Citește Descrierea Oficială

amsterdam

Prezentare generală

Vă imaginați într-o conferință de bio-laborator sau de psihologie. Acum te uiți în jurul tău - ești înconjurat de studenți olandezi și străini. Sala de clasă nu se află într-una dintre clădirile vechi familiare din campusul tău de origine; este situat într-unul dintre cele mai interesante orașe din Europa - Amsterdam - la o universitate de cercetare recunoscută la nivel internațional, Vrije Universiteit Amsterdam (VU).

Cu ofertele sale puternice de curs în psihologie și științe, veți găsi cursuri predate în limba engleză la UV pentru a vă aplica la major, de la biologie celulară experimentală la istoria și filozofia psihologiei. Puteți să vă aruncați adânc în majoritatea dvs., dar aveți și posibilitatea de a vă extinde studiile cu opțiunile cursului IES Abroad , cum ar fi ofertele în limba și cultura olandeză, sexualitatea și sexul, studioul și istoria artei.

Amsterdam va fi clasa ta. Asigurați-vă abilitățile de cercetare independente prin ieșirea și voluntariatul, observarea sau vizitarea organizațiilor pentru Seminarul de cercetare IES Abroad . Sau exersați-vă noile abilități de limba olandeză, pe măsură ce vă bucurați de produse proaspete cu prietenii de la popularul Noordermarkt. Dacă sunteți aventuroși și dispuși să explorați, veți simți cum este să trăiți ca un adevărat student olandez.

Vrem să vă simțiți acasă la Amsterdam, așa că facem tot ce putem pentru a vă ajuta să vă integrați în viața din oraș. De la locuințe la evenimente culturale, treaba noastră este să vă asigurați că aveți cel mai bun, cel mai autentic studiu din străinătate posibil.

Idei sumare

  • Centru: IES Abroad Amsterdam
  • Oraș: Amsterdam
  • Țară: Olanda
  • Credite program: 15-18 credite
  • Limba de instruire: engleză, olandeză
  • Premisele limbajului: Niciuna

Datele programelor

După ce sunteți admis, consultați secțiunea Datele de călătorie din informațiile Predeparture din contul MyIESabroad înainte de a călători.

Toamna anului 2018

17 august - 22 decembrie

Primăvara anului 2019

28 ianuarie - 31 mai

Termenele de depunere viitoare:

Primăvara 2019 - 14 septembrie 2018

Academicienii

Misiunea noastră este simplă: să vă oferim cel mai bun program de studiu în străinătate posibil - care include experiențele academice și culturale de cea mai înaltă calitate. În timp ce te afli în Amsterdam, primești 15-18 credite pe semestru la Universitatea VU Amsterdam (VU), cunoscută pentru ofertele sale puternice în psihologie și științe. Creați-vă propria experiență academică selectând din următoarele componente necesare și opționale:

  • Psihologie sau cursuri științifice la Universitatea VU Amsterdam (VU) (predate în limba engleză, câte 3 credite fiecare)
  • Un curs IES Abroad studiază (opțional, maximum 6 credite)

Cursuri

Aceasta este o listă a ofertelor de curs planificate. După ce sunteți acceptat, veți vedea o listă de oferte finale de curs în contul dvs. MyIESabroad.

Istoria artei

  • AH 315 - Repere ale artei olandeze: de la Rembrandt la Mondriaan și dincolo (toamna, primăvara)

Artă

  • AR 250 - Studio Rietveld: o introducere în arta Studio în Amsterdam (toamna, primăvara)

Studii culturale

  • CU 101 - Limba și cultura olandeză (toamna, primăvara)
  • CU 211 - Dialoguri privind diferențele (toamna, primăvara)

Limba olandeză

  • DU 101 - Limba și cultura olandeză (toamna, primăvara)

Studii de gen

  • SS / GS 315 - Introducere în studiul sexualității și genului în contextul Amsterdamului (toamna, primăvara)

Comunicare interculturala

  • IC / PS 311 - Psihologie Cross Cultural (toamna, primavara)

Psihologie

  • IC / PS 311 - Psihologie Cross Cultural (toamna, primavara)

Studii Sociale

  • SS / GS 315 - Introducere în studiul sexualității și genului în contextul Amsterdamului (toamna, primăvara)

Despre Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

VU, fondată în 1880, înscrie aproximativ 25 000 de studenți și oferă cursuri în unsprezece facultăți care acoperă domeniile artelor și științelor și se mândrește cu un stil de predare foarte elevos. VU este situat într-un campus (spre deosebire de multe universități europene), chiar în afara centrului orașului Amsterdam, lângă cartierul de afaceri din sudul Amsterdamului. Înființată inițial ca o instituție de învățământ superior separată de biserică sau de stat, ZI actuală ia această moștenire în serios. Elevii se vor simți confortabil în campus și pot avea acces la numeroasele resurse disponibile, inclusiv clădiri și infrastructuri moderne, Centrul Cultural Griffioen, magazine, cafenele și o vastă bibliotecă. VU are un mediu internațional puternic; Scopul său este de a avea unul din patru studenți în programele sale predate în limba engleză să fie un student internațional.

