Proiectat pentru adulti in varsta de 21 + care au nevoie pentru a îmbunătăți competențele lingvistice în cel mai eficient mod cât mai repede posibil.

  • Cine este acest lucru pentru: 21 + în căutarea pentru un scurt curs, intensiv în general sau engleza de afaceri - Start Date: Orice luni - Durata: rezervare flexibile, 1 saptamana sau mai mult - clasa de mărime: One-to-One, Grupa 4 sau combinație de atât - Ore / săptămână: 15, 25 sau 30 de ore pe saptamana - Cuprins: Continutul cursului create special pentru fiecare clasă.

Grupa de vară 4 de golf

  • Pre-Intermediate la niveluri avansate - Acest curs oferă 15 sau 25 de ore de ore pe săptămână pentru adulți 21 + varsta. Un program modular intensiv cu pornire date fiecare zi de luni, în numai vara.
  • Programa cursului este conceput pentru a satisface nevoile specifice ale elevilor. include practică în vorbire, ascultare, citire și scriere, extinderea vocabularul și ajutându-vă pentru a îmbunătăți pronunția dvs..

One-a-un curs individual

  • Începător la niveluri avansate - Doar tu și profesorul tău în acest curs de limba engleza super-intensiv, care oferă toată atenția la nevoile individuale.

Combinație de golf

Incepator la niveluri avansate alegerea optimă, desigur, în cazul în care combină dinamica a două clase de grup: - engleza generala x 15 oră, cu 10 sau 15 de ore de unu-la-unu de școlarizare - Grup de vară 4, 15 sau 25 oră General sau engleza de afaceri plus One-to-One tutoriale

Preturi

Taxa de participare: 95 lei

G4 intensivă: General sau engleza de afaceri

Niveluri: elementare de vârstă avansată minima: 21 + grupe de mărime: 4 elevi max Poate fi combinat cu engleza generala sau One to One de Master Class ™ - 15 oră: £ 456 pe săptămână - 25 oră: £ 760 pe săptămână

5 nopti / 6 zile de duminică până vineri în pat Superior & Breakfast Cazare

  • 15 ore: £ 776 pe săptămână - 25 oră: £ 1.080 pe săptămână

Unul la un Master class ™

O suplimentare de un Master class: General / ESP: € 56 pe oră

Program predat în:
Engleză

Vezi 8 mai multe cursuri de la Concorde International »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
1 săptămână
La zi
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date