ACADEMICCOURSES

Vezi Studii de Curs în Studii de artă 2021 în Statele Unite ale Aix-en-Provence în Franţa

Un an pregătitor este un program academic de specializare cu scopul de a-i ajuta pe studenți să se pregătească pentru primul lor an de colegiu sau universitate. Anul pregătitor a fost creat și pentru a-i ajuta pe studenți să facă o tranziție lină de la liceu la colegiu.

Artele se referă la orice domeniu de studiu care implică o gândire mai creativă, spre deosebire de gândirea științifică, matematică. Multe programe de arte se concentrează pe literatură, pe când altele implică practicarea artelor frumoase precum pictura sau muzica.

Franța oferă un sistem superb de învățământ superior să nu numai cetățenii săi, dar și străini. Cultura dinamică a țării 's atrage studenți străini și cei interesați în a urma cursuri internaționale. Franța are o tradiție de inovație științifică și tehnologică. Acest lucru asigură faptul că oamenii de știință utiliza pe deplin creativitatea lor.

Solicită Informații Studii de Curs în Studii de artă în Statele Unite ale Aix-en-Provence în Franţa 2021

2 Rezultate din Studii de artă, Aix-en-Provence Filter

Clasa pregătitoare

École Intuit.Lab
An pregătitor
<
Normă întreagă
<
9 luni
Limba franceza
Campus

Anul clasei pregătitoare este fondatorul procesului creativ al studentului pentru toată viața profesională viitoare. Abordând toate ucenicile plastice - desen, culori, volum, ...

Citeste mai mult

Franceză

École Intuit.Lab
An pregătitor
<
Normă întreagă
<
9 luni
Limba franceza
Campus

Clasa franceză

Citeste mai mult