Aflați limba italiană și dezvoltați abilități esențiale pentru a te înscrie cu succes în diplomele de licență de artă și design în cele mai bune universități și academii de design din Italia. Concentrați-vă pe domeniile dvs. de interes, în timp ce vă îmbunătățiți abilitățile academice într-un mediu favorabil, îmbunătățiți cunoștințele și abilitățile de artă, design, modă și arhitectură în Italia și construiți portofoliul personal.

Anul Fundației este un program recunoscut pe plan internațional care acordă credite academice Ministerului Educației și acordă admiterea directă la programele de licență la MADE Fine Arts and Design Academy și pregătirea pentru admiterea la orice școală universitară și de design din Italia.

Pregătirea ideală pentru diploma de licență în Arte și Design în Italia

Programul academic este oferit ca o perioadă de școlarizare de 9 luni cu 600 de ore de cursuri și ateliere de lucru și este completat de un curs de pregătire a examenelor, laboratoare de arte și design practice și excursii culturale.

După finalizarea cu succes a programului, elevii vor obține certificarea CILS B2 (certificarea limbii italiene ca limbă străină) și vor primi titluri academice cu valoare juridică, acreditate de Ministerul Educației din Italia, valabile pentru înscrierea în programele de studii universitare italiene.

Subiecte

Artă

20 de credite | 160 de ore

 • Introducere în arhitectură și design
 • Istoria artei italiene
 • Societatea italiană prin cinematografie
 • Ateliere de Pathway în artă și design

Limba italiana

40 Credite | 400 de ore

 • Curs de limba italiană (360 de ore)
 • Pregătirea examenului CILS

Ateliere de Pathway

Elevii vor lua parte la o serie de laboratoare practice și workshop-uri practice, conduse de facultate de experți care vor ajuta la dezvoltarea abilităților și tehnicilor de bază pentru munca de artă și design studio și mastering artizanat cu materiale diferite.

Atelierele Pathway vor extinde, de asemenea , portofoliul studenților, ceea ce reprezintă o cerință esențială pentru înscrierea în programele de studii de proiectare din Italia.

114019_foto-720x479-1_0.jpg

Istoria artei italiene

Italia a fost unul dintre cele mai importante centre de descoperire în artă și cultură, iar principalele faze ale artei sale, mai ales din perioada Renașterii până în perioada barocă și neoclasică, au influențat și fascinează încă lumea. Cursul este definit ca o cale dinamică spre cunoașterea fazelor istorice / teoretice ale celor mai importante profiluri care caracterizează istoria italiană din epoca medievală până la cele mai recente tendințe din artă, inclusiv futurismul, arta conceptuală, Arte Povera și Transavanguardia.

Istoria arhitecturii

Elevii învață despre istoria arhitecturii și designului din Italia de la începutul secolului al XIX-lea până în prezent. După o introducere generală în contextul artistic și cultural european, cursul va dezvolta temele rolului arhitectului și designerului în societatea italiană și transformarea sa de la vârsta preindustrială la cea post-industrială.

Limba italiana

Cursul de limbă italiană este oferit ca un program intensiv de opt luni, care permite studenților care încep la nivelurile de începători să atingă nivelul superior intermediar (B2) necesar pentru competența lingvistică necesară înscrierii în programele universitare italiene.

Elevii sunt instruiți de către instructori instructori de limbă italiană de înaltă calificare care implementează metoda comunicativă în clasă pentru a obține cele mai bune rezultate în toate cele 4 abilități lingvistice: vorbirea, scrierea citirii și înțelegerea ascultării.

CILS Examen de pregătire

Elevii participă la un curs de pregătire intensivă pentru examenul CILS de 40 de ore, care va acoperi cele mai bune practici de scriere academică, teste de pregătire cu lucrări CILS și simulări de examene orale conduse de instructori care sunt examinatorii CILS din Siena.

Syracuse Academy este un centru de examen CILS. Elevii vor putea să se înscrie la sesiunea de examen de primăvară la. sfârșitul lunii mai pentru a obține certificarea B2 CILS, care este recunoscută de toate universitățile italiene și internaționale și de școlile de design.

Societatea italiană prin cinematografie

Cursul își propune să ghideze studenții prin principalele evenimente istorice din Italia, reprezentate de către regizorii italieni de la anii '40 până în prezent. Printr-o abordare critică și o discuție de grup, temele, regizorii și actorii care caracterizează tradiția și inovația filmelor italiene vor fi

analizate în legătură cu diferite evenimente naționale, reprezentând astfel o istorie socială a Italiei.

