an platforma

New York Conservatory for Dramatic Arts

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

an platforma

New York Conservatory for Dramatic Arts

Platforma Anul

&nbsp

Formarea instrumentul care acționează este primul gol într-un an. Tehnica Meisner, voce și text, mișcare și improvizație va introduce in drumul de descoperire de sine cuiva ca un artist. Apoi, începe să exploreze aspectele tehnice de lucru în fața unui aparat de fotografiat și au posibilitatea de a afla informațiile necesare pentru un actor să funcționeze cu profesionalism pe un set.

Ai, de asemenea, să înceapă să lucreze pe ambarcațiunile de dumneavoastră. Începi să exploreze condițiile date de o scenă și cum să le dețină într-un mod autentic, având ceea ce scriitorul ți-a dat și de a învăța cum să facă aceste condiții adevarul vostru.

Deși există multe aspecte la o cariera in actorie de succes, totul începe cu măiestrie pură de a acționa. Deci, primul an de la NYCDA este dedicat în curs de dezvoltare instrumentul dvs. de actorie.Este un an interesant în cazul în care veți găsi-te ca un actor și să crească, dezvoltarea de abilități esențiale și tehnici pentru ambarcațiunile de spectacole autentice, credibile. Programul nostru se bazează pe tehnica Meisner, pionier american de maestru Sanford Meisner. Tu va studia, de asemenea, sistemul de Stanislavski de actorie, de la care toate tehnicile moderne care acționează derivă. Desigur, veți primi, de asemenea, o vasta pregatire in voce, mișcare, improvizație și mai mult.

Ca anul progresează va dezvolta într-adevăr ambarcațiunile de dumneavoastră, explorarea de circumstante unice pentru fiecare scenă, astfel adevărurile scriitorul a dat combustibil fiecare mișcare, fiecare impuls, fiecare expresie și de inflexiune. La sfârșitul acestui an vine răscruce de drumuri în cazul în care declară dacă veți fi în continuare în filmul nostru și programul de realizare de televiziune sau Programul spectacol de teatru, film și televiziune, cu accent adaugata la teatru.Avansarea de Film și Televiziune an sau an de teatru la NYCDA este de numai invitație și se bazează pe evaluările profesorului, în picioare academică și spectacole finale revizuite de către echipa de conducere academice.

&nbsp

&nbsp

Descrierea cursului

VOICE și vorbire I

Explorează tehnica vocala de bază pentru actor, inclusiv munca respirație, tehnici de relaxare, rezonanta, smoală, tempo-ul și volumul, cu scopul de a crește capacitatea de a exprima pe deplin adevărul a textului și integritatea emoțională a personajului și a situației, încercând în același timp pentru varietate vocal și expresivitate.

IMPROVIZAȚIE

Efectuați cu spontaneitate și libertate prin tehnica de improvizatie cu ajutorul corpului, gesturi, și emoțiile.Folosiți improvizație ca o formă de artă, precum și pentru audiții și executarea altor discipline de performanță. Face uz de instrumentele de ascultare, fiind în acest moment, de a comite alegeri în lucrul cu colegii actori, utilizarea de statut, și de a face alegeri active cu conexiuni emotionale si fizice.


Genuri și istorie

Se familiarizeze cu mai multe actoria stiluri, în primul rând după apariția sunetului, cum este exemplificat și a cerut prin diferite genuri de film. Analizeze modul în care trăsături de caracter și conținut script duce la alegerile care sunt necesare pentru a acționa în aceste genuri. Studia istoria filmului timpurie și dezvoltarea genurilor ușor de recunoscut, gen ca un instrument de marketing, gen ca un instrument de calitate, și elementelor comune de cele mai populare genuri, inclusiv comedie vest, romantica, film noir, horror și science-fiction.


INTRODUCERE la aparatul de fotografiat pentru actorii I

Aflați aspectele tehnice și diferențele de lucru pe un singur aparat de fotografiat și a stabilit un multi-camera, totul de la apăsarea note de adaptare la diferite unghiuri de filmare, de la care să asculte și să ia direcția de a avea o înțelegere de locuri de muncă on-set care sunt importante pentru actor. Aflați toate terminologia de lucru în film și televiziune, ceea ce este un comportament profesional pe un set, și ceea ce este responsabilitatea actorului. Clasa este învățat din punct de actorului de vedere.


