul eliberat: Certificat de participare Certificare CILS

* Costul include:

 • Taxa de înregistrare
 • participarea și taxa de examen final
 • Certificarea CILS
 • RUFA (convenții cu cinematografe, teatre, săli de sport și materiale educaționale)
 • certificat final

Metoda de plată necesită 25% în momentul înscrierii și 75% până la 30/09/19. Candidații trebuie să depună, până la 30 septembrie 2019, cererea de admitere, atașând diploma de liceu, împreună cu "înregistrarea înregistrării" activităților de formare desfășurate.

RUFA își rezervă posibilitatea de a verifica sfera de aptitudini și motivație a studenților înainte de înscriere. Cursul va fi activat cu minimum 6 studenți până când vor fi luate toate locurile disponibile.

Program predat în:
 • Engleză
 • Italiană
Ultima actualizare Iulie 8, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Oct 2019
Duration
1 an
La zi
Price
6,500 EUR
Metoda de plată necesită 25% în momentul înscrierii și 75% până la 30/09/19
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
End Date
Iunie 2020
Termen limită de aplicare

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Iunie 2020