close

Filtre

Vezi rezultatele

Găsește Studii de Curs în Pedagogie în Kazahstan 2021/2022

Un program de Studii Pregătitoare îi pregătește pe studenți pentru a finaliza un curriculum universitar mai avansat. Studenții obțin o idee clară despre cum va fi viața odată ce sunt acceptați la programul lor universitar și pot începe să își urmeze visele cu ajutorul cursurilor necesare.Cei care vor să urmeze o carieră în învățământ vor fi supuși unor cursuri care sunt co… Citeste mai mult

Un program de Studii Pregătitoare îi pregătește pe studenți pentru a finaliza un curriculum universitar mai avansat. Studenții obțin o idee clară despre cum va fi viața odată ce sunt acceptați la programul lor universitar și pot începe să își urmeze visele cu ajutorul cursurilor necesare.

Cei care vor să urmeze o carieră în învățământ vor fi supuși unor cursuri care sunt concepute pentru a-i instrui pe viitorii educatori. Din fericire, există o varietate mare de cursuri concepute pentru studenții care doresc să completeze acreditările de predare. Aceste cursuri sunt oferite la diferite instituții din întreaga lume.

Republica Kazahstan este o țară este Asia Centrală. Este cea mai mare țară fără ieșire la mare. Sistemul de învățământ este universal și obligatoriu. Aceasta este împărțită în trei etape, și anume: primare (forme 1-4), general de bază (forme 5-9), și nivelul învățământului superior (formele 10 - 11 sau 12).

Studii de Curs de Top în Pedagogie în Kazahstan 2021/2022

Citește mai puţin
Citește mai multe despre studiul în Kazahstan
Domenii de studiu conexe
$menu_up $menu_down
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
Abai Kazakh National Pedagogical University
Almaty, Kazahstan

Pregătirea profesorilor în limbi și literatură (limba și literatura rusă în școlile cu limba de predare non-rusă (rusa ca limbă străină).

Pregătirea profesorilor în limbi și literatură (limba și literatura rusă în școlile cu limba de predare non-rusă (rusa ca limbă străină). -
An Fundațional
Normă întreagă
4 ani
Engleză, Rusă
Campus
Online