Ala model de curs uniune african

African Leadership Academy

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Ala model de curs uniune african

African Leadership Academy

Despre noi

African Conducerea Academiei Modelul Uniunea Africană (ALAMAU) este o simulare a Uniunii Africane, oferind o platformă pentru tineri lideri cu vârste cuprinse între 14 și 19 pentru a explora mecanismele interne ale Uniunii Africane, precum și de a practica diplomației internaționale prin asumarea rolurilor liderii africani. Această conferință oferă delegaților posibilitatea de a studia problemele africane complexe, să înțeleagă interesele și pozițiile țărilor africane, și să învețe să negocieze cu succes, fără a compromite interesele naționale. ALAMAU are drept scop de a împuternici tinerilor lideri de a modela cooperarea internațională în timp ce celebrarea diversității și promovarea unității pan-african.

ALAMAU 2015 va avea loc de la optsprezece-22 martie 2015 ca lideri tineri încearcă să rezolve, în cinci zile de brainstorming și negocieri intense, unele dintre cele mai lungi-funcționare și cele mai complicate probleme de pe continent.

Experiența conferinta va, cu toate acestea, nu se limiteze la sesiunile comisiilor; prin prezentări cheie ale oficialilor Uniunii Africane și experți de politică externă, o masă rotundă diplomatic oferind ambasadori din mai multe țări, tururi educationale la site-uri istorice și o celebrare a diversității culturale prin noapte Cultural, participantii vor experimenta o conferință extrem de intelectual, educativ și interesant.

Nu va fi, de asemenea, o conferință paralel pentru educatori internaționale însoțesc pe elevi să conferinței, deoarece acestea vor fi expuse la prezentari de mai multe gândire-lideri în Africa, și sa angajat în procesul de învățare reciprocă orientate spre dezvoltarea următoarei generații de lideri africani diplomatice.

Bazându-se pe o conferință inaugurală de succes în luna aprilie 2014, pe tema "Provocări comune, soluții comune, delegații la ALAMAU 2015 se va concentra pe" Trecerea de la potențial la acțiune ". Africa a fost mult timp identificat ca o mina de aur de oportunități, dar de multe ori conversații insista prea mult asupra potențialului de pe continent, fără planuri de acțiune implementabile sau măsuri concrete luate pentru a asigura dezvoltarea continentului. Cu populația continentului tineresc, abundente resurse naturale și umane, precum și creșterea rapidă a economiilor noastre locale, Africa este într-adevăr gata să decoleze. Această conferință oferă o oportunitate unică pentru liderii tineri să dezvolte strategii pentru a ne permite utiliza resursele noastre vaste pentru a obține o creștere globală pan-african centrată pe om.

Activități la ALAMAU 2015

Sesiuni de comisie

La ALAMAU 2015, șapte organe și organisme subsidiare ale Uniunii Africane va fi simulată. Fiecare sesiune comisie va dura timp de trei ore și va cuprinde în principal, discursuri și negocieri Caucus, în cele din urmă culminând cu o rezolutie elaborat pentru a rezolva problema pentru care a fost convocat comitetul. Înainte de conferință, delegați s-ar fi studiat pe larg în țările lor atribuite și subiecte, asigurându-se că ei fac recomandări bine informate, care va promova dezvoltarea pe continent.

Recepție diplomatică și Masa rotundă

Delegații la ALAMAU 2015 va fi trase din mai multe țări, în interiorul și în afara Africii; Prin urmare, ca parte din experiența lor diplomatice la ALAMAU, acestea vor fi oferit posibilitatea de a interacționa cu și de a învăța de la mai multe ambasadori africane într-un cocktail de primire. Ambasadorii vor angaja ulterior într-o discuție la masa rotundă la e realități ale diplomației internaționale.

Facultatea de Advisor Vorbitor Seria

Fiecare delegație a ALAMAU 2015 va fi însoțit de un membru al facultății, care ar putea fi un profesor în umaniste sau unul care susține interes semnificativ în afacerile internaționale.

Tururi educaționale

Africa de Sud este acasa, la multe site-uri istorice și de învățământ, inclusiv Muzeul Apartheid și Leagănul Omenirii. Ca parte a experienței de conferințe, delegați și consilieri vor avea ocazia de a vizita unele dintre aceste site-uri istorice, care să le ofere un bun pauză de la ședințele Comitetului intense, oferind în același timp o oportunitate de a consolida prietenii.

Noapte Cultural

Având în vedere diversitatea de naționalități și culturi, care vor fi reprezentate la ALAMAU, delegate vor fi angajate într-o celebrare a tuturor culturilor reprezentate la noastre Africa-tematice de noapte cultural. Participanții vor asista la o fuziune de muzică, mâncare, moda, dans, teatru și poezie, care evidențiază unicitatea diferitelor culturi din toate regiunile din Africa.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Feb. 2019
Mar. 2019
Duration
Durata
5 zilele
Cu normă întreagă
Price
Preţ
750 USD
Grup Școala de 5 elevi + 1 cadre didactice.
Locations
Africa de Sud - Johannesburg, Gauteng
Data începerii : Feb. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Africa de Sud - Roodepoort, Gauteng
Data începerii : Mar. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Applications for the 2015 session are closed. Applications for the 2016 session will open on 1 April 2015.
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Feb. 2019
Africa de Sud - Johannesburg, Gauteng
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Mar. 2019
Africa de Sud - Roodepoort, Gauteng
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Applications for the 2015 session are closed. Applications for the 2016 session will open on 1 April 2015.
Data terminării Contactează şcoala