Cursuri legate de excursii

Excursiile legate de curs sunt excursii academice asociate cursurilor. Ele sunt organizate pentru a completa cursurile IES Abroad și contribuie la cunoașterea generală a culturii și a societății din Amsterdam. Participarea se bazează pe înregistrarea cursului. Exemplele din trecut includ:

  • Du-te la un muzeu de îngrijire psihiatrică
  • Vizitați un ONG pentru educația sexuală din Olanda
  • Muzee și galerii de artă contemporană
  • Faceți un tur al plimbărilor în cartierele orașului Amsterdam

carcasă

Vrem să vă asigurați că cea mai mare provocare este să decideți care repere să vedeți mai întâi sau să descoperiți cea mai bună cafenea - să nu găsiți un loc unde să vă simțiți confortabil. Facem tot posibilul pentru a localiza locuințe care reflectă modul în care trăiesc studenții locali. Scopul nostru este ca atunci cand pleci din Amsterdam, se va simti ca acasa.

Student Apartment Suites

Trăiește într-o cameră singulară într-o suită de apartamente de sex masculin, cu alți cinci șase studenți. Împărțiți o bucătărie, o baie și o cameră de locuit. Situat în sudul Amsterdamului, la doar cinci minute de clădirile academice din VU. Nu sunt incluse mese.

Student Residence Hall

Trăiți în cameră single cu o baie privată. Îți împărți o bucătărie cu alți studenți pe podea. Nu sunt incluse mese. Clădirea are recepție deschisă 24 de ore și o sală de gimnastică. Camerele single au un cost suplimentar.

Viață de student

Orientare

Orientarea noastră vă IES Abroad personalul IES Abroad Amsterdam, colegii dvs. și orașul Amsterdam. Subiectele precum mediul academic, locuințele, transportul, sănătatea și securitatea sunt acoperite în acest timp. De asemenea, participați la o orientare condusă de UV pentru a cunoaște personalul și facilitățile din cadrul UV și aveți opțiunea de a vă alătura orientării rețelei studențești europene (ESN) pentru studenții internaționali condus de studenți olandezi. În plus, CORE ™, orientarea complexă a IES Abroad

Activitati extracuriculare

Redefiniți modul în care trăiți și aflați în Amsterdam prin evenimente culturale, cum ar fi:

  • Văzând morile de vânt din Zaanse Schans
  • Vizitarea unei piețe de brânză din Alkmaar, urmată de canotaj pe canalele Alkmaar
  • Turul de grădină lalele Keukenhof (doar primăvară)
  • Vizitarea Parcului Național Hoge Veluwe
  • Ciclism la Volendam și Marken
  • Explorarea castelului medieval Muiderslot și a insulei Pampus

Cerinte de eligibilitate

  • 18 ani
  • În bună stare la școala ta acasă
  • 3,0 GPA sau mai bine la scara 4.0
  • Junior sau senior în picioare când începe programul
  • Decizia de admitere finală revine Universității VU Amsterdam (VU)
  • Vă rugăm să rețineți: Psihologia

Pașaport

Este necesar un pașaport valabil cel puțin șase luni după data de încheiere a programului, cu cel puțin două pagini goale. Cetățenii americani care dețin un pașaport valabil nu trebuie să obțină o viză înainte de intrarea în Țările de Jos. La admitere veți primi mai multe informații despre obținerea permisului de ședere necesar pe site și a oricărei taxe aferente. Cetățenii străini care nu sunt americani pot fi obligați să obțină o viză înainte de sosire.

Cost

Cost

Toamna anului 2018

Taxa de școlarizare: 14.855 dolari

Locuințe: 4.815 dolari

Asigurare: 230 USD

Total: 19.900 dolari

An academic

Taxa de școlarizare: 26.725 dolari

Locuințe: 9.630 dolari

Asigurare: 455 dolari

Total: 36.810 USD Luați în considerare aceste prețuri ca punct de plecare. Vă încurajăm să contactați biroul dvs. de studii din străinătate pentru a determina costul real pentru dvs. atunci când factoring în ajutor financiar, burse, politicile de școală acasă și alți factori.

Program predat în:
Engleză
Olandeză
IES Abroad

Vezi 132 mai multe cursuri de la IES Abroad »

Ultima actualizare May 19, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Ian. 2020
Duration
1 - 2 semestre
La zi
Price
19,900 USD
Termen: toamna anului 2018
După locații
După dată
Start Date
Ian. 2020
End Date
Mai 31, 2019
Termen limită de aplicare

Ian. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Mai 31, 2019