ACADEMICCOURSES

Vezi Studii de Curs în Desen în Europa 2021

Un program de an pregătitor diferă de la o instituție la alta. Fiecare program are factori care variază, precum durata programului, numărul de cursuri și locația. Un an pregătitor conduce adesea calea spre un o diplomă universitară de succes.  

Elevii au, deseori, desen într-un efort de a ascuți abilitățile lor de observație și dexteritate manuală, prin manipularea de artă pentru a crea imagini. Un curriculum complet în subiect ar putea conține o examinare a metodelor de desen istorice precum și sesiuni practice de studio.

Europa este, prin convenție, unul din lume 's șapte continente. Cuprinzând punctul cel mai vestic al Eurasiei, Europa este, de obicei, împărțită din Asia de cumpănă împarte din Ural și Munții Caucaz, râul Ural, Marea Caspică și Marea Neagră, precum și căile navigabile care leagă Marea Neagră și Marea Egee.

Caută Studii de Curs în Desen în Europa 2021

2 Rezultate din Desen, Europa Filter

Fundația pentru gradul de bază (FdA)

Barking & Dagenham College
An Fundațional
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Dacă sunteți o persoană creativă care dorește să lucreze în CGI, filme animate, industria jocurilor pe calculator sau post-producție digitală, atunci acest program de doi ani ...

Citeste mai mult

Curs de pregătire pentru accademia di belle arti

Accademia Riaci
An pregătitor
<
Normă întreagă
Italiană
Campus

Acest program este destinat să ofere studenților o pregătire pentru Accademia di Belle Arti din Italia. Fundația în acest program include desen, istorie de artă, atelier și li ...

Citeste mai mult