$close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Studii de Curs în Învățământ superior în Europa 2021/2022

Un program de Studii Pregătitoare îi introduce pe studenți unui curriculum la nivel universitar. El este oferite de către mai multe școli din întreaga lume și durează de obicei un an pentru a fi terminat. Acesta îi ajută pe studenții care tocmai ce au terminat liceul să se obișnuiască cu materiile mai grele de colegiu. Abilitățile și cunoștințele dobândite prin învățământu… Citeste mai mult

Un program de Studii Pregătitoare îi introduce pe studenți unui curriculum la nivel universitar. El este oferite de către mai multe școli din întreaga lume și durează de obicei un an pentru a fi terminat. Acesta îi ajută pe studenții care tocmai ce au terminat liceul să se obișnuiască cu materiile mai grele de colegiu.

Abilitățile și cunoștințele dobândite prin învățământul superior poate fi utilizat în ambele setări academice și de muncă. Urmarind formarea bazată pe cariera specializată în forma unei clase sau a concentrat un program de certificat poate ajuta să avanseze în cariera ta.

În total, există peste 4000 de instituții de învățământ superior din Europa oferă o gamă largă de cursuri la nivel de licență, masterat și doctorat. Cu mai mult și mai mult de aceste organizații care oferă engleza ca limbă de educație pentru cel puțin o parte din programele lor de gradul, universitățile din Europa sunt acum de o calitate mai mare decât oricând înainte. Universitățile din Europa oferă o primire prietenoasă pentru studenții străini și pentru a da un curs de cunoaștere care îndeplinește profesia lor are nevoie în cererea globală de astăzi.

Vezi Studii de Curs în Învățământ superior în Europa 2021/2022

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
Riverside College Halton
Widnes, Regatul Unit

Acest curs a fost conceput pentru a produce viitori profesioniști care pot aborda pozitiv provocările pe care le prezintă sănătatea și asistența socială.

Acest curs a fost conceput pentru a produce viitori profesioniști care pot aborda pozitiv provocările pe care le prezintă sănătatea și asistența socială. -
An Fundațional
Normă întreagă
Engleză
Campus