$close

Filtre

Vezi rezultatele

Găsește Studii de Curs în Predare în Kazahstan 2021/2022

Un program de Studii Pregătitoare îi pregătește pe studenți pentru a intra la programul lor dorit de studiu. Acesta durează un an și este o introducere la un program de studiu la zi. Sunt necesare diferite cursuri, iar după ce sunt puse bazele pe durata acestui an, studenții au posibilitatea de a intra la programul dorit de studiu.Predatul se referă la un domeniu academic în care studen… Citeste mai mult

Un program de Studii Pregătitoare îi pregătește pe studenți pentru a intra la programul lor dorit de studiu. Acesta durează un an și este o introducere la un program de studiu la zi. Sunt necesare diferite cursuri, iar după ce sunt puse bazele pe durata acestui an, studenții au posibilitatea de a intra la programul dorit de studiu.

Predatul se referă la un domeniu academic în care studenții învață cele mai bune metode de a instrui un individ sau un grup de studenți. Subiectele acoperite pot include metode de predare, medii de învățare pentru o dezvoltare eficientă și evaluare.

Kazahstan, oficial Republica Kazahstan, este o țară în Asia Centrală, cu partea de vest său mai mic al râului Ural in Europa de Est.

Studii de Curs de Top în Predare în Kazahstan 2021/2022

Citește mai puţin
Citește mai multe despre studiul în Kazahstan
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
Abai Kazakh National Pedagogical University
Almaty, Kazahstan

Pregătirea profesorilor în limbi și literatură (limba și literatura rusă în școlile cu limba de predare non-rusă (rusa ca limbă străină).

Pregătirea profesorilor în limbi și literatură (limba și literatura rusă în școlile cu limba de predare non-rusă (rusa ca limbă străină). -
An Fundațional
Normă întreagă
4 ani
Engleză, Rusă
Campus
Online