Filter
An Fundațional
Ungaria Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Studii Pregătitoare de Top în Ungaria 2019

Un program de Studii Pregătitoare poate fi urmat la unele univeristăți ca parte dintr-un program de licență. El durează un an și este conceput pentru a le oferi studenților bazele de care au nevoie pentru a putea urma un program de studiu mai avansat.

Ungaria este o țară fără ieșire la mare din Europa Centrală. Acesta este situat în Bazinul Carpatic și este mărginită de Slovacia la nord, Ucraina și România la est, Serbia și Croația la sud, Slovenia la sud-vest și Austria la vest.

Solicită Informații Cele Mai Bune Studii de Curs în Ungaria 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Eötvös Loránd University

Cursul de pregătire engleză (Anul pregătitor) a fost conceput pentru studenții care doresc să studieze la ELTE sau la o altă universitate europeană, dar nu au încă nivelu ... [+]

Cursul de pregătire engleză (Anul pregătitor) a fost conceput pentru studenții care doresc să studieze la ELTE sau la o altă universitate europeană, dar nu au încă nivelul necesar de competență lingvistică și abilități de studiu pentru a începe un program de licență BA. Cu un minim de 800 de ore de contact garantate, cursul vă poate aduce până la viteză în doar două semestre.

Scopul programului este de a oferi o cale de acces pentru elevi la educația europeană, unde este necesară o bună cunoaștere a cunoștințelor. Programul echipează studenții cu abilitățile de bază lingvistice, culturale și de studiu necesare pentru începerea studiilor la nivel de BA la o universitate europeană.... [-]

Ungaria District V.
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză