Intensiv engleză

One-to-One Executive engleză pentru clienții corporativi

Aceste tipuri de cursuri sunt concepute pentru nevoile specifice ale managerilor și profesioniștilor. Va putem oferi o varietate de cursuri adaptate cu optiuni pe obiectivele individuale, lungimea și intensitatea antrenamentului. Tinerii profesioniștii care doresc studii superioare la universități din SUA se pot pregăti cu noi pentru examenele lor TOEFL și pregătirea pentru formare de MBA.

Combinație de golf

Acest curs este o combinație de clase de grup și unu-la-unu de instruire. De obicei clientul are 4 clase particulare și 2 de grup pe zi. În timp ce ne concentrăm pe nevoile individuale și cerințele în timpul unu-la-unu sesiuni, clasele de grup ofera posibilitatea de a întâlni alți studenți internaționali și concentrându-se pe conversație, ascultare și înțelegere vorbi mici.

Training de specialitate

Abilitati de prezentare Training

Găsirea cuvintele potrivite în viața de zi cu zi poate fi destul de dificil, dar în afaceri se poate face sau de a sparge o afacere. Acest curs de o săptămână este proiectat pentru a ajuta la atingerea de care este nevoie pentru a prezenta convingător produsul sau compania, precum și de sine într-un mod profesionist fluența și încrederea.

Pentru a obține rezultatul dorit ne:

  • Evaluarea nevoilor de limba într-o conversație de pre-curs
  • Se concentreze pe consolidarea limba necesar pentru anumite domenii
  • Consolidarea bazei de vocabular
  • Pregătiți o prezentare de afaceri în fața unui grup mic, având în vedere cu încredere și precizie
  • Lecții Înregistrați pentru a monitoriza progresul și de a îmbunătăți zonele care ar putea avea nevoie atenție suplimentară
  • Practica cuvinte și fraze care sunt greu se pronunță

Telefonie / Conversație

Una dintre situațiile cele mai temut într-un mediu de birou este "ridicarea telefonul la un vorbitor limba engleză de la celălalt capăt - cuvinte par pur și simplu să nu reușiți". Cu toate acestea, tot mai multe întreprinderi se ocupe cu partenerii internaționali și limba engleză este limba comună ONE. Sunt absolut necesare abilități de telefonie puternice. Ne vom concentra pe aceste competențe speciale în timpul unui curs general de afaceri ca o misiune specială două zile.

Training Cultural Cross

Accidente vasculare cerebrale diferite pentru diferite oameni - Ce sună atât de inofensiv și simplu poate, în anumite circumstanțe duce la situații foarte incomode. Ce sa dorit a fi un gest politicos ar putea fi o insultă total la o altă persoană. Aceasta nu este doar jenant, dar poate fi foarte dăunătoare pentru o relație de afaceri. Acest curs este conceput pentru a informa mai mult despre diferite culturi, etiquettes lor și Dos și Interdicții atunci când într-un mediu străin. Știind despre aceste diferențe oferă nu numai încrederea de a obține aproximativ mai ușor, dar pot face diferenta pentru succesul in afaceri.

Pronunția intensivă

Pentru mulți studenți internaționali una dintre cele mai dificile lucruri pentru a se împăca cu este comanda de pronunție ca fonetice natală este complet diferită de limba engleză. Prin urmare, acest curs o săptămâna este proiectat exclusiv pentru a ajuta la a stăpâni pronunția engleză, uneori destul de dificil.

Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Boston School of Modern Languages »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
2 - 36 săptămâni
Part time
La zi
Price
330 USD
incepe de la 330 $ pe săptămână
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă