Conceptul Anului de studiu a fost conceput pentru a răspunde nevoilor specifice ale studenților pe termen lung.

Este ideal dacă doriți să vă familiarizați cu limba engleză și / sau doriți să studieți sau să trăiți într-o țară vorbită în limba engleză.

Programul este adaptat pentru acei studenți care au nevoie de sprijin suplimentar, atât în ​​clasă, cât și în afara acesteia, pentru a-și atinge obiectivele de limbă engleză.

De ce să alegeți Anul de studiu?

Pentru studenții care încearcă să studieze la o universitate sau un colegiu într-o țară vorbitor de limbă engleză, Anul de studiu este conceput pentru a le ajuta să ajungă la nivelul corect al limbii engleze. De asemenea, oferim asistență conexă: îi acordăm asistență studenților cu aplicații pentru studii suplimentare și le ajutăm să se înregistreze și să se pregătească pentru calificările de limba engleză de care au nevoie (de exemplu, IELTS).

Anul Studenților (SY) beneficiază de asistență suplimentară gratuită, care nu este oferită studenților de scurtă durată. Acestea sunt monitorizate îndeaproape prin întâlniri regulate și tutoriale cu consilierul lor SY. Atelierele și cursurile de instruire sunt furnizate în mod regulat. Un Consilier SY este disponibil la fiecare școală pentru a se asigura că studenții SY au acces ușor la serviciile lor.

Vă puteți întâlni cu consultantul An de studiu în după-amiaza, fără costuri suplimentare pentru oricare dintre următoarele:

 • Reuniuni de progres: discutați despre progres și mențineți-vă motivați.
 • Suport academic: obțineți ajutor suplimentar cu gramatică, abilități lingvistice sau chiar scris de mână.
 • Obțineți asistență în scrierea de scrisori sau aplicații către universități sau alte instituții.
 • SAQA (Asistența sud-africană pentru calificări): o cerință necesară pentru toți studenții care studiază în continuare la universitățile din Africa de Sud.
 • Consultați programul de studiu pentru timpul petrecut la Good Hope Studies sau pentru planurile universitare.
 • Tutoriale pe domenii de interes pentru studenții Anul Studiului.

Anul Studenților beneficiază, de asemenea, de sprijin social: sunt încurajați să se angajeze în blogul SY și să participe la activități sociale, cum ar fi excursii de teatru, mese festive, un club de cinema, bowling cu zece pini și drumeții.

Anul pachetelor de studii

Nevoile elevilor anului de studiu pot fi îndeplinite cel mai bine prin rezervarea unui pachet Anul Studiului. De obicei, acest lucru începe cu engleza generală (dimineața sau întreaga zi). Mulți studenți Anul Studiului intenționează să studieze la o universitate engleză, iar pentru acești studenți am recomanda un curs de limba engleză pentru scopuri academice, urmat de un curs IELTS sau TOEFL. Considerăm că cursurile de pregătire a examenelor ajută la menținerea studenților studiului Anul după ce limba lor este la un nivel suficient de ridicat.

Cel mai potrivit pachet Anul Studiului depinde de bugetul, nevoile și durata șederii. Registratorul nostru vă poate sfătui cu privire la cel mai bun pachet posibil pentru anul de studiu.

Anul studenților se bucură de o serie de avantaje:

 • Taxele de curs se reduc cu până la 30%.
 • Nu plătiți o taxă de administrare când treceți la un alt curs.
 • Puteți schimba între cursurile de grup la începutul fiecărui ciclu pentru cel puțin patru săptămâni.
 • Veți primi plasarea universitară și colegiul gratuit.
 • Puteți să vă întrerupeți studiile. După 12 săptămâni de studiu, puteți lua fie o pauză de patru săptămâni, fie două pauze de câte două săptămâni. Se aplică anumite condiții.
 • Dacă alegeți, puteți trece la un curs de pregătire pentru examen, odată ce nivelul dvs. este suficient de ridicat. Se pot aplica taxe suplimentare de curs.

niveluri

Acest curs este oferit la 7 niveluri - Începător (A1) la Proficiență (C2)

Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Good Hope Studies »

Ultima actualizare July 1, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Feb 2020
Duration
24 - 48 săptămâni
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Feb 2020
Termen limită de aplicare

Feb 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Good Hope Studies Cape Town