Cursuri intensive de afaceri

Noi analizăm și definim nevoile dvs. unice ca un elev limbă și ca un profesionist, și am să le răspundă. Lucrând în parteneriat cu tine, ne vom concentra motivatia ta, construi încrederea dumneavoastră, și vă ajută să realizeze o comunicare eficientă în cel mai scurt timp posibil.

pentru scopuri de afaceri generale

Cursuri Bus1, Bus2, Exec2 și Exec3 sunt perfecte pentru îmbunătățirea engleză pentru o gamă largă de situații profesionale - selectați intensitatea curs și balanța de module de curs pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră specifice, bazat în întregime pe de școlarizare mini-grup sau cu un element substanțial de 1-la-1 de școlarizare.

specifice industriei

Cu peste 20 ani de experienta de formare a personalului companiei de la sute de companii din intreaga lume, avem experienta in predare de persoane de la: - firme de avocatura, banking & finance, aeroporturi și de navigație aeriană; telecomunicații; cu amănuntul; en-gros, distributie si logistica, transporturi, inginerie; comerțului internațional, import / export si transport; industria auto si de otel, produse lactate, produse de patiserie și producția de alimente, servicii publice, organisme de reglementare de utilități, precum și multe alte domenii. B3 curs și cursurile de Executive sunt adecvate în cazul în care nevoile dvs. se referă direct la zona dumneavoastră profesionale.

pentru proiecte speciale

Vă putem ajuta să se pregătească pentru o anumită prezentare, negociere, conferințe sau interviu. Cursurile Executive sunt ideale pentru acest scop - atenție individuală de la tutori dvs. este vital pentru dezvoltarea cu succes a proiectului, în timp ce lecțiile de grup dezvolta capacitatea dumneavoastră generală de comunicare pentru o gamă mai largă de situații de afaceri.

pentru examene

puteți adăuga clase de examinare pentru nivelurile de BEC 1, 2 sau 3 la cursuri Bus1, Bus2 și Bus3. Costul acestor lecții este de £ 90, timp de 5 ore pe săptămână.

Vezi 3 mai multe cursuri de la Severnvale Academy »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Aug 2019
După locații
După dată
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare

Aug 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date