MEISNER TEHNICA I

Învăța tehnica calitate de Sanford Meisner, în scopul de a obține reacții spontane și comportament autentic în actorie. Începeți cu abilități de ascultare de bază, exerciții de repetiție și o explorare a activităților independente.Avansa la o explorare de muncă scenă cu un accent deosebit pe relațiile, de activitate și de pregătire, care include de lucru de pe unul pe altul și exprima pe deplin momente. Explorează pregătire emoțională, situații imaginare care și punct de vedere.


MOVEMENT pentru actorii I

Explora o serie de exerciții riguroase dezvoltat pentru a permite o înțelegere de conștientizare fizice și impulsuri într-o atmosferă lipsită de prejudecăți și non-produs orientat. Completează fizic lucrările în curs în voce și cursuri de actorie folosind o varietate de metodologii de circulație. Aflați mai populare stiluri de dans, cel mai probabil să apară în cursul o cariera in actorie, cum ar fi foxtrot, si vals, în timp ce explorează aspecte ale relației și comportamentul în scene simple.


VOICE și vorbire II

Continua activitatea flexibilitate vocal introdus în voce și vorbire eu, începând cu tehnica de microfon și abilități rece lectură. Explorează texte shakespeariene pentru a dezvolta competențele lingvistice sporite, suport complet respirație și energie dinamică. Utilizați intensitatea de piesele lui Shakespeare pentru a diagnostica și a corecta orice probleme vocale care pot apărea în timpul afectivitate sporita. Profitați de oportunitățile din Shakespeare piese de teatru în care i se solicită momente de simplitate, relaxare și minimalismul, cu o precizie de corp, fata si gestul de lucru pentru a completa limbă.


MEISNER TEHNICA II

Se aplică, prin constientizare sporita, principiile de pregătire emoțională de a lucra un anumit text.Dezvoltarea abilităților de explorare a textului, tehnici de preparare, de invenție cu caracter personal; accent pe comportament credibil, în scopul de a obține spontaneitate, și onestitate în comun. Aflați cum să mențină integritatea a textului, interpreta momente materiale și acționează așa cum sunt scrise; memoreze și să interpreteze discursuri, și de a efectua un scor interpretat complet.


MOVEMENT pentru actorii II

Construiți pe relaxare fundamental, liniște fizic, energie, concentrare și tehnici de dans învățate în Mișcarea pentru Actori I. Elevul integrează trupul și mintea cu exerciții utilizând observație și imaginația. Devin mai constienti de sine despre relația corpului 's de spațiu și modul în care răspunde la stimuli fizici, vocale și emoțional.


ACTORI LAB I

Prin exerciții bazate pe munca de oameni, cum ar fi Stanislavski și Hagen, explora aspecte ale ambarcațiunii care permit un actor să se scufunde și să ia dreptul de proprietate asupra circumstanțelor date de script-ul într-un mod sincer. Aflați mai multe instrumente de imaginație, cum ar fi dotarea, memoria afectivă, memorie sens, activitatea obiect și de a crea un moment înainte. Pune aceste abilități pentru utilizarea practică de lucru la simplu O scena / B.


ACTORI LAB II

Să dezvolte în continuare abilitățile învățate în laboratorul actor I și a le aplica la textul în scene din piese de teatru. Aflați cum să exploreze condițiile date scrise de dramaturg și de a folosi ambarcațiuni care acționează învățat pentru a aduce personajele la viață într-un mod sincer. Lucrările la circumstanțe precedente, relatie, de mediu, obstacole, intențiile și acțiunile.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Aug. 2018
Ian. 2019
Duration
Durata
1 an
Cu normă întreagă
Price
Preţ
31,200 USD
Locations
Statele Unite ale Americii - New York, New York
Data începerii : Aug. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Data începerii : Ian. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Aug. 2018
Statele Unite ale Americii - New York, New York
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Ian. 2019
Statele Unite ale Americii - New York, New York
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala