Program de Studiu Pregătitor

Vezi 187 Studii de Curs 2019

Masterat

Studiile pregătitoare de diplomă pot fi alegerea ideală pentru cei care nu sunt siguri dacă un colegiu este potrivit pentru ei sau pentru cei care doresc să fie buni în studiile lor universitare care le-au rămas. Sunt ideale pentru cei care au terminat recent liceul sau GED.

Ce sunt programele de diplomă de Studii Pregătitoare?

Programele de diplomă de studii pregătitoare au scopul de a ameliora drumul studentului de la curriculum-ul de liceu la cel riguros și mai greu de facultate. îi poate ajuta pe studenți să se pregătească pentru completarea următorilor ani de facultate într-un mod mai de succes.

Care sunt beneficiile Studiilor Pregătitoare de Diplomă?

Studenții care se înscriu la un astfel de program vor obține credite de facultate pentru un an întreg. Totuși, programul este conceput pentru a se adresa nevoilor specifice studentului.

Care sunt costurile Studiilor Pregătitoare?

Costurile acestor programe tind să fie cam la fel cu cele ale primului an de școală la colegiul sau universitatea aleasă, Totuși, costurile diferă mult de la o școală la alta.

La ce fel de îmbunătățiri în carieră te poți aștepta cu studiile pregătitoare?

Studiile pregătitoare de diplomă nu vor ajuta studenții să obțină un loc de muncă, în schimb îi vor pregăti pentru continuarea studiilor lor.

De ce să le faci online?

Mulți studenți vor să știe dacă se vor descurca la facultate înainte de a se înscrie. Obținerea diplomei online te poate ajuta să îți păstrezi programul actual în timp ce câștigi credite de studiu.

Unde pot urma Studii Pregătitoare

Multe colegii și universități oferă acest tip de program, dar nu toate. În general, este un program conceput pentru a face față nevoilor individuale.

Cum pot aplica pentru Studii Pregătitoare

Caută mai jos programul tău ideal și contactează biroul de admitere al școlii alese. Completează formularul aici pentru a începe.

 

 

Citește Mai Mult

Cursul Fundației

Synergy University
Online Campus Cu normă întreagă 1 an Înscriere Deschisă Rusia Moscow + 1 mai mult

Este un curs intensiv pregătit de cei mai buni specialiști ai Universității "Synergy". În cursul anului veți obține cunoștințe fundamentale despre disciplinele rusești și majore / minore, care vă vor pregăti pentru studierea tuturor programelor noastre. [+]

Este un curs intensiv pregătit de cei mai buni specialiști ai Universității "Synergy". În cursul anului veți obține cunoștințe fundamentale despre disciplinele rusești și majore / minore, care vă vor pregăti pentru studierea tuturor programelor noastre.

Lecții de luni până vineriAtestat profesoriDiscipline majore / minore alese: economie, chimie / biologie, informatică / matematicăMetode moderne de studiuIntrarea pe tot parcursul anuluiCertificat oficial de absolvire a cursuluiCe oferim:

Reședință în Moscova

Universitatea oferă cazare confortabilă într-un cartier fermecător din Moscova, în imediata apropiere a campusului de studiu și la doar 15 minute de centrul orașului cu metroul. Veți primi viza oficială și înregistrarea pentru perioada de studiu.... [-]


Cursul Fundației

Financial University under the Government of the Russian Federation
Campus Cu normă întreagă 3 - 12 luni September 2019 Rusia Moscow

După finalizarea cursului unui program de fundație, cei mai buni studenți își continuă studiile ca studenți în licență, masterat și postuniversitar la Universitatea Financiară și alte universități din Rusia. [+]

Proces de invatare

Programele pregătesc studenții pentru cursuri de Inginerie, Economie și Științe Umane

După finalizarea cursului unui program de fundație, cei mai buni studenți își continuă studiile ca studenți în licență, masterat și postuniversitar la Universitatea Financiară și alte universități din Rusia. Realizările și premiile obținute la concursurile studenților sunt luate în considerare în timpul procesului de înscriere. Facultatea are performanță academică și sistemul de monitorizare a participării studenților. Notele și datele de participare sunt înregistrate în registrele electronice și sunt înscrise pe registrele de hârtie. Sistemul de clasificare a studenților este în vigoare și clasamentele studenților sunt compilate după perioada de examinare. Universitatea Financiară dispune de personal didactic, administrativ și auxiliar adecvat, care se ocupă de studenții programelor facultăților implicate în procesul de predare și învățare. Personalul facultății organizează concursuri de cercetare și creație care contribuie la utilizarea potențialului creativ al fiecărui student internațional. Directorii de management și de program ai facultăților au dezvoltat împreună programe de orientare și programe culturale și le-au oferit studenților internaționali ai Facultății.... [-]


Fundația în artă și design

London College of Contemporary Arts
Campus Cu normă întreagă 9 luni February 2019 Regatul Unit London

Programul Fundației Art și Design oferă studenților o introducere valoroasă într-o gamă largă de discipline creative. Elevii vor avea ocazia să exploreze un domeniu de interes în profunzime, să-și dezvolte abilitățile, cunoștințele și să-i pregătească pentru oportunități de educație / oportunități de carieră în lumea artei și modă. [+]

Bursele sunt acum disponibile!

Programul Fundației Art și Design oferă studenților o introducere valoroasă într-o gamă largă de discipline creative. Elevii vor avea ocazia să exploreze un domeniu de interes în profunzime, să-și dezvolte abilitățile, cunoștințele și să-i pregătească pentru oportunități de educație / oportunități de carieră în lumea artei și modă.

Acest program va fi predat în parteneriat cu facultatea academică LSBF. Acesta este acreditat de Edexcel, cel mai mare organism de atribuire din Marea Britanie și oferă programe de înaltă calitate, profesionale și inovatoare, cunoscute și respectate de angajatori.

Cerințe de curs

1. Vârsta minimă: studenți din Marea Britanie / UE - 16 ani, studenți străini - 18 ani... [-]


Programul Fundației Internaționale - Afaceri

The University of Law Business School
Campus Cu normă întreagă 9 luni September 2019 Regatul Unit London

Programul Fundației Internaționale pentru Afaceri este un curs de un an care oferă o Pathway de studii universitare de licență în afaceri. Elevii vor dobândi o înțelegere activă a unei game de teme care afectează lumea contemporană a afacerilor. [+]

Programul Fundației Internaționale - Afaceri

Programul Fundației Internaționale pentru Afaceri este un curs de un an care oferă o Pathway de studii universitare de licență în afaceri. Elevii vor dobândi o înțelegere activă a unei game de teme care afectează lumea contemporană a afacerilor, cum ar fi piețele financiare internaționale, managementul și marketingul. Elevii vor întreprinde, de asemenea, un proiect de cercetare, care să le permită să-și consolideze și să-și expună cunoștințele de afaceri, precum și abilitățile academice, numerice și de cercetare pe care le vor câștiga în program. După finalizarea cu succes (de la 50% la nivel global și 55% în modulul englez) al Programului International Foundation va garanta progresul studenților la programele de trei ani de licență de licență de la ULaw.... [-]


Programul Fundației Internaționale - Legea

The University of Law Undergraduate Programmes
Campus Cu normă întreagă 9 luni September 2019 Regatul Unit London

Programul Fundației Internaționale pentru Drept este un curs de un an care oferă o Pathway de studii universitare de licență în drept. [+]

Programul Fundației Internaționale - Legea

Programul Fundației Internaționale pentru Drept este un curs de un an care oferă o Pathway de studii universitare de licență în drept.

Elevii vor dobândi o înțelegere activă a unei serii de teme juridice istorice și contemporane, cum ar fi dreptul civil și penal, dezvoltarea instituțiilor juridice și legislația britanică, UE și internațională. Elevii vor întreprinde, de asemenea, un proiect de cercetare, care să le permită să-și consolideze și să-și prezinte cunoștințele juridice, precum și abilitățile de cercetare, abilități de matematică și de cercetare pe care le vor obține în cadrul programului. La finalizarea cu succes *, studenții vor putea să înceapă o diplomă de drept de trei ani, la unul dintre cele șapte campusuri ale Universității din Law în orașe din Marea Britanie. (* Cel puțin 50% din gradul global și 60% în modulul englez al legii IFP, va garanta progresul studenților la un program de studii universitare de licență la ULaw trei ani).... [-]


International Foundation in Biosciences

INTO Manchester in partnership with The University of Manchester
Campus Cu normă întreagă 9 luni September 2019 Regatul Unit Manchester

[+]

BSc (Hons) Dezvoltare Biologie

MSci Fiziologie

BSc (Hons) Știința Plantelor

Limba engleză: IELTS 5.5 sau echivalent

Nu îndepliniți cerințele de intrare? De asemenea, oferim un curs Academic de pregătire în limba engleză pentru cursanți.

