Read the Official Description

  • Limba engleză: gramatică / Pronunția / Vorbind / ascultare / citire / scriere - English Comunicare: negociere / Raport de scris / Prezentare - Corporate In-House Training - On-Line scriere Antrenorul Să experții de la Sasin îmbunătăți abilitățile dumneavoastră, spori încrederea dumneavoastră, și turbo-taxa cariera ta. One-și-o jumătate miliard de oameni vorbesc limba engleză. Dacă lucrați în orice domeniu internațional, succesul necesită mai mult decât cu un simplu vocabular mare limba engleză. Trebuie să aveți capacitatea de a utiliza limbajul ca un instrument pentru a comunica eficient și de a lua transmis mesajul în mod clar, precis și concis, care va deține cheia pentru deblocarea potențialului tău.

Întrebarea este: Ai comunica în limba engleză în mod eficient?

Programele Sasin de engleza pentru afaceri sunt distractive și eficiente pentru că lucrăm îndeaproape cu studenții noștri pentru a le ajuta să își atingă obiectivele. Unii ar putea dori să revizuiască elementele de bază, în timp ce alții ar putea dori de formare la nivel avansat ca obiectivele de conținut și practică de specialitate. Mulți oameni începe cu intenția de a lua un curs unic, dar sfârșesc intorc pentru mai multe.

Atenție personalizată începe cu testarea de plasare care identifică nivelul corect de instruire pentru fiecare elev și apoi continuă cu instructorii noștri acreditate complet observarea progresul individual și recomandarea celor mai adecvate următoarele etape.

Din anul 1983, Business Programul engleză Sasin a educat mii de cele mai bune manageri, antreprenori, experți tehnici și funcționarii publici din Thailanda. Finalizarea cursurilor în limba engleză Business de Sasin este un simbol de realizare la nivel profesional cu absolvenți care beneficiază de certificate pentru fiecare curs terminat.

Programul Sasin Business engleză vă poate ajuta să fi mai eficace: - în față în față interacțiuni - când scrie scrisori și rapoarte - atunci când se face prezentari - în înțelegere și se ocupă cu probleme complexe de afaceri în limba engleză in-house training pentru companii este de asemenea disponibil.

De ce Sasin pentru limba engleză?

Instructorii bine calificați

Cursurile noastre combină materiale specializate în limba engleză pentru scopuri de afaceri care au fost dezvoltate de către facultate Sasin, precum și texte comerciale inovatoare din conducere editori ELT. Cursurile sunt predate de Sasin Communication Management facultate cu normă întreagă și facultate adjunct, cu ani de experiență de formare oameni de afaceri. Instructorii nostri se bucura provocarea de îndrumare adulți în utilizarea de engleza de afaceri.

Convenabil Locație

Săli de clasă sunt situate la etajul al doilea al cladirii Sasa Patasala Sasin, în apropiere unele de Bangkok zone comerciale renumite: Siam Piata / MBK / Discovery Center. Pe site-ul parcarea este gratuită. Două stații BTS sunt doar o cinci minute de mers pe jos: Piața Siam și Stadionul Național. Stația MRTA Sam Yan este la sfârșitul Rama IV din campusul Universității Chulalongkorn.

Program convenabil

Cursurile noastre 36 de ore sunt predate în șapte sesiuni de 6 săptămâni pe an (ianuarie-februarie, martie-aprilie, mai-iunie, iulie-august, Aug-septembrie, octombrie-noiembrie, noiembrie-decembrie), cu o alegere de intensiv și Cursuri extinse. Cursuri intensive a alerga 6 ore pe săptămână timp de o sesiune (8 săptămâni). Cursuri extensive rula 3 ore pe săptămână pe parcursul a două sesiuni de 6 săptămâni (12 săptămâni).

Admitere

Calificări:

Pentru a aplica pentru un curs de comunicare de management, trebuie să aveți următoarele:

Diplomă de licență

Dovada de limba engleză Proficiency (TOEIC, TOEFL, IELTS, CU-TEP sau BULATS înscris luate în termen de doi ani înainte de termenul limită de înregistrare) sau propriul nostru test de plasare. Cursurile noastre variază de la elementar la Intermediarul superior; nu avem cursuri pentru incepatori

Program taught in:
Engleză

See 2 more programs offered by Sasin Graduate Institute of Business Administration »

Acest curs este Online, Campus based
Start Date
Iunie 2019
Duration
36 ore
By locations
By date
Start Date
Iunie 2019
Application deadline
Start Date
Iunie 2019
Application deadline

Iunie 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date