American Conversational English

Generalități

Programul de descriere

American Conversational English

Petreceți 3 săptămâni vara sau iarna trăind și învățând în inima orașului Washington, DC și cu colegii de clasă din mai mult de 30 de țări. Programul nostru de engleză conversațională americană de trei săptămâni vă oferă instrucțiuni experte în abilități de gramatică, conversație și ascultare. Programul se concentrează pe utilizarea limbii engleze în viața de zi cu zi, în timp ce înveți despre cultura americană.

Cursurile de dimineață dezvoltă abilități de ascultare și vorbire, cu accent pe vocabular și gramatică, în timp ce orele de după-amiază oferă oportunități de a asculta și de a vorbi despre subiecte de interes într-un cadru relaxat, informal. Activitățile extracurriculare și excursiile pe teren vă vor oferi oportunități de a vă exersa abilitățile de limbă în lumea interesantă din Washington, DC.

Odată ce sunteți acceptat în program, veți fi evaluați pentru a vă determina nevoile specifice de instruire. Apoi, vă vom plasa în cursuri cu alți elevi la același nivel de competență, asigurându-vă că veți primi cea mai bună experiență de învățare pentru a vă satisface nevoile.

Caracteristicile programului

  • Dimensiuni mici de clasă
  • Accent pe abilitățile de comunicare printr-o introducere în cultura și orientarea americană la Washington, DC
  • Clase de dimineață care dezvoltă abilități de ascultare și vorbire
  • Cursuri după-amiază care se concentrează pe comunicarea interculturală prin excursii pe teren, sarcini de curs și proiecte individuale.
  • Profesori cu experiență în lingvistică și instruire lingvistică
  • Activități culturale și oportunități extracurriculare

Curriculum

În programul American Conversational English, veți participa la programare între orele 9.00 și 15.30 în timpul săptămânii, care va include cursuri, activități practice, discuții de grup și ateliere. În plus față de instrucțiunile din clasă, veți participa la excursii pe teren și experiențe în toată comunitatea din Washington, DC. În fiecare săptămână, veți avea oportunități de a participa la program și activități culturale, unde puteți aplica abilitățile pe care le învățați în clasă, să întâlniți elevii în alte programe și să vă exersați limba engleză în medii sociale confortabile.

Programul Date 2020-2021

  • 10 iulie 2020 - 31 iulie 2020
  • 7 ianuarie 2021 - 29 ianuarie 2021
  • 19 iulie 2021 - 6 august 2021
Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

Georgetown University's School of Continuing Studies (SCS) offers graduate programs in professional and liberal studies, more than 30 professional certificate programs, custom and corporate training a ... Citeste mai mult

Georgetown University's School of Continuing Studies (SCS) offers graduate programs in professional and liberal studies, more than 30 professional certificate programs, custom and corporate training and education, summer school and special programs, and the University’s only part-time bachelor’s program. Citește mai puţin
Washington , SUA Online , Londra , Singapur , Morro de São Paulo + 4 Mai mult Mai Puțin