[-]

Program de fundație mecanică

ONCAMPUS
Campus Cu normă întreagă 1 an January 2019 Regatul Unit Cambridge

[+]

După finalizarea cu succes a acestui modul, va fi capabil să: Crearea și menținerea unui mediu de lucru sigur într-un laborator de știință Să demonstreze înțelegerea metodologiei științifice practice Se analizează informațiile și a face judecăți motivate folosind un limbaj adecvat engleză Să evalueze probele în mod independent și să facă concluzii în cunoștință de cauză Demonstreze bune abilități de comunicare orală și în scris, inclusiv utilizarea tehnologiei informației atunci când este necesar. Tu va studia:

1. COMUNICARE ȘTIINȚIFICĂ

Să înțeleagă că scrierea științifică ar trebui să prezinte fapte și interpretarea acestora [-]

International Foundation in Actuarial Science

City University of London
Campus Cu normă întreagă 6 - 12 luni January 2019 Regatul Unit London

[+]

Limba engleză: IELTS 5.0 - 5.5 sau echivalent

Nu îndepliniți cerințele de intrare? De asemenea, oferim un curs de limba engleză

[-]

Fundație internațională în științele biomedicale, de viață și de mediu

University of Exeter
Campus Cu normă întreagă 9 - 12 luni October 2019 Regatul Unit Exeter

Un curs de calitate asigurând intrarea directă în primul an al licenței dumneavoastră de licență la o universitate de conducere. [+]

Un curs de calitate asigurând intrarea directă în primul an al licenței dumneavoastră de licență la o universitate de conducere.

De ce aplicați pentru programul Fundației Internaționale? asigurarea plasamentului universitar pentru toți studenții de succes un program bazat pe campus cu acces la facilități universitare mai multe date de început

Există două opțiuni de curs disponibile:

Fundația Internațională (3 termeni) - aceasta este opțiunea standard Extended International Foundation (4 termeni) - această opțiune include un termen suplimentar de limba engleză la început pentru suport suplimentar în limbă În cazul în care îmi va lua?

Garantia noastra de progresie:... [-]


Gradul de bază în agricultură cu managementul laptelui

University Centre Reaseheath
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Regatul Unit Nantwich

Situată în mod ideal în județul Premier din Cheshire, Reaseheath are o reputație națională pentru furnizarea de formare de calitate în domeniul specializat al managementului efectivelor de lapte. Acest curs unic vă va permite să dezvoltați o înțelegere a principiilor tehnice, economice, legale și manageriale referitoare la întreprinderile din sectorul fermelor de lapte, să identificați efectele problemelor de mediu și etice în industria laptelui și să oferiți abilități practice specializate asociate cu producția de lapte. [+]

Industria laptelui din Marea Britanie se confruntă cu una dintre cele mai dificile perioade până în prezent. Pentru a conduce o afacere de succes, fermierii moderni de lapte trebuie să combine cunoștințele științifice cu abilitățile practice și de management al afacerilor pentru a produce lapte de înaltă calitate, reducând în același timp costurile și protejând mediul.

Situată în mod ideal în județul Premier din Cheshire, Reaseheath are o reputație națională pentru furnizarea de formare de calitate în domeniul specializat al managementului efectivelor de lapte. Acest curs unic vă va permite să dezvoltați o înțelegere a principiilor tehnice, economice, legale și manageriale referitoare la întreprinderile din sectorul fermelor de lapte, să identificați efectele problemelor de mediu și etice în industria laptelui și să oferiți abilități practice specializate asociate cu producția de lapte.... [-]


International Foundation in Humanities and Law

University of East Anglia
Campus Cu normă întreagă 9 - 12 luni October 2019 Regatul Unit Norwich

[+]

finalizarea cu succes a unui interviu;

Academic: a absolvit 12 ani de școlarizare cu note bune

Limba engleză: IELTS 5.0 - 5.5 sau echivalent

Nu îndepliniți cerințele de intrare? De asemenea, oferim un curs de limba engleză.

[-]

O afacere de nivel

DLD College London
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Regatul Unit London

Un nivel de afaceri pornește de la predarea elevilor pașii practici de pornire a unei mici afaceri. Se încheie prin discutarea aspectelor detaliate legate de gestionarea unei companii mari precum Dell Computer Plc [+]

De ce să alegeți Business?