Studiu de mărturie

"O experiență universitară incredibilă înainte de a începe chiar universitatea! Mi-a ajutat să-mi explorez pasiunile și să-mi găsesc adevăratul interes în domeniul designului, să am o idee clară asupra specializării și căii de carieră pe care vreau să le urmez. Personalul și profesorii de la Academie au fost incredibil de susținători și m-au făcut să mă simt bineveniți în orașul însorit din Siracusa încă din prima zi a programului. Am făcut legătura cu studenți din Italia și din întreaga lume în timpul seminariilor și schimburilor de limbi, este o experiență neprețuită pentru dezvoltarea mea personală și profesională! "

114018_foto-720x479-4.jpg

Principalele motive pentru a vă alătura programului nostru de Anul Fundației

 1. Ajută la completarea lacunelor pentru universitatea italiană
  • Sistemul universitar italian necesită cel puțin 12 ani de învățământ primar și secundar pentru înscrierea la toate programele de studii. Universitățile și școli de proiectare necesită, de asemenea, un certificat pentru limba italiană B2 - nivel intermediar superior și un portofoliu personal (pentru proiectarea programelor de licență).
 2. Proiectat pentru studenții internaționali
  • Elevii noștri provin dintr-o serie de țări, grupuri de vârstă și medii. Salutăm oameni inteligenți, creativi și motivați care sunt interesați să se implice într-o vocație de artă și design.
 3. Selectați specializarea care vi se potrivește
  • Pe lângă faptul că vă permite să vă familiarizați cu limba și cultura Italiei înainte de a începe universitatea, Anul Fundației oferă, de asemenea, posibilitatea de a vizita universități din întreaga țară și de a decide ce școală este potrivită pentru dvs.

Informații despre program

Anul Fundației permite studenților să se înscrie în orice program de studii de artă și design în Italia?

La finalizarea programului Anul Fundației, studenții pot alege să se adreseze la orice universitate sau la Academia de Design din Italia, după ce au obținut precondițiile necesare pentru competența lingvistică și numărul minim de ani de școlarizare necesari pentru aplicarea la diplome de licență în Italia. În funcție de universitate, elevilor li se poate cere să furnizeze documente suplimentare sau să treacă un examen de admitere pentru admiterea la programul ales.

Finalizarea programului Anul Fundației acordă admiterea directă la cursurile BA de la Programul MADE Academia de Arte Plastice și Design din Siracuza.

Care sunt premisele pentru inscrierea in Anul Fundatiei?

Elevii care solicită să participe la programul "Anul Fundației" trebuie să furnizeze următoarele documente:

 • Diplomă de absolvire a școlii secundare sau diplomă
 • Limba engleză B1 (nivel mediu intermediar) certificat: IELTS 4.5, Cambridge PET sau echivalent)

Care sunt taxele de program și termenele limită?

Taxă de înscriere: 2.100 €

 • care trebuie plătite cu cel puțin 30 de zile înainte de data de începere a programului

NB. studenții din afara UE ar trebui să plătească taxa de înscriere cu cel puțin 90 de zile înainte de începerea programului pentru a procesa cererea de viză.

Taxă de școlarizare: € 5.750

 • să fie plătit integral după data începerii programului (Începere de toamnă: 12 septembrie / începutul primăverii: 9 ianuarie)

NB. Toate documentele de înscriere trebuie trimise cu cel puțin 30 de zile lucrătoare înainte de începerea programului la admissions@syracuseacademy.org

Care sunt datele programului?

Anul Fundației este un program intensiv de pregătire universitară de 9 luni. Elevii se pot înscrie pentru a începe programul în semestrul de toamnă sau de primăvară.

Începerea programului - începerea programului

 • 12 septembrie, 2019 - 31 mai, 2020

Start de primăvară - începerea programului

 • 9 ianuarie 2020 - 6 septembrie 2020
Program predat în:
Engleză
Italiană
Ultima actualizare April 25, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 12, 2019
Ian 9, 2020
Duration
9 luni
Part time
La zi
Price
7,850 EUR
Taxă de înscriere de 2,100 € Taxă de școlarizare de 5,750 €
Deadline
Aug 16, 2019
All application documents should be sent at least 30 working days before the start of the program.
Dec 6, 2019
All application documents should be sent at least 30 working days before the start of the program.
După locații
După dată
Start Date
Sept 12, 2019
End Date
Mai 31, 2020
Termen limită de aplicare
Aug 16, 2019
All application documents should be sent at least 30 working days before the start of the program.
Start Date
Ian 9, 2020
End Date
Sept 6, 2020
Termen limită de aplicare
Dec 6, 2019
All application documents should be sent at least 30 working days before the start of the program.

Sept 12, 2019

Location
Termen limită de aplicare
Aug 16, 2019
All application documents should be sent at least 30 working days before the start of the program.
End Date
Mai 31, 2020

Ian 9, 2020

Location
Termen limită de aplicare
Dec 6, 2019
All application documents should be sent at least 30 working days before the start of the program.
End Date
Sept 6, 2020

Syracuse Academy

Spring 2019 - Syracuse Academy

Syracuse

Sicily

MADE Program CABIN OUT workshop