Prezentare generală a programului

Universitatea din Washington este bine poziţionată pentru a oferi un program, cum ar fi acest lucru din cauza afacerii noastre şi Centrul de Dezvoltare Economică (BEDC). Timp de zece ani, BEDC a legat studenţi, profesori, şi personalul de la UW Business School, cu o rasial şi etnic divers şi comunitatea de afaceri non-profit pentru a extinde cunoştinţele elevilor şi abilităţi, ajuta întreprinderile mici să crească, să creeze şi să păstreze locuri de muncă, oportunităţi educaţionale deschise pentru elevii minoritari sub-reprezentate, şi stimula cercetarea inovatoare de dezvoltare economică.

Executivă pentru Educaţie şi BEDC au creat un parteneriat strategic cu minoritare de Nord-Vest a Consiliului de Afaceri (NMBC) pentru a lansa programul MBEP care a fost proiectat pentru a creşte competitivitatea de minoritate întreprinderi.

De peste 30 de ani, NMBC a fost un avocat pentru întreprinderi minoritate de lucru cu corporaţii şi agenţiile publice care să înţeleagă importanţa de a avea o bază de aprovizionare diverse, care să reflecte clienţilor lor, precum şi economia globală de azi. Organizarea serveşte în prezent statele din Washington, Oregon, Montana, Idaho, şi Alaska.

Fondatori Parteneri Corporate

O componentă majoră în lansarea MBEP: Susţinerea de operare, şi dezvoltarea unei afaceri minorităţilor, este generos sprijin financiar de la partenerii noştri fondatori Corporate: Compania Boeing, Microsoft, Nordstrom, si Washington Mutual. Sprijinul lor financiar şi expertiza au permis pentru dezvoltare, specializarea şi lansarea acestui program. Michael G. Foster School of Business doreşte să recunoască şi să le mulţumesc pentru sprijinul lor.

Curriculum

Acest accelerat de o săptămână program intensiv este conceput pentru a ajuta lideri de minoritate de afaceri se confruntă cu provocări potenţialul de afaceri. Participanţii vor învăţa să utilizeze instrumente financiare pentru a lua decizii mai eficiente, să dezvolte şi să înţeleagă planurile strategice pe termen lung pentru creştere şi dezvoltare durabilă, pe piaţă produsele şi serviciile lor mai eficient, de a gestiona procese lor şi proiectele mai eficient şi de a dezvolta abilităţile lor de conducere.

Acest program se va utiliza interactivitate printr-o combinaţie de prelegeri, discuţii, invitaţi, panouri, simulari interactive, exerciţii de echipă, şi auto-evaluări. Participanţii vor dobândi cunoştinţe, instrumente, şi o reţea de valoros pentru a le ajuta să atingă obiectivele de afaceri.

Domenii-cheie Tema acestui program sunt:

  • Finanţe şi Contabilitate
  • Brand Management Strategie
  • Conducere
  • Inovaţie şi spirit antreprenorial
  • Strategia de marketing
  • Managementul Resurselor Umane
  • Etica în afaceri

Publicul ţintă


Acest program este conceput pentru proprietari şi directori de afaceri detinute de minoritati, cu cel puţin 300 mii dolari în venituri.

Program predat în:
Engleză

Vezi 8 mai multe cursuri de la University of Washington Foster School of Business »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Sept 2019
Duration
1 săptămână
Part time
Price
3,850 USD
După locații
După dată
Start Date
Mart 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Sept 2019