ACADEMICCOURSES

Studii de Curs de Top în Desen

Luarea programelor de pregătire adecvate vă poate ajuta să determinați gradul de potrivire pentru care trebuie să lucrați. Respectarea cerințelor vă poate oferi un sentiment de auto-valoare, o serie de aptitudini și cunoștințele necesare pentru a reuși în școlarizarea suplimentară.

Clasele fundamentale de bază ar trebui luate pentru a se pregăti pentru cursuri ulterioare, dar care sunt programele pregătitoare în desen? Cerințele specifice pot varia în funcție de instituția aleasă și de gradul de artă pe care îl căutați. Este necesară competența de bază în ilustrare, desen figurativ sau desen perspectiv. În plus față de abilitățile specifice de focalizare, ar putea fi necesară istoria artei sau limbile vechilor maeștri de artă, cum ar fi franceza sau italiana. Un curs de pregătire a portofoliului poate fi oferit pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru oportunități viitoare.

Dezvoltarea abilităților în teoria culorilor sau în organizarea spațială poate fi utilă în aplicațiile din lumea reală. Gândirea creativă sau vorbirea unei limbi ar putea spori munca voluntară sau implicarea comunității, aducând bucurie, împlinire personală și potențiale oportunități.

Costul de a lua un program pregătitor este adesea minim în comparație cu costul de a nu obține un grad. Suma poate varia în funcție de locul în care locuiți, unde se află colegiul sau universitatea în care doriți să vă înscrieți și dacă participați personal sau alegeți să studiați online.

Înainte de a începe cursurile preliminare, ar putea fi util să știți ce ar putea fi așteptat într-o carieră bazată pe o diplomă de artă. Cu istorie de artă sau abilități lingvistice, o poziție ca un curator al muzeului sau arheolog vă poate face apel. Experiența puternică în perspectivă sau desenul figura vă poate califica pentru un loc de muncă ca designer de îmbrăcăminte sau ilustrator independent. Membru al echipei de publicitate și designer grafic sunt posturi care pot fi luate în considerare după ce au fost luate cursuri de desen și inscripționare.

Cursurile pregătitoare în desen sunt de obicei disponibile în multe instituții de pe tot globul și pot fi de asemenea disponibile online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb. 

2 Rezultate din Desen Filter

Fundația pentru gradul de bază (FdA)

Barking & Dagenham College
An Fundațional
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Dacă sunteți o persoană creativă care dorește să lucreze în CGI, filme animate, industria jocurilor pe calculator sau post-producție digitală, atunci acest program de doi ani ...

Citeste mai mult

Curs de pregătire pentru accademia di belle arti

Accademia Riaci
An pregătitor
<
Normă întreagă
Italiană
Campus

Acest program este destinat să ofere studenților o pregătire pentru Accademia di Belle Arti din Italia. Fundația în acest program include desen, istorie de artă, atelier și li ...

Citeste mai mult