Afacerea este un domeniu care este fără îndoială important pentru societate. Afaceri și lideri de afaceri au fost arhitecți-cheie ai erei digitale și a lumii globalizate pe care o locuim. Provocarea de a gestiona resursele finite într-un mod care să satisfacă o rețea de părți interesate este probabil mai mare și mai interesantă decât oricând. Abilitatea de a se implica critic în afaceri și în lumea comercială oferă tinerilor instrumentele necesare pentru a excela în carieră și a aduce o contribuție semnificativă la progresul societății. Pentru mulți studenți, A Level Business va pune bazele unei cariere interesante și profitabile.... [-]


Programul Anului Fundației

Jacobs University Foundation Year
Campus Cu normă întreagă 1 - 1 an September 2019 Germania Bremen

Sunteți tineri, ambițioși și căutați inspirație? Ai terminat liceul, vrei un gust de viață la universitate și vrei să înveți mai multe despre lume și despre culturile ei? Apoi, veți fi interesat de Programul Anului nostru. [+]

Sunteți tineri, ambițioși și căutați inspirație? Ai terminat liceul, vrei un gust de viață la universitate și vrei să înveți mai multe despre lume și despre culturile ei? Apoi, veți fi interesat de Programul Anului nostru.

Planificarea și pregătirea pentru viitorul dvs. academic este un pas important. Alăturați-vă programului Anului Fundației Universității Jacobs pentru a explora diferite domenii de studiu și pentru a dobândi abilități de învățare academică înainte de a începe licența.

Bazându-vă pe mediul academic individual și pe nevoile și obiectivele dvs., vă puteți proiecta propria experiență de învățare a Fundației. Ca student al Fundației Anul, puteți participa la cursuri de licență din diferite domenii de studiu și puteți alege între diferite tipuri de cursuri pregătitoare pentru a vă îmbunătăți abilitățile academice. În plus, locuiți în campusul nostru internațional și vă puteți bucura de toate avantajele vieții studențești în colegiile rezidențiale.... [-]


Fundație internațională în științele sociale și mass-media

INTO London
Campus Cu normă întreagă 9 - 12 luni October 2019 Regatul Unit London

Studiu academic, predare intensivă a limbii engleze și abilități de studiu pentru a vă pregăti pentru intrarea în primul an de studii superioare în domenii precum Publicitate, Economie, Jurnalism, Drept, Politică, Psihologie și Sociologie. [+]

asigurarea plasamentului universitar pentru toți studenții de succes mai multe date de început

Există două opțiuni de curs disponibile:

Fundația Internațională (3 termeni) - aceasta este opțiunea standard Extended International Foundation (4 termeni) - această opțiune include un termen suplimentar de limba engleză la început pentru suport suplimentar în limbă În cazul în care îmi va lua?

Garanția noastră de progresie

Vă garantăm să vă găsiți un loc de studiu la un nivel corespunzător și la o universitate dacă reușiți să finalizați cu succes programul dvs. Fundația Internațională, urmați sfaturile profesionale oferite de personalul INTO și respectați cerințele minime de participare.... [-]


Fundația Internațională de Artă și Design

INTO Manchester in partnership with Manchester Metropolitan University
Campus Cu normă întreagă 9 - 12 luni January 2019 Regatul Unit Manchester

Pregătiți pentru intrarea directă la Anul 1 al unei diplome de licență într-o serie de discipline din domeniile Arte, Design și Media la Școala de Arte din Manchester la Manchester Metropolitan University. [+]

Pregătiți pentru intrarea directă la Anul 1 al unei diplome de licență într-o serie de discipline din domeniile Arte, Design și Media la Școala de Arte din Manchester la Manchester Metropolitan University.

Caracteristicile cursuluiDezvoltați cunoștințele și abilitățile pentru gradul ales de dvs. printr-o Pathway specialitate.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes. Aflați mai multe despre garanția noastră de rambursare a banilor.Beneficiați de dimensiuni mai mici decât de la universitate, ceea ce înseamnă că veți avea mai mult timp cu profesorii.Adaptați la studierea în Marea Britanie datorită predării în stil universitar a modulelor bazate pe subiecte.Orientarea cu aplicațiile universitare, astfel încât să alegeți cel mai bun grad pentru dvs.Cursuri de bazăDurata cursului: 3-4 TermeniData începerii: 2018: septembrie; 2019: ianuarie, iunie, septembrie; 2020: ianuarieTaxe: De la £ 15,075Orar de clasă: 24 de ore pe săptămână (20 de ore pe săptămână în perioada 1)Mărimea clasei: 20Durata cursului: De regulă, de luni până vineri, între orele 08.00 - 19.00, cu excepția sărbătorilor bancare. Cu toate acestea, pot exista situații în care clasele trebuie să fie ținute în afara acestor momente din cauza unor circumstanțe neprevăzute.Premiul: Certificat de Fundație Internațională (RQF Level 3) de la Manchester Metropolitan University.Opțiuni curs:Standard (program pe 3 perioade, de 9 luni)Extended (Conține un termen (termeni) suplimentar (i) pentru limba engleză.)Cerințe de intrare... [-]